Перейти до змісту

вчорашні події у луцькому замку

pronew12

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Може Іванка? Ніпанятна...

Щодо людей які на фото: особисто дуже добре знаю людину з третього фото 1 посту - меценат і громадський діяч, відомий правда в обмеженому колі людей. Директор одного з луцьких видавництв. Постійний спонсор і співорганізатор джазфестів. А те що козак ви і так бачите. І дуже хороша людна.

Щодо говномєтатєлєй: давно вже помітив що теми, де активно дописують "рождьонні 26 квітня" (с) перетворюються в срач досить оперативно, а після прочитання такого потоку свідомості складається враження що воно побачило клаву перший раз. А Грама Назі, який сидів десь глибоко в моїй підсвідомості, вибрався назовню сильно нєгодує. "Рождьонні", вчіть граматику мля. І вимкніть вентилятор.

Опубліковано

Слушай и читай внимательно: я вчера весь день был занят, освободился только в 16.30.Решил скодить в Замок, посмотреть, чего интересного там происходит.Прихожу: бац! говорят: - без приглашений низзя, спрашиваю: где же взять приглашения? говорят, мол так и так, в Міській раді.

Я подумал: а дадут ли мне приглашение в Міській раді в 17.45, в воскресенье?

Подумал...подумал... развернулся и ушел...

Слушай и читай внимательно: я вчера весь день был занят, освободился только в 16.30. Решил сходить в *Княжий Двир*, пообедать,проголодался за день. Прихожу: бац! говорят: - без приглашений низзя (Вася,Петя,Вова) орендовал зал для торжества, спрашиваю: где же взять приглашения ? говорят,мол так и так, в (Васи,Пети,Вовы)

Вот какие козлы,а я весь день занят был и поесть хотел

Аналогию понимаешь ? Никто тебе ничего не должен и не должен под тебя подстраиватся, а быть праздношатающимся ( а в данной митуации ты им и оказался) и требовать мол почему мне в час ночи холодильник в фокстроте продать не хотят, както не *аллё*

Если б ты реально ХОТЕЛ провести праздник в замке то загодя всетаки поинтересовался хотябы планом мероприятий и если б тебе не выдали пропуск без обьявления причин то тогда может и был бы другой разговор

Опубліковано

1.я ж говорил,что будет холивар ))

2.если б я РЕАЛьНО хотел быть там,на фестивале,я б там был,с пропуском.

3. а зачем мне холодильник в час ночи?да ещё из фокстрота... ))))

4...

Опубліковано

pronew12 дякую за фото , правда на них майже нічого і не розгледіти :unsure: , але хоч трішки видно , що там БУЛО :smile3:

Незнаю , там не був , ніби нічого не втратив , я думаю в НІЧ У ЛУЦЬКОМУ ЗАМКУ , було " можливо" цікавіше ^_^

Опубліковано

pronew12

Ти не знаєш що певний текст потрібно викладати за допомогою речень ? Що то за маразм по 300 слів (9-й пост) - де початок думки, а де кінець ?

А за фото та відеоматеріали - спасибі.

P.S. Кабанчик то смачний виявився.

Опубліковано

pronew12

Ти не знаєш що певний текст потрібно викладати за допомогою речень ? Що то за маразм по 300 слів (9-й пост) - де початок думки, а де кінець ?

Вибачаюсь, дійсно писав чим по швидше і не дивився на помилки. Я взагалі то в інтернеті, на форумах вже й не сильно так слідкую за своєю орфоргафією, бо це ж всього лише інтернет а не якись там екзамен чи офіційний документ.

Хоча надалі буду старатись звертати увагу на помилки у реченнях.

І ще одне, там хтось говорив, що тема перетворюється в срач, так от шановні будьте ласкаві не пишіть такого, і не відхиляйтеся від назви теми і подій, що відбувалися, бо флуд розпочинаєте саме ви, або своїм незадоволенням, або своєю зарозумілістю, бо показуєте себе зарозумилими ідіотами які вказують на чужі помилки не дивлячись на себе.

Опубліковано

туфта це твоя думка і погляди на життя...

...у нас дуже тупий народ, і тому звучать такі аргументи, наш народ неосвідчений звик до спецефічного способу життя...

...і тому серед українців стільки багато бидлоття, і стільки багато проблем. гнилий народ - гнила держава. і звичайно коли така людина як ти яка відносить себе до сірої тупої маси людей...

Так, це я розводжу срач в твоїй персональній темі.

Проня, шановний, закінч школу спочатку, а тоді визначай зарозумілих ідіотів на форумі.

Опубліковано

туфта це твоя думка і погляди на життя...

...у нас дуже тупий народ, і тому звучать такі аргументи, наш народ неосвідчений звик до спецефічного способу життя...

...і тому серед українців стільки багато бидлоття, і стільки багато проблем. гнилий народ - гнила держава. і звичайно коли така людина як ти яка відносить себе до сірої тупої маси людей...

Так, це я розводжу срач в твоїй персональній темі.

Проня, шановний, закінч школу спочатку, а тоді визначай зарозумілих ідіотів на форумі.

згинь з теми! І ти спочатку подумай з ким ти говориш, і кому тут треба закінчувати школу і вчитися поведінки і поваги до людей та оточуючих.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...