laska Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 06:27 Поділитися #1 Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 06:27 Чесно кажучи, я в шоці і від того, що городить Рабан і від протипожежної безпеки в замку теж. Навчання в неділю ввечері в заповіднику? А Фтемов не знає, що роблять його підлеглі? Що за маячня? Криниця закрита...ото вже бережуть пам'ятку Джерело Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vitali Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 06:38 Поділитися #2 Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 06:38 http://www.volynnews..._lyubarta_foto/У Луцькому замку Любарта сталась пожежа – горів дерев’яний балкон (машикулі) біля в’їзної вежі.Як розповіли очевидці, пожежу помітили близько шостої вечора у неділю, 18 вересня. Побачивши дим і вогонь, люди відразу викликали пожежників.Очевидці вважають, що займання сталось через недопалок, який хтось з відвідувачів кинув, будучи на оглядовому майданчику в’їзної вежі.Люди, які спостерігали на подією, також розповіли: на момент загорання на в’їзній вежі перебувало четверо людей. До всього свідки зазначили, що ці люди, схоже, завітали у замок, святкуючи весілля. Гасити вогонь люди кинулись одразу – носили воду із вбиральні, бо криниця, що розташована на території замку, була закрита. Спершу, розповідають очевидці, загорівся дах, а вже згодом вогонь дістався і середини дерев’яної конструкції.Незадовго прибули пожежники і заходились шукати джерело займання. Завдяки пожежній драбині рятувальники дістались до вогню і загасили полум’я.Працівники замку цю подію коментувати відмовились. А директор історико-культурного заповідника «Старий Луцьк» Тарас Рабан запевнив, що того вечора на території історичної пам’ятки відбувались «учбові тренування» рятувальників. Проте, оскільки він нині у відпустці, про деталі говорити не взявся.Версію Рабана підтвердив і начальник Луцького міського відділу МНС України у Волинській області Руслан Фтемов.«Як мені доповіли мої підлеглі, що це ніби було навчання. Сплановане. Неудачно шось там вони зробили. Але я вам зараз нічого не готовий говорити», – прокоментував він.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zerotul Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 07:03 Поділитися #3 Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 07:03 В тренировочных целях решено сжечь один замок-у нас же их много Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
dracepupa Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 19:18 Поділитися #4 Опубліковано 20 Вересня, 2011 в 19:18 Странно что на Комету или метеорит не списали! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
imp13 Опубліковано 21 Вересня, 2011 в 09:48 Поділитися #5 Опубліковано 21 Вересня, 2011 в 09:48 пропоную надалі проводити такі "тренування" на территорії житлових приміщеннь рабана і фтемова.бутилки на коктейль молотова назбирати недовго. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zerotul Опубліковано 21 Вересня, 2011 в 13:27 Поділитися #6 Опубліковано 21 Вересня, 2011 в 13:27 Сжечь эту рухлядь и построить новый средневековый замок с кафешками и бутиками *sarcasm smile* Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.