Перейти до змісту

Біг-борди

Tanichka

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня. Підскажіть будь ласка, куди звернутися на рахунок розміщенні реклами на бігбордах? Яка ціна приблизно і від чого вона залежить?. Всім буду вдячна за будь-яку відповідь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зазвичай під БігМордою є номер фірми власника.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня. Підскажіть будь ласка, куди звернутися на рахунок розміщенні реклами на бігбордах? Яка ціна приблизно і від чого вона залежить?. Всім буду вдячна за будь-яку відповідь.

Треба тільки рекламна площа чи дизайн та друк баннера також?

Ціна суттєво залежить від місця розташування бігборда, самі файні викуплені на рік у перед.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, баннер це дещо інше)

Самі площини "рішають" контори які друкують, наприклад:

Ініціал (Волі, 2, тел 770588)

Факторія (Конякина, 6, тел 773280)

Вартість на послуги, приблизно:

Дизайн - ? (година роботи дизайнера залежно від контори в середньому 100-150 грн)

Друк - орієнтовно 300 грн (ціна як для кінцевого клієнта, для РА - знижки), стандартний виріб 6*3м. Багато площин в Луцьку трохи менші, типу 5,85*2,9м і тд.

Поклейка на площину - в середньому 150 грн (можливо вже подорожчало) - шукайте ТзОВ "Апліка", або "Волиньсигнал" (тел. 713256) (з ними також зведуть контори що друкують)

Оренда площини на 1 місяць - навряд дешевше 300$/місяць, і дійсно, як сказав nickel, залежно від місця і ласі шматочки викуплені. Невеличкий натяк - зверніть увагу на ті площини, на яких зараз когось вітають (наприклад біля Променя, зліва, якщо дивитись на кінотеатр), по Соборності біля мосту десь бачив і ближче до "Північного" ринку. Зверніться в контори Бігмедіа, Янікс (це найбільші оператори - власники площин), або в любе рекламне агенство. Ціни в них приблизно однакові.

Коротше, готуйте десь 3000 грн.

В плані дизайну, друку, організації поклейки можу допомогти за певну винагороду, якщо треба - пишіть в ПМ. Можливо вдасться десь зекономити.

Досвід роботи в сфері зовнішньої реклами - 5 років.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, баннер це дещо інше)

Баннер — графическое изображение рекламного характера. Баннеры размещают для привлечения клиентов или для формирования имиджа.

Можна і посперечатися, але настрій не той.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А різницю між Бігборд і Біллборд також знаєш?

Наведене тобою означення - загальне, але сам матеріал - "банер" він же вініл, друк на якому в 3 рази дороче ніж на водостійкому папері. Тому хоч ти в загальному і правий, але трошки вводиш людину в оману. У контексті зовнішньої реклами це поняття звужується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А різницю між Бігборд і Біллборд також знаєш?

Не умнічай. Правильно писати - рекламний щит. Людина спитала про біГборд, тому і відповів саме біГборд, щоб "не вводити людину в оману".

"Термин «Билборд» (billboard) появился в США более 100 лет назад, когда компании и фирмы стали арендовать площадь на деревянных досках для рекламных объявлений, или «Биллов», дав начало термину «билборд».

Откуда же появились «бигборды» (bigboard), эти «большие доски». Оказывается, в странах бывшего СССР, в 90-х на рекламном рынке существовала компания Big Board. Внизу на биллбордах была подпись «Big Board», от этого рекламные щиты и начали называть бигбордами.

Из всего этого напрашивается вывод, что бигборды зовут бигбордами не потому что слово «похоже на billboard», а потому что раньше ассоциировалсь с компанией Big Board. Тот же самый пример, когда в экс-СССР копиры начали называть «ксероксами», благодаря тому что с огромным перевесом рыночной доли работала компания XEROX.

Не стоит бояться слова «бигборд» - это не ошибка. Хотя конечно в деловом общении лучше это слово не употреблять, но в разговорном языке оно имеет право на существование."

Наведене тобою означення - загальне, але сам матеріал - "банер" він же вініл, друк на якому в 3 рази дороче ніж на водостійкому папері. Тому хоч ти в загальному і правий, але трошки вводиш людину в оману. У контексті зовнішньої реклами це поняття звужується.

Я писав не про матеріал. А в оману ти себе сам вводиш, тому що працюєш в рекламі, а не знаєш походження назв.

"Основным материалом для их (баннеров) производства служат литые толстые полихлорвиниловые пленки, называемые часто, за преимущественное использование, баннерной тканью." Тобто рекламний плакат називають банером не тому що його друкують на банерній тканині, а якраз навпаки - банерну тканину назвали так, тому що на ній друкують банери.

Вітаю, в дискусію ти мене все-таки втягнув...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правильно писати - рекламний щит.

Правильно писати - рекламний shit.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и тут срач устроили ))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, а чого варте твоє повідомлення без використання гугла? Повір, люди які працюють у сфері не користуються гуглом для означення матеріалів для реклами, тому коли клієнти кажуть "надрукуйте мені банер" - їм друкують на "банерній тканині". І топстартер міг би бути саме таким клієнтом завдяки тому, що ти його неправильно інформуєш.

Я писав не про матеріал. А в оману ти себе сам вводиш, тому що працюєш в рекламі, а не знаєш походження назв.

"Основным материалом для их (баннеров) производства служат литые толстые полихлорвиниловые пленки, называемые часто, за преимущественное использование, баннерной тканью." Тобто рекламний плакат називають банером (брєд!) не тому що його друкують на банерній тканині, а якраз навпаки - банерну тканину назвали так, тому що на ній друкують банери.

Сам собі суперечиш. І не вникаючи робиш неправильні висновки.

По-перше - рекламний плакат - це рекламний плакат. Він може бути надрукований як на папері, так і на банері, так і на самоклейці, так і на One Way Vision (просвітна самоклеюча сітка на склі маршруток), так і на банерній сітці (Mash-сітка). Тобто рекламний плакат - це не банер, а зображення надруковане на якомусь матеріалі, носії. Його не завжди називають банером як рекламісти так і дилетанти. Коли клієнт просить надрукувати "рекламний плакат" в нього запитують "на якому матеріалі?" а не зразу кидаються друкувати на банерній тканині.

По-друге - нафіга якщо ти говорив не про матеріал починаєш заглиблюватись в поняття "банер" саме в контексті носія а не виробу? Мені щоб виробляти банери (рекламні плакати надруковані на банерній тканині) не обов"язково було знати походження назви, це грьобаний професійний суржик і тільки. Я назвав "банер" "вінілом" тільки звузивши поняття до контексту зовнішньої реклами.

По-третє - коли говоримо про "рекламний плакат" - не завжди маємо на увазі "банер", а коли говоримо про "банер" - судячи з твого гуглівського визначення - маємо на увазі не тільки "рекламний плакат" чи розтяжку на кшталт тих що на ЦУМі чи на зерносховищі навпроти Проміня (між іншим вони надруковані не на банерній тканині), але і рекламу на сайтах. А для виробництва реклами на сайті - банера - банерної тканини не потрібно. Хоча для мене дико називати, наприклад, флаєр (чи вивіску на магазині, чи рекламу в газеті) - банером, хоча він також є "графічним зображенням рекламного характеру". Тому "рекламний плакат" називати "банером" не тільки тупо, але й помилково. Як на мене (якщо не відштовхуватись від визначень в гуглі) банер - це або реклама на сайті (картинка), або надруковане на якомусь носії зображення рекламного змісту великого формату (більше формату А1).

Дякую за привітання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

топстартер в шоке.онa всего лишь задалa вопрос : ) ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

топстартер в шоке.онa всего лишь задалa вопрос : ) ))

оце точно! Просто поцікавилась скільки приблизно коштує і де можна замовити, а сперечайтеся між собою іншими методами, але не в темі.

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на заметку:никогда не создавай тему на флейме,если не уверенна,что тема изначально холиварна.

будь всегда готова к тому,что любой топстарт может быть зафлеймен.:))))))

С ув.гетто

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, а чого варте твоє повідомлення без використання гугла? Повір, люди які працюють у сфері не користуються гуглом для означення матеріалів для реклами, тому коли клієнти кажуть "надрукуйте мені банер" - їм друкують на "банерній тканині". І топстартер міг би бути саме таким клієнтом завдяки тому, що ти його неправильно інформуєш.

"Основным материалом для их (баннеров) производства служат литые толстые полихлорвиниловые пленки, называемые часто, за преимущественное использование, баннерной тканью." Тобто рекламний плакат називають банером (брєд!) не тому що його друкують на банерній тканині, а якраз навпаки - банерну тканину назвали так, тому що на ній друкують банери.

Сам собі суперечиш. І не вникаючи робиш неправильні висновки.

По-перше - рекламний плакат - це рекламний плакат. Він може бути надрукований як на папері, так і на банері, так і на самоклейці, так і на One Way Vision (просвітна самоклеюча сітка на склі маршруток), так і на банерній сітці (Mash-сітка). Тобто рекламний плакат - це не банер, а зображення надруковане на якомусь матеріалі, носії. Його не завжди називають банером як рекламісти так і дилетанти. Коли клієнт просить надрукувати "рекламний плакат" в нього запитують "на якому матеріалі?" а не зразу кидаються друкувати на банерній тканині.

По-друге - нафіга якщо ти говорив не про матеріал починаєш заглиблюватись в поняття "банер" саме в контексті носія а не виробу? Мені щоб виробляти банери (рекламні плакати надруковані на банерній тканині) не обов"язково було знати походження назви, це грьобаний професійний суржик і тільки. Я назвав "банер" "вінілом" тільки звузивши поняття до контексту зовнішньої реклами.

По-третє - коли говоримо про "рекламний плакат" - не завжди маємо на увазі "банер", а коли говоримо про "банер" - судячи з твого гуглівського визначення - маємо на увазі не тільки "рекламний плакат" чи розтяжку на кшталт тих що на ЦУМі чи на зерносховищі навпроти Проміня (між іншим вони надруковані не на банерній тканині), але і рекламу на сайтах. А для виробництва реклами на сайті - банера - банерної тканини не потрібно. Хоча для мене дико називати, наприклад, флаєр (чи вивіску на магазині, чи рекламу в газеті) - банером, хоча він також є "графічним зображенням рекламного характеру". Тому "рекламний плакат" називати "банером" не тільки тупо, але й помилково. Як на мене (якщо не відштовхуватись від визначень в гуглі) банер - це або реклама на сайті (картинка), або надруковане на якомусь носії зображення рекламного змісту великого формату (більше формату А1).

Дякую за привітання.

Так

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...