Гетто Опубліковано 4 Вересня, 2011 в 11:32 #1 Опубліковано 4 Вересня, 2011 в 11:32 Не ср... флудить !!!
SunSeth Опубліковано 4 Вересня, 2011 в 12:24 #2 Опубліковано 4 Вересня, 2011 в 12:24 тобі здати чи прийняти?
Гетто Опубліковано 4 Вересня, 2011 в 12:27 Автор #3 Опубліковано 4 Вересня, 2011 в 12:27 тобі здати чи прийняти?Узнать. КТО? и ГДЕ?
aroma Опубліковано 4 Вересня, 2011 в 12:55 #4 Опубліковано 4 Вересня, 2011 в 12:55 Сам хожу дивуюсь. Напевно, наркомани або алкаши здають на металолом.
Zeuss Опубліковано 4 Вересня, 2011 в 13:07 #5 Опубліковано 4 Вересня, 2011 в 13:07 getto, відношення до тебе (або до твоїх тем) обернене твому відношенню. Чого я повинен реагувати на прохання користувача, який сам гадить в темах?? На вскидку з останнього "iOS разработчик (вже підмели за тобою)", "потрібен менеджер з реклами"Чи ти у нас асобєнний, комусь ніззя, а тобі можна?Що стосується теми - вона лузова.Явкі паролі - фігня. Ти хочеш почути адреси типу Пупкіна 44? І шо далі? Ті хрести у нього стирчать прямо з гори металобрухту, ако антени "дивіться люди добрі"? Прийдеш до нього - він тебе пошле за коротким адресом і буде правий. Чи може ти сам, в якості слідчого експерименту, самодєльного хреста втюхати хочеш? Привернути увагу до проблеми?Теж не зрозуміло. Нафіга піднімати на обговорення дії виродків і ублюдків. Чи за статистикою кількість зданих хрестів у нас в рази перевищує середньостатистичні показники по країні? Від нашого обговорення кількість таких моральних деградантів не зміниться. Обговорювати таку чухню - як заляпатись в чомусь брудному і ліпкому. Кричати що лікувати потрібно суспільство - банально.Висновок - ще одна тема (друга за сьогодні) яка засрала розділ " Lutsk.talks".
Tarzanych Опубліковано 4 Вересня, 2011 в 13:10 #6 Опубліковано 4 Вересня, 2011 в 13:10 Бачив як алкашня несла хрест на пункт прийому по вул. Стрілецькій (Гетто в курсі який).Хлопці відмовились приймати, і його кинули за метрів 200.Але нащо воно тобі?Нормальна людина ні здавати ні приймати не буде, таких лякати чи лекції їм читати вже пізно.
Sub_Sys Опубліковано 4 Вересня, 2011 в 13:12 #7 Опубліковано 4 Вересня, 2011 в 13:12 Явкі паролі - фігня. Ти хочеш почути адреси типу Пупкіна 44? І шо далі? Ті хрести у нього стирчать прямо з гори металобрухту, ако антени "дивіться люди добрі"? Прийдеш до нього - він тебе пошле за коротким адресом і буде правий. Чи може ти сам, в якості слідчого експерименту, самодєльного хреста втюхати хочеш? Привернути увагу до проблеми?Це не фігня.
Zeuss Опубліковано 4 Вересня, 2011 в 13:21 #8 Опубліковано 4 Вересня, 2011 в 13:21 ..Це не фігня.Ааааа, ну то поговоріть про це, канєшно.Не забудьте ще створити теми "Як молоді мамаші продають або кидають дітей", "Як діти висиляють в будинки пристарілих власних батьків заради того щоб продати житло", "Як експлуатують інвалідів і психічно хворих"Обсмакувати таке лайно відать тренд сєзона. На ряду з "Битвою екстрасенсів" і байками "Скоро ми всє умрьом".
Sub_Sys Опубліковано 4 Вересня, 2011 в 13:32 #9 Опубліковано 4 Вересня, 2011 в 13:32 Женя, разбань, будь-ласка, гетто, і видали цей пост - у мене вільні хвилини на МТС закінчились .. Це не фігня. ... Ааааа, ну то поговоріть про це, канєшно. А ти бував на кладовищі в той момент, коли з могили нелюди виривали хрест? ... тільки не питай, чи я був. Бо я не був. Я тільки наслідки бачив.
Deemon Опубліковано 4 Вересня, 2011 в 13:50 #10 Опубліковано 4 Вересня, 2011 в 13:50 getto таку пов"язочку на руку, і гайда в вільний від бібліотеки час - по популярних навколо кладовищах, заодно поприбирати можна буде, само собою поганих дядь насварити. А то панімаєш лі - джедай клавіатурний
Zheny@ Опубліковано 4 Вересня, 2011 в 17:52 #11 Опубліковано 4 Вересня, 2011 в 17:52 Автора в РО - тему у флейм.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.