Перейти до змісту

Допоможіть в PHP або в Java скриптах!!!

ART

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я роблю зараз сайт і неможу зробити щоб на той сайт можна було заливати музику любому користувачу!

Скажіть будь-ласка як зробити, що прописати!???

+1

Опубліковано

А ти впевнений шо місця на сервері буде достатньо, щоб зберігати музику від твоїх користувачів?

Опубліковано

Ну, якшо впевнений, то стукни мені завтра зранку в аську (вона в тебе має бути), поговоримо.

До речі, Сані привіт передавай.

Опубліковано

Я роблю зараз сайт і неможу зробити щоб на той сайт можна було заливати музику любому користувачу!

+1

Було б добре побачити, що вже в тебе є, і щоб ти розказав, що де і як не виходить.

Опубліковано

Та вся проблема в тому, шо в хлопця ще нічого нема, шо не виходить він не розуміє і вчитись не хоче :)

Опубліковано

Ну в такому разі треба шукати папери ($$$) щоб хтось зробив це з нуля, або йти на google.com і шукати вже готове рішення.

Але якщо задача специфічна, то від $$$ нікуди не втечеш.

Або без витрачання грошей, але з витратами по часу — вчитися і робити самому. А якщо будуть виникати питання по ходу — допоможемо, атвічаю =)

Опубліковано

Я смотрю ты в ПХП не жужжиш? Посмотри готоые скрипты их тьма в нете или может просто тебе юзать FTP и папочку incoming?

Опубліковано
Але якщо задача специфічна
Саму задачу так я і не почув
А якщо будуть виникати питання по ходу — допоможемо, атвічаю =)
Я сказав те саме.
Опубліковано

Значить чітко сформульованої задачі так і немає.

Значить проект не комерційний, значить паперів не заробиш =)

Значить автор буде вчитися... це добре!

Опубліковано

Автор трохи потішиться ідеєю й закине. Нафіг воно йому оте "вчитися" надо?

Хотів би вчитися, то розібрався як робиться простенька формочка з полем для вибору файлика. Дрібні файли таким чином легко відправляти, а от з крупинми - заковика. Користувач на слабкому каналі задовбеться чекати поки файл відправиться. Скоріше складеться враження, що сторінка "підвисла" і вона буде закрита до завершення завантаження/

<form name=private action='index.php?op=send' method=POST enctype=multipart/form-data>

<table border=0>

<tr>

<td align=left>Файл:</td>

<td><input type=file name=file style="width: 100%;" maxlength=4></td>

</tr>

</table>

<input type=submit value=Вiдправити>

</form>

Опубліковано

Саня, а тепер ще поясни автору, як цю форму обробити на стороні сервера, шо таке вебсервер і інші ази :P

Опубліковано

Він цього не просив :-)

Навіщо людині забивати голову всілякими дурницями? І так дофіга всього написали.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...