Перейти до змісту

Океан Ельзи на День міста в Луганську

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У суботу, 10 вересня, в Луганську пройшов святковий концерт, присвячений дню міста. Перед виступами артистів з баннера над сценою відрізали слова "Партія регіонів".

За наявною інформацією, логотип відрізали з наполягання лідера групи "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука, який відмовився співати на сцені, прикрашеній символікою Партії регіонів.

Увечері, під час виступу Вакачука, банера над сценою не було.

газета.уа

Опубліковано

Да , Вакарчук звичайно дядько з своїми принципами , але мене дивує реакція організаторів концерту , повелись на вимоги "бандерівського" співака і вирізали логотип О УЖАС!! партії влади. І це все на вотчині цієї самої партії.

Опубліковано

Да , Вакарчук звичайно дядько з своїми принципами , але мене дивує реакція організаторів концерту , повелись на вимоги "бандерівського" співака і вирізали логотип О УЖАС!! партії влади. І це все на вотчині цієї самої партії.

За гроші, можна було повісити там любу партію, в смислі логотип. Це, швидше, Вакарчук хотів заявити про свою аполітичність. Не належність до будь-якої політичної сили. І правильно. БО Партія, швидше за все, просто примазалася до виступу.

Опубліковано

думаю, шо не примазалась, думаю, що оплатила:))

Якби оплатила ,фіг би вони зняли рекламу партії . Якщо заплачено гроші , то бажання "какогото пєвца" нікого б не хвилювало.

Не забувайте що все відбувається в Луганську , а там : партія сказала НАДА , комсомол ответил - Єсть!

Опубліковано

Суммируя - ничего в принципе не произошло

Не пожу погодитись з Otto, зате цілковито погоджуюсь з Соньою Кошкіною:

«Тысяча таких, как Слава и завтра мы бы жили в другой стране»

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...