Перейти до змісту

Пожежа в замку Любарта

laska

Рекомендовані повідомлення

Чесно кажучи, я в шоці і від того, що городить Рабан і від протипожежної безпеки в замку теж.

Навчання в неділю ввечері в заповіднику? А Фтемов не знає, що роблять його підлеглі? Що за маячня?

Криниця закрита...ото вже бережуть пам'ятку :naezd:

26773-2b.JPG

Джерело

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.volynnews..._lyubarta_foto/

У Луцькому замку Любарта сталась пожежа – горів дерев’яний балкон (машикулі) біля в’їзної вежі.

Як розповіли очевидці, пожежу помітили близько шостої вечора у неділю, 18 вересня. Побачивши дим і вогонь, люди відразу викликали пожежників.

Очевидці вважають, що займання сталось через недопалок, який хтось з відвідувачів кинув, будучи на оглядовому майданчику в’їзної вежі.

Люди, які спостерігали на подією, також розповіли: на момент загорання на в’їзній вежі перебувало четверо людей. До всього свідки зазначили, що ці люди, схоже, завітали у замок, святкуючи весілля.

Гасити вогонь люди кинулись одразу – носили воду із вбиральні, бо криниця, що розташована на території замку, була закрита. Спершу, розповідають очевидці, загорівся дах, а вже згодом вогонь дістався і середини дерев’яної конструкції.

Незадовго прибули пожежники і заходились шукати джерело займання. Завдяки пожежній драбині рятувальники дістались до вогню і загасили полум’я.

Працівники замку цю подію коментувати відмовились. А директор історико-культурного заповідника «Старий Луцьк» Тарас Рабан запевнив, що того вечора на території історичної пам’ятки відбувались «учбові тренування» рятувальників. Проте, оскільки він нині у відпустці, про деталі говорити не взявся.

Версію Рабана підтвердив і начальник Луцького міського відділу МНС України у Волинській області Руслан Фтемов.

«Як мені доповіли мої підлеглі, що це ніби було навчання. Сплановане. Неудачно шось там вони зробили. Але я вам зараз нічого не готовий говорити», – прокоментував він.

.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В тренировочных целях решено сжечь один замок-у нас же их много

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Странно что на Комету или метеорит не списали!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пропоную надалі проводити такі "тренування" на территорії житлових приміщеннь рабана і фтемова.

бутилки на коктейль молотова назбирати недовго.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сжечь эту рухлядь и построить новый средневековый замок с кафешками и бутиками *sarcasm smile*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...