artur4ik Опубліковано 23 Серпня, 2011 в 00:09 #1 Опубліковано 23 Серпня, 2011 в 00:09 Цікавить така річ , який інтернет краще підключити для домашнього користування ? При таких умовах : щоб був wi-fi і щоб не сверлити різних дірок , ну і щоб як умова швидкий та безлімітний ( або лімітний ) інтернет. Дуже дякую ! Прошу , без флуду !
swen1989 Опубліковано 23 Серпня, 2011 в 04:15 #2 Опубліковано 23 Серпня, 2011 в 04:15 Ну ти би написав адресу проживання чи ще щось...
WILDCHILD Опубліковано 23 Серпня, 2011 в 04:53 #3 Опубліковано 23 Серпня, 2011 в 04:53 а как это без дырок?а как тогда кабель завести в квартиру?ибо быстрый и безлимитный только с кабелём будет)
Skorpio76 Опубліковано 23 Серпня, 2011 в 05:46 #4 Опубліковано 23 Серпня, 2011 в 05:46 ні, чому можна і без дірок.... Зокрема, такий варіант. Заводиш кабель ОГО або Київстар до сусіда (а ще краще сусідки), ставиш там модем з wi-fi і маєш швидкісний та безлімітний. Буде нагода частіше заходити до сусіда на пиво чи до сусідки "на чай". Тільки не забудь пароль на wi-fi поставити, інакше... швидкість може бути дуже маленька.Це трохи в жартівливом тоні.Якщо серйозно. Вибір між ОГО або Київстар. Обидва декларують одну швидкість в пакеті, але реальна значно нижча.Ще є Airbites. Його хвалили студенти з гуртожитку.
fog Опубліковано 23 Серпня, 2011 в 05:49 #5 Опубліковано 23 Серпня, 2011 в 05:49 Є 2 варіанти без дірок.1. В щитку, де встановлені лічильники відводимо після свого лічильника розетку 220.Купуємо Wi-Fi роутер TP-Link TL-WR941ND та встановлюємо його в щитку.Як результат користуємось Wi-Fi дома без вводу провайдерського кабелю в квартиру.2. Другий варіант цікавіший.Потрібен комплект адаптерів PowerLine.Так як і при першому варіанті потрібно в щитку вивести свою розетку 220.В неї підключається один адаптер PowerLine, в який вмикається кабель від провайдера.Інший адаптер вмикаємо в розетку дома і вже в той адаптер конектимо роутер, або комп'ютер.Як результат Інтернет в хату буде заходити по мережі 220.Обидва варіанта включають в себе нормальний захист щитка від вандалів і наявність прямих рук, щоб не вбило в щитку. Краще звичайно викликати електрика, який за гривень 20 виведе потрібну розетку.
Zheny@ Опубліковано 23 Серпня, 2011 в 06:17 #6 Опубліковано 23 Серпня, 2011 в 06:17 artur4ik, судячи з ІР ТС, його місцепроживання 40-й чи 33-й. Точно не скажу. Але, у тих краях себе дуже добре зарекомендував Airbites. Я завів дротик акуратно в коридорі (через щиток) і далі по хаті WiFi. Благо 300Мбіт по n-технології рулить
MACCEN Опубліковано 23 Серпня, 2011 в 06:32 #7 Опубліковано 23 Серпня, 2011 в 06:32 і хто у нас 300 мегабіт дає в мене старий пакет віт Білайна так там маскимум 100 мегабіт. Правильно каже Zheny@, акуратно вішаєш десь собі в коридорі коробочку TP-LINK там в комплекті хороші антени йдуть і коштує така цяця в районі 200-350 грн. І як то кажуть буде тобі щастя Airbites - вже з вереся польот отлічний все тяне на свій заявлений пакет, Білайн теж глюків нема, все гуд. ОГО да толку від нього нема, дорого й швидкість може й хороша, але ціна завишена.
artur4ik Опубліковано 23 Серпня, 2011 в 10:30 Автор #8 Опубліковано 23 Серпня, 2011 в 10:30 Живу навпроти обл.дит.лікарні , 33 район .На разі у мене Датагруп , було 5мегабіт , ну якщо чесно ГІРШОГО інтернета я ще не бачив , попробував перейти на слабший 1мегабіт для експеременту , а різниці НІЯКОЇ , так що датагруп не пропонувати за безплатно нехочу , хоча казали там швидкісний інтернет і т.д. незнаю , мабуть розводять знову.
georg Опубліковано 23 Серпня, 2011 в 10:46 #9 Опубліковано 23 Серпня, 2011 в 10:46 я сейчас отказываюсь от киевстара (бывшего еблайна), хотел подключить дг, в качестве резервного канала, в дополнение укротелекому. сейчас, прочитав за последний месяц, отзывы про дг (в отличии от фотакома, которым я пользовался года 3, как дсл, так и кабелем), решил: ну его н*х... подключусь к аирбитс, может только дождусь какой то акции, например "осень"...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.