Перейти до змісту

Яка скотина приймає хрести та люки?

Гетто

Рекомендовані повідомлення

тобі здати чи прийняти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобі здати чи прийняти?

Узнать. КТО? и ГДЕ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам хожу дивуюсь.

Напевно, наркомани або алкаши здають на металолом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

getto, відношення до тебе (або до твоїх тем) обернене твому відношенню. Чого я повинен реагувати на прохання користувача, який сам гадить в темах?? На вскидку з останнього "iOS разработчик (вже підмели за тобою)", "потрібен менеджер з реклами"

Чи ти у нас асобєнний, комусь ніззя, а тобі можна?

Що стосується теми - вона лузова.

Явкі паролі - фігня. Ти хочеш почути адреси типу Пупкіна 44? І шо далі? Ті хрести у нього стирчать прямо з гори металобрухту, ако антени "дивіться люди добрі"? Прийдеш до нього - він тебе пошле за коротким адресом і буде правий. Чи може ти сам, в якості слідчого експерименту, самодєльного хреста втюхати хочеш?

Привернути увагу до проблеми?

Теж не зрозуміло. Нафіга піднімати на обговорення дії виродків і ублюдків. Чи за статистикою кількість зданих хрестів у нас в рази перевищує середньостатистичні показники по країні? Від нашого обговорення кількість таких моральних деградантів не зміниться. Обговорювати таку чухню - як заляпатись в чомусь брудному і ліпкому. Кричати що лікувати потрібно суспільство - банально.

Висновок - ще одна тема (друга за сьогодні) яка засрала розділ " Lutsk.talks".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив як алкашня несла хрест на пункт прийому по вул. Стрілецькій (Гетто в курсі який).

Хлопці відмовились приймати, і його кинули за метрів 200.

Але нащо воно тобі?

Нормальна людина ні здавати ні приймати не буде, таких лякати чи лекції їм читати вже пізно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Явкі паролі - фігня. Ти хочеш почути адреси типу Пупкіна 44? І шо далі? Ті хрести у нього стирчать прямо з гори металобрухту, ако антени "дивіться люди добрі"? Прийдеш до нього - він тебе пошле за коротким адресом і буде правий. Чи може ти сам, в якості слідчого експерименту, самодєльного хреста втюхати хочеш?

Привернути увагу до проблеми?

Це не фігня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..

Це не фігня.

Ааааа, ну то поговоріть про це, канєшно.

Не забудьте ще створити теми "Як молоді мамаші продають або кидають дітей", "Як діти висиляють в будинки пристарілих власних батьків заради того щоб продати житло", "Як експлуатують інвалідів і психічно хворих"

Обсмакувати таке лайно відать тренд сєзона. На ряду з "Битвою екстрасенсів" і байками "Скоро ми всє умрьом".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Женя, разбань, будь-ласка, гетто, і видали цей пост - у мене вільні хвилини на МТС закінчились :)

..

Це не фігня.

...

Ааааа, ну то поговоріть про це, канєшно.

А ти бував на кладовищі в той момент, коли з могили нелюди виривали хрест?

... тільки не питай, чи я був. Бо я не був. Я тільки наслідки бачив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

getto

DRUGINA.jpg

таку пов"язочку на руку, і гайда в вільний від бібліотеки час - по популярних навколо кладовищах, заодно поприбирати можна буде, само собою поганих дядь насварити.

А то панімаєш лі - джедай клавіатурний :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Автора в РО - тему у флейм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...