Перейти до змісту

Куплю послугу

yura18

Рекомендовані повідомлення

Ситуація така на ноуті з Phoenix Bios 1.05 стоїть пароль на загрузку і вхід у Біос, перепробувавши різні варіанти дійшов тільки до програматора може хтось ще підскаже якісь варіанти? Якщо ні, то хто і за скільки зможе прошити eeprom bios'a

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на стаціонарних машинах можна вийняти батарейку на мат платі і тоді злітають всі паролі і настройки на дефолтні. в ноутах може по іншому, не знаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на стаціонарних машинах можна вийняти батарейку на мат платі і тоді злітають всі паролі і настройки на дефолтні. в ноутах може по іншому, не знаю

З батарейкою не проканало, пароль записаний в eeprom так що батарейка нічого не дає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо м/с випаяна то за 10грн прошию :)

Але їхати в Ківерці прийдеться - програматор там.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виробниками ноутбуків передбачені варіанти зняти такі паролі без перешивання BIOS. Більше того, інколи перепрошивка може нічого не дати (((

Напиши, будь ласка, виробника та точну модель ноутбука. Можливо зможу чимось допомогти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виробниками ноутбуків передбачені варіанти зняти такі паролі без перешивання BIOS. Більше того, інколи перепрошивка може нічого не дати (((

Напиши, будь ласка, виробника та точну модель ноутбука. Можливо зможу чимось допомогти.

Belinea o.book 2.1 Model No:L55R10

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на загрузочному Hirens є деякі утиліти, які вміють скидати паролі до біоса.

колись мені допомогли декілька раз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на загрузочному Hirens є деякі утиліти, які вміють скидати паролі до біоса.

колись мені допомогли декілька раз.

Так то так але пароль не дає мені виходу до загрузки з диску він одразу появляється після показу версії біоса і характеристик системи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, блін, халепа. Вибач, нічим не допоможу. Якби який Asus чи там Toshiba, то інша справа, а так...

Взагалі виробониками ноубтуків використовується кілька методів скидання паролю:

1. Скидання паролю BIOS шляхом замикання певних точкок/перемичок (jumpers)

2. Скидання паролю BIOS шляхом введення майстер-паролю, який визначається за датою

3. Скидання паролю BIOS через процедуру запит-відповідь.

Можливі й деякі інші варіанти. Як це організовано в даній моделі ноутбука, на жаль, мені не відомо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Belinea сама не робить ноутів, аутсорсінг. Тому на материнці треба шукати модель і тоді можливо буде скинути пароль. Як правильно сказали не факт що при перепрошивці біоса пароль буде скинутий, пароль може бути зовсім в другій мікросхемі, наприклад в контролері клави. Так що треба розбирати і дивитись хто це а тоді вже шукати метод.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, блін, халепа. Вибач, нічим не допоможу. Якби який Asus чи там Toshiba, то інша справа, а так...

Взагалі виробониками ноубтуків використовується кілька методів скидання паролю:

1. Скидання паролю BIOS шляхом замикання певних точкок/перемичок (jumpers)

2. Скидання паролю BIOS шляхом введення майстер-паролю, який визначається за датою

3. Скидання паролю BIOS через процедуру запит-відповідь.

Можливі й деякі інші варіанти. Як це організовано в даній моделі ноутбука, на жаль, мені не відомо.

Ну да рідкісний ноут для нашого ринку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Прошито закрийте будь-ласка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...