Перейти до змісту

Ремонт вул. Кравчука

Phoinix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дорогу поки не бачив, але останнім часом кладуть досить непоганий еее.. я б назвав це суміш камінців і бітуму. Біля кірхи дорога чудово пережила зиму

Для тих хто звинувачує в надмірній критиці хочу навести ще один приклад, якісно зробленої дороги, чи вірніше переробленої - від кільця до повороту на вул. Ковельську навпроти готелю Світязь.

Можуть, якщо хтось дуже попросить і проконтролює зроблене.

Опубліковано

Для тих хто звинувачує в надмірній критиці хочу навести ще один приклад, якісно зробленої дороги, чи вірніше переробленої - від кільця до повороту на вул. Ковельську навпроти готелю Світязь.

Можуть, якщо хтось дуже попросить і проконтролює зроблене.

Да, дорога там якісно зроблена. Так само мені подобається вул. Конякіна. До прикладу: Конякіна і Гордіюк робили одночасно. Десь таке чув, що оцей кусок Набережної і Конякіна робив Львіський автодор.

На рахунок ремонту біля Слона. Вчора, біля сьомої години з Конякіна повертаю до Слона і спостерігаю, що біля самого повіороту на стоянку біля Слона, дорога закрита. Так чому ж не поставили знак "тупик"??? І це багато там водіїв розверталося. Пізніше вже відкрили.

Опубліковано

Набережную делал Луцькоблавтодор, другое не знаю, там были какие-то новые технологии, ну и дороже она вышла чем обычно делают. Так что могут делать наши, очень хотелось что бы и возле Варшивки сделали похожее

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...