Перейти до змісту

Посвідчення водія

cstlua

Рекомендовані повідомлення

страховочку виписував сьогодні людині, яка повернулась з США.

Виявляється, там вивчитись на права коштує 15 долярів :0159: (в "модних" штатах типу Каліфорнія і т.п.)

А якщо штат якийсь менш "нацвирканий" - то взагалі 10.

в 2011 р.:

я з нуля вчився на права в цьому році, так в мене потягнуло біля 500 уйов.

:0157: я офігіваю з наших реалій.

Як кажуть: "не ту страну назвали Гондурасом"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага це по державній програмі як безробітному, хай заплатить сам :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну і пофіг - нехай по державній програмі.

по нашій державній програмі зайнятості можна стати тільки водієм тролейбуса)) - а потім купи собі тролейбус і катайся))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 9 місяців потому...

Не про водійські права, але ...

Вступило в дію отаке http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z0308-13 .

1. Пишуть у п. "1.3. Періодичному медичному огляду підлягають водії транспортних засобів для підтвердження права на керування транспортним засобом:

віком до 55 років (включно) - один раз на 10 років". Виходить, знову проходити платити треби за мед. довідку? Чи я не так зрозумів?

2. У п. 4.6. "За наявності дорожнього листа медичним працівником робиться запис у ньому про результат контролю стану здоров'я водія автотранспортного засобу." Що означає "За наявності"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2. У п. 4.6. "За наявності дорожнього листа медичним працівником робиться запис у ньому про результат контролю стану здоров'я водія автотранспортного засобу." Що означає "За наявності"?

На скільки я розумію, це стосується лише фірм, які мають свої автомобілі і водіїв. Коли водій виїжджає в рейс, йому надається шляховий лист і мед. працівник підприємства (якщо такий є) ставить відповідний запис (при проходженні щоденного медичного обстеження) + ставиться печатка того ж мед. працівника в шляховий лист.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво тут у вас :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...