n_a_p Опубліковано 28 Квітня, 2007 в 07:32 #1 Опубліковано 28 Квітня, 2007 в 07:32 Океан Ельзи. Міра. Після виходу альбому "Gloria" здавалося, мабуть, що Океан Ельзи не зможе себе перевершити – принаймні, ближчим часом. Але, водночас, хотілося, щоб таки зміг. Можливо, ОЕ хотів того ж – бо вдалося. Вдалося навіть більше – знову зробити щось, не схоже на попередні роботи. Втім, відмінності легше відчути, аніж описати. Це просто справжній, потужний рок – той самий, який добре знає вже, на що він здатен, і тому не потребує маскарадів. Не хизується своєю силою та вправністю, а спокійно, натхненно працює – так ростуть міцні дерева, так каменяр не робить зайвих рухів, так вистигає в серці правда. Саме так стається радість – коли знаєш свою свободу в обличчя і не відводиш очей, не б’єшся смертним боєм, а просто йдеш вперед. Океан Ельзи іде вперед – і в музиці його звучить свобода. Немає гонитви заради визнання – і немає спокуси дотримання стильових рамок, а є – здатність максимально точно зробити те, що вважаєш за потрібне. З цього кореню і росте чиста музика рок, творчість не заради свободи, а як її прямий наслідок. Слухаю ці пісні – і розумію, що Океан Ельзи остаточно виріс зі всього того, чим він був до. Саме тепер – сталося. Як на мене, звідси починається для нього відлік нового часу – це якісно інший рівень, радісний, сміливий труд. І міра його – у вогні кожного серця.. Антон Йожик Лейба Видавець: Moon records Номер за каталогом: MR 2190-2 Рік видання: 2007 1. Міра 2. День у День 3. Хочу Напитись Тобою 4. Пташка 5. Зелені Очі 6. Коли Тобі Важко 7. Як Довго 8. Не Можу Без Тебе 9. Лелеки 10. Ночі і Дні 11. Все буде добре 12. Моя Мала Загальна тривалість звучання: 40:57 лежить в папці музика oemira
Shura Опубліковано 24 Червня, 2007 в 19:52 #2 Опубліковано 24 Червня, 2007 в 19:52 только вернулся с концерта Океана. это финальный концерт тура в поддержку нового альбома. что могу сказать - оччень неплохо. после того, как группа попыталась первый раз уйти со сцены, он отыграли еще 1 час 20 минут хороший драйв, хорошее настроение. весьма доволен проведенным временем.
Chill Опубліковано 24 Червня, 2007 в 20:02 #3 Опубліковано 24 Червня, 2007 в 20:02 Как давний поклонник ОЕ (но и скептик одновременно), скажу кратко - не цепляет. Не тот нынче ОЕ, чего-то им не хватает. Вот "Суперсиметрія" - вот ЭТО БЫЛ АЛЬБОМ!!! Gloria - чуть послабее, но еще вполне ничего так... А этот альбом...В принципе это вполне закономерно - у всех грандов рока (в данном случае рокапопса) бывают свои взлеты и свои падения...Все же ИМХО не зря ведущие музыкальные критики и обозреватели ставят последней пластинке ОЕ твердый "трояк"...
Shura Опубліковано 24 Червня, 2007 в 20:04 #4 Опубліковано 24 Червня, 2007 в 20:04 ну, я написал не об альбоме а о концерте.причем могу сказать, что увидел значительное улучшение в пении Славчика. он перестал откровенно лажать. и это радует.
atoller Опубліковано 24 Червня, 2007 в 20:29 #5 Опубліковано 24 Червня, 2007 в 20:29 Я думаю, що альбом дуже хороший.Філософський і життєвий.В ногу з часом.
Гість max-2 Опубліковано 24 Червня, 2007 в 20:34 #6 Опубліковано 24 Червня, 2007 в 20:34 Да, альбом в целом слабенькийГлория классная работа. И возможно лучший их альбом вообщеНо самый живой, свежий, соглашусь, суперсимметрия
REDAKTOR Опубліковано 24 Червня, 2007 в 20:37 #7 Опубліковано 24 Червня, 2007 в 20:37 А мені подобається, що не говоріть!!!І великій + за зміст, з яким завжди були деякі проблеми!!!!
Yaryk Опубліковано 24 Червня, 2007 в 21:03 #8 Опубліковано 24 Червня, 2007 в 21:03 А мені чомусь ніколи не подобались ОЕ...
Chill Опубліковано 24 Червня, 2007 в 22:00 #9 Опубліковано 24 Червня, 2007 в 22:00 Да слушать можно, но проблема вот в чем... Если "Суперсиметрію" или "Глорію" я заслушивал, что называется, практически "до дыр" , то этот альбом прослушал всего 3-4 раза... Отдельные песни - раз 10... И все (((
kudrom Опубліковано 30 Червня, 2007 в 12:40 #10 Опубліковано 30 Червня, 2007 в 12:40 Мені навпаки "Суперсиметрія" супернудний альбом з плаксивими піснями типу "Сюзі" і "Холодно"А цей альбом значно симпатичніший! В плані тексту можна сказати на порядок.А взагалі я люблю перший сингл "Океану Ельзи" - "Будинок зі скла", про який чомусь навіть на сайті не пише...
Гість max-2 Опубліковано 30 Червня, 2007 в 17:28 #11 Опубліковано 30 Червня, 2007 в 17:28 Можно подумать что на Мире нету занудных сопливых песен... Да она практически тока из них и состоит
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.