Перейти до змісту

Допоможіть проїхати до Автолюксу

sergmaestro

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мені потрібно у пятницю відправити посилку і саме автолюксом, а я там ніколи не був та незнаю як правильно туди проїхати. Тому прошу допомоги та розписати мені маршрут, який буде починатись від зупинки біля старого ринку.

ЗІ прохання смішне, але часу у мене буде обмаль і не хочеться блудити.

Опубліковано

пр. Грушевського, приблизно за 100 м до зупинки "залізничний вокзал" є перехрестя. Направо - під "варшавський міст", наліво - до станції швидкої допомоги. Повертаєш наліво. Тепер справа буде здається п"ятиповерхова хрущовка, біля якої зробили великі прибудовки. Далі буде невелика огороджена автостоянка. Наступне за цією стоянкою приміщення, якщо не помиляюся і є Автолюкс.

Опубліковано

Варіанти.

- Маршрутка номер 4, їдеш в кінцеву (з.вокзал), повертаєшся 100-150 метрів в зворотньому напрямку до перехрестя, наліво, 150-200 метрів і справа Автолюкс

- Маршрутка номер 9, 11, 12, 19, 25, 22, 3, 24 (ще якісь позабував - всьо, що їде на пр. Перемоги/до Там-Таму). Виходиш на зупинці "школа номер 5" (перед мостом), спускаєшся під міст попри магазин Світлолюкс, повертаєш наліво, йдеш до перехрестя, на перехресті - прямо, приблизно 200 метрів - справа Автолюкс.

- Таксі)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...