Перейти до змісту

Продам соковижималку MR805

cstlua

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам соковижималку Maestro MR805

майже нова,використовувалась лише кілька разів (можливо навіть коробку найду)

детальний опис соковижималки

Соковижималка повністю робоча,але має невеличкий баг - хотіли отримати сік з одного дуже твердого овоча,і в середині верхньої (прозорої кришки/ковпака) відколовся шматочок пластмаси

(розмір 2х2,5см, приблизно ) апарат працює,але в звязку з цим багом, через отвір який утворився шматки овочів/фруктів з яких ще не вижатий сік потрапляють в ємність з відходами. Отвір - можна заклеїти самому (вирізати кусок оргскла або пластику),або купити таку саму кришку (варшавка,авторинок) я одного разу шукав на авторинку сказали що можна найти за грн. 20-30-40,

але саме до такої в той момент не було. Зараз продають в звязку з придбанням набагато потужнішої,бо є багато сировини з якої потрібно робити сік. Повторюсь соковижималка має вигляд як у нової,потужна,та повністю робоча. Початкова ціна 320грн.

Запитуйте,торгуйтесь.

post-13683-0-57285000-1316503072_thumb.j

Опубліковано

Доповнення - реальному покупцю ДУЖЕ суттєва знижка. Можу дати гарантію/манібек на роботу...

Опубліковано

ціну знижено до 310грн., коробку не знайшов,але найшов інструкцію (на укр./рос./англ. мовах)

Опубліковано

соррі, прошу не вважати "апанням", прохання до тих форумчан хто звертався з пропозицією продати на ЗЧ, повторюю - повністю робоча соковижималка, на ЗЧ не продається. Прохання конкретні пропозиції з ціною та контактами тільки в ПМ. Щоб було цікаво - ціну знижено до 250грн. Якщо врахувати ціну нового "ковпака" 20-40грн, то практично нова,потужна вижималка за невеликі гроші.

Якщо cамому взятись за ремонт 15хв. часу + кусок пластику + пляшка пива (шоб робота йшла швидше) і вийде ще дешевше.

Опубліковано

2 FunTom - довдеш мою причетність "до форумчанина" ,да,я його знаю,але - ти повівся не чемно!!! Ні,ти так не вважаэш? - Готуйся- мінімум, тут теж саме про тебе на Борді + на роботу до тебе кілька запитів + ти х"""ло, забаньте мене якщо я не правий

ЗИ Знаю, Мазафаку і? Багато хто з Вас знає, далі? може всі люди мають шанс на "виправлення"...

Опубліковано

Власне я придбав і поки що не шкодую. Товар більш-менш відповідав описаному. Окрім того при купівлі обдивився і отримав заявлену знижку.

Тему, думаю, можна закривати.

Опубліковано

2 FunTom - довдеш мою причетність "до форумчанина" ,да,я його знаю,але - ти повівся не чемно!!! Ні,ти так не вважаэш? - Готуйся- мінімум, тут теж саме про тебе на Борді + на роботу до тебе кілька запитів + ти х"""ло, забаньте мене якщо я не правий

ЗИ Знаю, Мазафаку і? Багато хто з Вас знає, далі? може всі люди мають шанс на "виправлення"...

то кажете ви його знаєте? і номером телефону одним і тим же користуєтесь, навіть схожі на нього... цікаво, цікаво...

і що ж ви про мене на борді такого напишете? який я поганий? я готовий, чекаю!

я, до вашого відома, коли з моїм товаром щось не так - гроші повертаю

і так, люди мають шанс на виправлення, але від вас я не побачив жодного кроку в цей бік (зустрічі переносите з дня на день, телефон у вас постійно "розряжений" або ніхто не бере трубку)

to uagav, якщо у вас все добре з купленою соковижималкою, бажаю щоб так і було, щоб вона вам прослужила дуже довго. просто якщо з нею щось станеться (не хотілося б звісно цього), то повернути буде її проблемно

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...