Перейти до змісту

Скління балкона

Edelveys

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Постала потреба засклити балкон, оскільки 15 років вже стоть звичайне скло і дерево, і воно дуже стало протікати. Допоможіть хто що знає, чим краще засклити, куди краще звернутись, можливо є фірми якісь надійні в Луцьку.

Опубліковано

Я так зрозумів ви хочете й раму поміняти на балконі, якщо це так, тоді як варіант можете заказати алюмінієві рами (там розсувні вікна) - вони легкі, гарні, красити не потрібно як деревяну раму, та і скло вже готове встановлене. Звичайно дорожче, як деревяна, але як на мене то це того коштує. Займаються такими рамами декілька фірм, одну що знаю то це в приміщенні Вопак на Київській (тел. 783880)

Собі балкон я замовляв металопластиковий з простим моносклом, але зараз переконався що бубоб вигідніше замовити алюмінієву, так як вона і легша конструкція, та і вікна як для балкону зручніші ніж в металопластику, так що ось така моя думка, а вирішувати звичайно вам. Удачі

Опубліковано

Поставив раму металопластикову , поки що нарікань нема , замовляв в Атлант-плюсі , виготовили та встановили протягом 3 днів з моменту замовлення.

Опубліковано

привіт! мене також цікавить це питання... яка ціна? скільки буде коштувати приблизно встановлення... балкон стандарт.

Опубліковано

замовив дерев"яну раму в дідка з Дачного. Той поміряв, виготовив, пофарбував, встановив і засклив. Скло використав старе, встановлювати допомагали. В район 1500 грн вклався. + ще самі обшивали нержавійкою і дах ставили з шифера ондуліновського. Подібні кантори пропонували мені все під ключ від 8 тисяч гривень.

Опубліковано

Якраз таким самим зараз цікавлюсь. Ціни на пластикові дуже різні.

Наприклад на мій балкон розбіжність в цифрах получається 2700-4000 грн.

Звичайно хочеться недорого, але тоді получається довго.

Мені цікаво наприклад щоб виготовили і встановили максимум за тиждень.

Хто підкаже яка фірма (крім "Атлант") в Луцьку таке може зробити?

Опубліковано

Якраз таким самим зараз цікавлюсь. Ціни на пластикові дуже різні.

Наприклад на мій балкон розбіжність в цифрах получається 2700-4000 грн.

Звичайно хочеться недорого, але тоді получається довго.

Мені цікаво наприклад щоб виготовили і встановили максимум за тиждень.

Хто підкаже яка фірма (крім "Атлант") в Луцьку таке може зробити?

такі терміни виготовлення і встановлення - є нереальними. зараз період масового склення і заводи працюють напружено для забезепечення всіх замовлень. найважливішим є в цій ситуації знайти людину, яка б не просто зняла розміри а й проштовхнула ваш заказ на виробництві і домовилася про якість і строки. вкажіть розміри рами, кількість вікон, які з них глухі і які і куди та як мають відкриватися. Хто бажає, дам пораду і спеціаліста який прикине ціни. Потім не пошкодуєте. Пишіть в приват дані і телефони.

Опубліковано

Мені цікаво таке: рама із розсувними вікнами і із вікнами як звичайне вікно.

Розумію, що розсувні - не такі ергономічні, як розпашні. Але дерев'яну раму вже також давно пора замінити.

З розпашними вікнами і подвійним склом вивести на балкон розетку та електрообігрівач - кімната : )

Опубліковано

Мені цікаво таке: рама із розсувними вікнами і із вікнами як звичайне вікно.

Розумію, що розсувні - не такі ергономічні, як розпашні. Але дерев'яну раму вже також давно пора замінити.

З розпашними вікнами і подвійним склом вивести на балкон розетку та електрообігрівач - кімната : )

я думаю що розсувні вікна не вдасться зробити.. або це буде дорого.. в чому стоїть задача? щоб закрити доступ холоду і шуму в приміщення на балконі. розсувні конструкції не дадуть герметичності і завжди будуть протікати та пропускати холод, тобто нема змісту ставити склопакети а по затратах нема змісту взагалі ставити щось аби просто було.. а вікна розпашні мають можливість ущільнення а вентиляцію можна забезпечувати мікропровітрюванням чи вставлять спец. штучку - "Vent-Air",

Опубліковано

Виправляюсь. Уточнив у спеца.. можна ставити розсувні рами з легкого алюмінію.. О9555576 О5 олександр

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...