Перейти до змісту

куплю apple iphone 2g 8gb

mlutsk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

в зв"язку з тим що Solod007 не прийшов на зустріч і на телефоні не відповідає, iphone 2g 8gb - питання ще актуальне

Опубліковано

Може просто щось сталось і не получилось а ви вже тут наїхали! )

Коли шось стається, то зазвичай люди телефонують і попереджають. Ну і тут ще ні на кого не наїжджали. Ми ще просто не вспіли ;)

Опубліковано

тому можливо і не попередив, бо щось сталось. Завтра як зявиться з нього спрос за кидалово )

Та кому він потрібен щоб з нього щось питати? Ну ми і не на тюрьмі ;) А то тут щас почнуться “спроси, стрєлкі, тьоркі” :)

Людина не захотіла робити справу, нема питань. Дуже швидко заробить відповідну репутацію і на цьому закнічиться тут його бізнес.

Опубліковано

Соррі за повідомлення не по темі,не хотів виносити на загал, але розказую як все було -

створив оголошення 26 серпня, відгукнувся Solod007, ціна і стан влаштовує, попросив його залишити номер для зв'язку,вечері в пм бачу номер,зізвонились, домовились на суботу про зустріч в обід, телефоную в суботу - глухо.В неділю приходить смс - я вчора був дуже зайнятий, сьогодні з вами зв'яжуся.Що ж таке вітається :) , в обід вчора зізвонюємся , домовлюємся на 17:00 біля редакції Вісника на пр. Перемоги. 17:15 - телефоную, нуль реакції ніхто не бере. 17:45 - взяв трубку - я тільки з роботи приїхав, давай за 30 хв. 18:30 , 19:00,19:30,20:00 - не бере трубки.

Просто не люблю коли люди так роблять.

P.S. спочатку подумав що це mazafaka :)

Опубліковано

Я з ним особисто зустрічався , все норм. , навіть мене він чекав.

Різні бувають ситуації. :unsure:

Та бувають, хто ж сперичається. Просто не дуже гарно, коли люди не дають про себе знати вчасно і ламають плани.

P.S. спочатку подумав що це mazafaka :)

Хе-хе :) мазафака з тебе гроші наперед взяв би :lol:

Опубліковано

Ви не потрібні люди у мене бабушка вчора померла...(((

вибачте будь ласка но не до телефона мені було

Опубліковано

Непотрібні? Ну може, хз, тобі певно видніше.

А загалом, прийми співчуття.

Опубліковано

Непотрібні? Ну може, хз, тобі певно видніше.

А загалом, прийми співчуття.

звичайно мені видніше справді коли така ситуація є тоді нічого не треба, ну це звичайно яка людина напевно якби у тебе так ти взагалі дискотеку зробив

Опубліковано

звичайно мені видніше справді коли така ситуація є тоді нічого не треба, ну це звичайно яка людина напевно якби у тебе так ти взагалі дискотеку зробив

Все сказав?

А тепер послухай мене: тобі зробили справедливі зауваження щодо того, як ти ведеш справи (якщо ти забув, то можу нагадати в який день ти мені мав зателефонувати) , телепатів тут немає, щоб взнати що там в тебе таке сталося, після цього тобі висловили співчуття, а ти несеш якусь х*рню в адресу людини, якої ти навіть в очі не бачив.

Не здається тобі, що ти трохи неправий, нє?

Опубліковано

Оскільки тема себе вичерпала. Я її закриваю. разом із товаришом Solod007, отримує 14 днів БАН-у.

За матюки.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...