Jump to content

Продам соковижималку MR805

Recommended Posts

Продам соковижималку Maestro MR805

майже нова,використовувалась лише кілька разів (можливо навіть коробку найду)

детальний опис соковижималки

Соковижималка повністю робоча,але має невеличкий баг - хотіли отримати сік з одного дуже твердого овоча,і в середині верхньої (прозорої кришки/ковпака) відколовся шматочок пластмаси

(розмір 2х2,5см, приблизно ) апарат працює,але в звязку з цим багом, через отвір який утворився шматки овочів/фруктів з яких ще не вижатий сік потрапляють в ємність з відходами. Отвір - можна заклеїти самому (вирізати кусок оргскла або пластику),або купити таку саму кришку (варшавка,авторинок) я одного разу шукав на авторинку сказали що можна найти за грн. 20-30-40,

але саме до такої в той момент не було. Зараз продають в звязку з придбанням набагато потужнішої,бо є багато сировини з якої потрібно робити сік. Повторюсь соковижималка має вигляд як у нової,потужна,та повністю робоча. Початкова ціна 320грн.

Запитуйте,торгуйтесь.

post-13683-0-57285000-1316503072_thumb.j

соррі, прошу не вважати "апанням", прохання до тих форумчан хто звертався з пропозицією продати на ЗЧ, повторюю - повністю робоча соковижималка, на ЗЧ не продається. Прохання конкретні пропозиції з ціною та контактами тільки в ПМ. Щоб було цікаво - ціну знижено до 250грн. Якщо врахувати ціну нового "ковпака" 20-40грн, то практично нова,потужна вижималка за невеликі гроші.

Якщо cамому взятись за ремонт 15хв. часу + кусок пластику + пляшка пива (шоб робота йшла швидше) і вийде ще дешевше.

2 FunTom - довдеш мою причетність "до форумчанина" ,да,я його знаю,але - ти повівся не чемно!!! Ні,ти так не вважаэш? - Готуйся- мінімум, тут теж саме про тебе на Борді + на роботу до тебе кілька запитів + ти х"""ло, забаньте мене якщо я не правий

ЗИ Знаю, Мазафаку і? Багато хто з Вас знає, далі? може всі люди мають шанс на "виправлення"...

Власне я придбав і поки що не шкодую. Товар більш-менш відповідав описаному. Окрім того при купівлі обдивився і отримав заявлену знижку.

Тему, думаю, можна закривати.

2 FunTom - довдеш мою причетність "до форумчанина" ,да,я його знаю,але - ти повівся не чемно!!! Ні,ти так не вважаэш? - Готуйся- мінімум, тут теж саме про тебе на Борді + на роботу до тебе кілька запитів + ти х"""ло, забаньте мене якщо я не правий

ЗИ Знаю, Мазафаку і? Багато хто з Вас знає, далі? може всі люди мають шанс на "виправлення"...

то кажете ви його знаєте? і номером телефону одним і тим же користуєтесь, навіть схожі на нього... цікаво, цікаво...

і що ж ви про мене на борді такого напишете? який я поганий? я готовий, чекаю!

я, до вашого відома, коли з моїм товаром щось не так - гроші повертаю

і так, люди мають шанс на виправлення, але від вас я не побачив жодного кроку в цей бік (зустрічі переносите з дня на день, телефон у вас постійно "розряжений" або ніхто не бере трубку)

to uagav, якщо у вас все добре з купленою соковижималкою, бажаю щоб так і було, щоб вона вам прослужила дуже довго. просто якщо з нею щось станеться (не хотілося б звісно цього), то повернути буде її проблемно

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...