Перейти до змісту

Який інтернет краще підключити для домашнього користування ?

Рекомендовані повідомлення

Цікавить така річ , який інтернет краще підключити для домашнього користування ?

При таких умовах : щоб був wi-fi і щоб не сверлити різних дірок , ну і щоб як умова швидкий та безлімітний ( або лімітний ) інтернет.

Дуже дякую ! Прошу , без флуду ! :0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ти би написав адресу проживання чи ще щось...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а как это без дырок?

а как тогда кабель завести в квартиру?

ибо быстрый и безлимитный только с кабелём будет)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні, чому можна і без дірок....

Зокрема, такий варіант. Заводиш кабель ОГО або Київстар до сусіда (а ще краще сусідки), ставиш там модем з wi-fi і маєш швидкісний та безлімітний. Буде нагода частіше заходити до сусіда на пиво чи до сусідки "на чай". Тільки не забудь пароль на wi-fi поставити, інакше... швидкість може бути дуже маленька.

Це трохи в жартівливом тоні.

Якщо серйозно. Вибір між ОГО або Київстар. Обидва декларують одну швидкість в пакеті, але реальна значно нижча.

Ще є Airbites. Його хвалили студенти з гуртожитку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є 2 варіанти без дірок.

1. В щитку, де встановлені лічильники відводимо після свого лічильника розетку 220.

Купуємо Wi-Fi роутер TP-Link TL-WR941ND та встановлюємо його в щитку.

Як результат користуємось Wi-Fi дома без вводу провайдерського кабелю в квартиру.

2. Другий варіант цікавіший.

Потрібен комплект адаптерів PowerLine.

Так як і при першому варіанті потрібно в щитку вивести свою розетку 220.

В неї підключається один адаптер PowerLine, в який вмикається кабель від провайдера.

Інший адаптер вмикаємо в розетку дома і вже в той адаптер конектимо роутер, або комп'ютер.

Як результат Інтернет в хату буде заходити по мережі 220.

Обидва варіанта включають в себе нормальний захист щитка від вандалів і наявність прямих рук,

щоб не вбило в щитку. Краще звичайно викликати електрика, який за гривень 20 виведе потрібну розетку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

artur4ik, судячи з ІР ТС, його місцепроживання 40-й чи 33-й. Точно не скажу. Але, у тих краях себе дуже добре зарекомендував Airbites.

Я завів дротик акуратно в коридорі (через щиток) і далі по хаті WiFi. Благо 300Мбіт по n-технології рулить :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і хто у нас 300 мегабіт дає :) в мене старий пакет віт Білайна так там маскимум 100 мегабіт.

Правильно каже Zheny@, акуратно вішаєш десь собі в коридорі коробочку TP-LINK там в комплекті хороші антени йдуть і коштує така цяця в районі 200-350 грн. І як то кажуть буде тобі щастя :)

Airbites - вже з вереся польот отлічний все тяне на свій заявлений пакет, Білайн теж глюків нема, все гуд. ОГО да толку від нього нема, дорого й швидкість може й хороша, але ціна завишена.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Живу навпроти обл.дит.лікарні , 33 район .

На разі у мене Датагруп , було 5мегабіт , ну якщо чесно ГІРШОГО інтернета я ще не бачив , попробував перейти на слабший 1мегабіт для експеременту , а різниці НІЯКОЇ , так що датагруп не пропонувати за безплатно нехочу , хоча казали там швидкісний інтернет і т.д. незнаю , мабуть розводять знову.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я сейчас отказываюсь от киевстара (бывшего еблайна), хотел подключить дг, в качестве резервного канала, в дополнение укротелекому.

сейчас, прочитав за последний месяц, отзывы про дг (в отличии от фотакома, которым я пользовался года 3, как дсл, так и кабелем), решил: ну его н*х... :g05:

подключусь к аирбитс, может только дождусь какой то акции, например "осень"... :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...