Перейти до змісту

Покупал ли кто-то на Ebay

dracepupa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Найди когось хто за аванс привезе сюди товар. Але навряд буде гарантія на те що приїде.

В мене останній раз приїхало не те, ну тобто явно не згідно опису по стану. Як наслідок втрачено місяць часу і 10% грошей клієнта:(

Опубліковано

Купляв аккум до камери.

Знайшов на ебеї те шо тра, там же і найшов сайт кантори яка продавала. Замовив саме на сайті в них.

Товар прийшов через дві неділі, принесли додому. Вдома не було, забирав на пошті.

Все працює, всьо ок.

Опубліковано

Так я у частного лица собрался покупать ,а не у конторы !

Вот в чем загвоздка !

Не уверен что там кидал меньше!

Опубліковано

Так я у частного лица собрался покупать ,а не у конторы !

Вот в чем загвоздка !

Не уверен что там кидал меньше!

я пользовался услугами посредников. за свои 10 $ с лота они ОБЯЗАНЫ были проверять соответствие товара описанию. Если что-то было не так - они должны были вернуть товар, не пересылая его мне. Заказывал запчасти к автомобилю. Все прошло гладко и в описанные сроки.

Опубліковано

dracepupa, приватних осіб там зазвичай вистачає. Все показує рейтинг. А якщо він аж зашкалює (більш ніж 1000), то це і є контора.

І не треба забувати про ebay buyers protection (тут наше аукро однозначно із сакінг).

Опубліковано

ebay buyers protection (тут наше аукро однозначно із сакінг). Доводилось воспользоваться этой опцией. Вернули деньги за товар и плату за доставку, никаких проблем. Есть и обманщики с хорошим рейтингом там.

• 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Недавно знов замовляв аккомулятор. Тепер чисто на ебеї.

Найшов-замовив-прийшло. На пошті забрав без проблем.

Замовляю принципово лише у топових продавців у яких 99%-100% позитивних відгуків. І нашо ті посередники?..

Опубліковано

Підтримую попереднього оратора. ІМХО, посередники (читай - бариги) потрібні тільки у випадку, якщо продавець на займається worldwide shipping і в Україну відповідно не відправляє. У всіх інших випадках всю нескладну процедуру покупки можна легко провернути навіть школяру (який заволодів батьковою банківською карткою).

Опубліковано
І нашо ті посередники?

патамуша багато продавців з асашай шлють лиш - U.S. Only

а якщо і не американці, то також вистачає продаванів - де Україна у списку виключень.

такі справи...

Опубліковано

без посередників звичайно супер! Але якщо цінний товар, то все таки краще не пожаліти і доплатити посередникам.

Опубліковано
без посередників звичайно супер! Але якщо цінний товар, то все таки краще не пожаліти і доплатити посередникам.

Посереднику доставлять точно так само, як і тобі. Крім того, захист покупця ebay вже не діятиме

Опубліковано
І нашо ті посередники?

патамуша багато продавців з асашай шлють лиш - U.S. Only

а якщо і не американці, то також вистачає продаванів - де Україна у списку виключень.

такі справи...

Да, пишут, что пересылают только по США.

НО, пишете ему письмо, что мол так и так, из Украины,....очень надо, сколько будет стоить пересылка.

Он отвечает. Я так уже несколько раз покупал, отвечали, делал заказ, и О-ПА : через 9 дней забирал на почте в Луцке.

За спрос, - не бъют, имхо.

Опубліковано
Да, пишут, что пересылают только по США.

НО, пишете ему письмо, что мол так и так, из Украины,....очень надо, сколько будет стоить пересылка.

Он отвечает. Я так уже несколько раз покупал, отвечали, делал заказ, и О-ПА : через 9 дней забирал на почте в Луцке.

За спрос, - не бъют, имхо.

Щастить тобі, а в мене тільки відмови "Sorry, I have too many bad experience" і так далі

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...