Перейти до змісту

Ще трохи про туризм у Луцьку

druid

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Даю текст не стільки для обговорення, скільки для інформації. Але оскільки експертів в туризмі, як і в дизайні, в нас чи не найбільше, то велкам до обговорення. Апайте, на здоров'я.

Проектне планування для розвитку туризму

У вересні в Луцьку стартує проект, спрямований на пожвавлення туристичного розвитку міста. Ідея проекту спрямована на вирішення однієї з ключових проблем туристичної галузі міста Луцька – відсутність належних знань та кваліфікації багатьох гравців туристичного ринку. Особливістю проекту є практичне спрямування, яке дозволить не лише покращити теоретичну базу знань зацікавлених осіб, а й отримати з цього корисні для міста результати.

«Проектне планування для розвитку туризму» - комплекс заходів для представників туристичної сфери міста Луцька та околиць, який складається з трьох основних етапів.

Етап 1. Навчання. На цьому етапі буде сформовано навчальну групу для проведення триденного семінару на тематики проектного менеджменту та маркетингу території. В останній день семінару заплановані дискусії, «мозковий штурм» та практичні заняття на тему формування туристичного іміджу міста Луцька. Результатом спільної роботи має стати розробка проекту на створення та популяризацію логотипу міста.

Лекторами навчань будуть спеціалісти туристичного розвитку, проектного менеджменту та маркетингу.

Етап 2. Створення логотипу міста – це етап практичного втілення напрацювань учасників семінару, а саме діяльність зі створення логотипу міста. Учасникам семінару буде запропоновано напрацювати концепцію створення логотипу у форматі конкурсу. В результаті реалізації цього етапу має відбутись конкурс та планується обрати і затвердити логотип міста Луцька.

Етап 3. Промоція. Логотип – це основний продукт нашого проекту, який вимагає якісного старту та ефективної реклами. На третьому етапі планується здійснити ключові стартові заходи для популяризації нового логотипу. Формат промоційних заходів передбачатиме врахування концепції проекту (наявність відеореклами та друкованої продукції), рекомендації учасників навчань та специфіку логотипа-переможця.

Оскільки туристичний логотип міста – це важливий іміджевий елемент розвитку міста і стосується всіх суб’єктів туристичної сфери, організатори по завершенню проекту очікують ефективної співпраці між туристичними організаціями задля досягнення спільних цілей.

Ініціатор та керівник проекту: волонтер Корпусу Миру, який працює в Луцькій міській раді Террі Меттісон.

Організації-партнери проекту:

ГО «Асоціація розвитку туризму Волині»

Управління міжнародного співробітництва та туризму Луцької міської ради

Агенція США з міжнародного розвитку (USAID)

Корпус Миру США в Україні

Координатор проекту: Юрій Моклиця.

Додаткова інформація щодо першого етапу проекту:

1. Заявки на участь в навчанні приймаються організаторами в електронному вигляді на електронну адресу [email protected]. Останній термін прийому заявок – 7 вересня 2011 року. Бланк анкети знаходиться у додатках. Також бланк анкети можна отримати відправивши запит на вказану адресу.

2. В додатках заходиться орієнтовна програма семінару та перелік рекомендованих для участі організацій.

3. Семінар відбудеться у три етапи – 19-го, 21-го та 22-го вересня. Тривалість одного дня – 4 години.

4. Оскільки кількість осіб, які можуть взяти участь в навчанні є обмеженою, відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі. Про рішення організаторів щодо участі в навчанні буде поінформовано всіх заявників до 9 вересня включно.

Додаткову інформацію ви можете отримати:

- в Управлінні міжнародного співробітництва та туризму Луцької міської ради за адресою: м. Луцьк, вул. Богдана Хмельницького, 19, кабінет 312. Телефон 777 905, контактна особа – Остапчук Ліна.

- відправивши запит на електронну адресу [email protected].

Тут те саме

http://www.lutsk.ua/fast-news/proektne-planuvannya-dlya-rozvitku-turizmu

Кому лінь стягувати перелік осіб, які можуть бути учасниками семінару:

Учасниками семінару можуть бути:

1. Працівники місцевих туристичних фірм (туроператорів чи турагентів)

2. Працівники музеїв, заповідника та інших бюджетних установ подібного спрямування

3. Працівники фірм, які займаються організацією дозвілля

4. Працівники готелів та інших закладів гостинності

5. Представники громадських організацій туристичного спрямування

6. Працівники державних органів влади та органів місцевого самоврядування, які працюють в туристичній сфері

7. Викладачі, аспіранти та студенти відповідних спеціальностей місцевих ВУЗів

8. Представники дизайнерських чи рекламних агенств, або художники, які планують взяти участь у конкурсі на розробку логотипу міста.

Перевага надаватиметься особам, які займають відповідальні посади (керівники підрозділів, відділів, відповідальні за туристичний напрям).

Анкета тут

anketa.doc

Орієнтовна програма семінару тутачки

programa.doc

Опубліковано

Ну ти даєш. Виявляється, він тобі і досі спати не дає.

Це було одне з десятка обговорень одного з десятків варіантів логотипу. А ти носишся з ним як мала дитина. Щоб логотип міста став офіційним потрібне хоч якесь офіційне підтвердження (рішення сесії, виконкому, розпорядження тощо). Їх немає. Це так щоб тебе втішити.

Або ти просто вирішив засрати тєму, бо всі зараз почнуть обговорювати той варіант, який ти скинув. Може витри поки не пізно?.

Опубліковано
' timestamp='1314282477' post='1052437017']

приємна реакція :)

а ти чьо на лічнасті пєрєходиш, а?

Освіжив спогади. А то вже було підзабув.

Опубліковано

Хитро ви зговорились тему "апати", під флейм закосивши ;)

Але Луцьк.толкс такий розділ, що можете і Shkoder’а розбудити ;)

Опубліковано
' timestamp='1314282862' post='1052437027']

так на мене накинувся ніби це я не дав тобі цю цукерочку через міськраду провести, чесне слово :)

це твоя версія. вона має місце на життя.

Наївно було б думати, що ти, монстр дізайну і акула піару повірив у те що є логотип міста з однієї єдиної статті на ВН. І тут опачкі. Той логотипчик навіть в тебе під рукою виявився. Схоже, що ця історія заділа тебе значно більше, ніж мене.

Але чисто по людськи, ти міг би це питання вирішити в приваті, а так взяв і засрав тему. Головне не твої догадки, а результат. А результат в цій статті. Той логотип, який тобі не сподобався - це історія. Перспектива наступного в такому форматі, який багатьом до вподоби. Нашо гамно ворушити?

Опубліковано
' timestamp='1314283792' post='1052437039']

він не у мене під рукою, він у інтернеті, юра.

Ти вмієш читати?

"Був запропонований. Варіант логотипу. Громадські слухання."

Нормальна людина сприйме інформацію так: хтось розробляв логотип, вирішив показати громаді, громада побачила, оцінила скептично, варіант не був прийнятий. ВСЕ!

Але ж ти не простий смертний. Ти ДЕСІГНЕР!!!!! Причому дуже крутий. І будуєш тут свої срані теорії стосовно канфєт. То хто тут на особистості переходить Андрюша?

Опубліковано
' timestamp='1314283792' post='1052437039']

як ти собі тоді уявляєш оті "громадські слухання", якщо одне моє маленьке запитання викликало отаку купу отакої непонятної фігні на мою адресу?

Патамушо завдяки там як ти я стільки нового взнав про себе. І скільки я бабла відмив на цьому логотипові. І скіки я всього підмутив в тому проекті. А я всього лише хотів почути думку людей.

ЗІ. Громадські слухання стосувалися Стратегії туристичного розвитку. А про логотип - це так, мімольотом.

Опубліковано
Логотипом Луцька може стати зображення подарунка з підписом «Луцьк. Подарунок для тебе»,

судячи з вищенаписаного я так поняв що nd недовольний що тут ще якісь конкурси оголошуються, а його лого в прольоті.

але цитата з новин якби відкидає цю теорію, бо ніби "може стати" не означає "стане"

або поясність в чому камінь спотикання між вами або десь в приваті розгрібайтеся між собою

Опубліковано
' timestamp='1314284444' post='1052437050']

а ти почитай уважненько, да? ;)

Ну по-перше, ти мав би знати, що змістові лажі в луцьких електронних ЗМІ - це не велика рідкість. І ця стаття цьомуц є підтвердження. Я вже писав. логотип ніякого відношення не має до стратегії. Правдо в тому, що під час зустрічі (на яку ти Андрійко не прийшов, хоча інформація про захід була в інтернеті) ніхто нічого конструктивно не заперечив стосовно варіанту. То товаришу журналісту все здалось таким райдужним і гарним.

І з яких це пір ти статтю на ВН вважаєш найдостовірнішим джерелом інформації? Зверни увагу, що крім ВН цю тему більше ніхто не мусолив.... хіба що тільки ті, хто передер у них статтю. Роби висновки.

Опубліковано
' timestamp='1314285201' post='1052437058']

юра, чому ти виправдовуєшся? blink.gif

з шапочки димок проступає? ;)

Правильно ти кажеш. Насрати.... і на твою думку і на думку таких як ти.

Сенкс мастєр. Навчив жити.

Опубліковано
' timestamp='1314285684' post='1052437065']

п.с. окремо підкреслю - юра, це не я почав.

е нє... таваріщ. ти спровокував. ти знав, що це не офіційний логотип. Ти не мав жодної підстави думати, що це офіційний логотип. Ти знав. І я знав, що ти знав. Я знав твоє ставлення до цього логотипу. І ти знав, що я про це знав.

Опубліковано

шось мені ваш "сценарій" схожий на шоу НаУлице+25Лето vs laser..... Кому Спрайту?

ти знав, що це не офіційний логотип. Ти не мав жодної підстави думати, що це офіційний логотип. Ти знав. І я знав, що ти знав. Я знав твоє ставлення до цього логотипу. І ти знав, що я про це знав.

*applause* поговорили... )

Опубліковано

шось мені ваш "сценарій" схожий на шоу НаУлице+25Лето vs laser..... Кому Спрайту?

зато скіки уваги

Опубліковано

Та ладно. Я пас.

Ти, Андрій хотів цю суперечку. Ти чекав її і дочекався. Виговорились

Далі писатиму тільки про те, що стосується теми.

Якщо хтось потре тему, починаючи з другого посту - вклонюся нижче пояса.

' timestamp='1314286449' post='1052437077']

ок. продовжимо.

юра, коли якась пепсікола організовує конкурс на приз під кришечкою, яку міняють на трирубльову пластмасову відкривачку,

то у правилах цього конкурсу написано, що співробітники та члени їх родин не мають права брати участь у цьому конкурсі,

бо у цілому цивілізованому світі, за який ти так усією душею вболіваєш, це називається конфлікт інтересів.

ти ж однією рукою весь дуже правильний відкритий і демократичний,

другою рукою якось надто захопився владою - а тут волинські новини блін какашкі, взяли і написали, аяаяай...

а між тим, юра, оце якраз і є те саме громадянське суспільство – звикай.

конкурсу не було. мої співробітники/родичі не мали до цього ніякого відношення. Переходь в приват.

Опубліковано

Картінка- гавно.

Друїд, ти талановито ведеш дискусію- ше ніхто не поняв, чим погане Андрюшине питання про картінку, як уже пішло "насрати на думку".

Опубліковано

щось лого зазвичай дуже слизька тема. Згадайте тему про лого борди.. Теж викликала купу срача з "вгадайте яким юзером" у логовній ролі (прикольно очіпятався - в тему:)) *наспівує* все по колу, кока колу, лиш кокаколу не пили діди...

Опубліковано

щось лого зазвичай дуже слизька тема. Згадайте тему про лого борди.. Теж викликала купу срача з "вгадайте яким юзером" у логовній ролі (прикольно очіпятався - в тему:)) *наспівує* все по колу, кока колу, лиш кокаколу не пили діди...

якщо не тяжко розшифруйте про кока-колу, а то щось смислу не вловлюю.

ібачте за мою таку топорну не прониклівість в між строкі

Опубліковано

про кока-колу пісенька Юркеша нагадалася.. про те що "все по колу"

а все по колу малося на увазі срач навколо лого

от тільки як тоді було понятно чому nd так відстоював свою думку, і була зрозуміла його позиція чуть посперечатися з усіма - то тут взагалі непонятно який у нього до цього лого інтерес, раз так до кожного слова Друіда придирається

Опубліковано

про кока-колу пісенька Юркеша нагадалася.. про те що "все по колу"

а все по колу малося на увазі срач навколо лого

от тільки як тоді було понятно чому nd так відстоював свою думку, і була зрозуміла його позиція чуть посперечатися з усіма - то тут взагалі непонятно який у нього до цього лого інтерес, раз так до кожного слова Друіда придирається

нє-нє почекайте, так мені теж цікаво стало, що з тим лого сталося, про нього так бордівчани розповідали.

P.S. тепер мене грузить будуть?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...