Serg20279 Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 19:23 #1 Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 19:23 Экран 15.6" (1366x768) WXGA HD LED.Процессор Двухъядерный Intel Celeron Dual Core T3300 (2.0 ГГц)Объем оперативной памяти 2 ГБТип оперативной памяти DDR3Жесткий диск 250 ГБГрафический адаптер Интегрированный, Intel GMA X4500Сетевые адаптеры Wi-Fi 802.11 b/gFast EthernetОптический привод DVD+/-RWДополнительные возможности Веб-камера 0.3 МпРазъемы и порты ввода-вывода 3 порта USB 2.0 / VGA / RJ-45 (LAN) / микрофонный вход / выход на наушникиОперационная система DOSБатарея Литий-ионная, 6-ти ячеечнаяГабариты (Ш х Г х В) 358x256x37 ммВес 2.7 кгКомплект ---- Ноутбук Lenovo IdeaPad G550 батарея, адаптер питания, документация, драйвера под винду 7ку.(під хр є на оф сайті).Стан ідеальний.Ноутбук використовували в домашніх умовах , по вулиці не таскався.Гарантія до 28 Жовтня 2011року.ціна 3 400 грн. ----(095 911 2 нуль нуль 3)--Сергій.
pronew12 Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 19:57 #2 Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 19:57 ти коли останній раз в магазини (інтернет) ходив і на цінники дивився? ти бачеш, що зараз кругом ідуть ціни на нові ноутбуки 2499грн і характеристики геть такі ж як і у твому, і навідь у деяких випадках кращі, тільки ноути то нові, а у тебе вже добрий Б/У, та щей наклейки з якогось дива на клавіатуру наліпив, так що реальна ціна твому ноуту 2000-2100грн.
Гість กันดาฮาร์ Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 20:11 #3 Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 20:11 дісно ціна нереальна купляв я недавно асуса в фокстроті теж двоядерний селерон, 2 гб оперативна, 320 гб памяті за 2520грн
Serg20279 Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 20:12 Автор #4 Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 20:12 прочитав не підходить топай далі, шо за мода ту на Борді розказувати шо дорого шо не дорого. тут шо даром роздавати все треба ????? Я продаю робочю, перевірену коняку, а не безпантові характеристики які простоюють без діла в понтових ноутах. А наклейки шоб букви були червоні і чорні і при настольному нічнику класно відбивають світло, і чіктко видно клаву .
pronew12 Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 20:29 #5 Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 20:29 Слиш ти умнік по характеристикам і ценам і по бу,!!!!! чо ти тут строциш шо ти самий умний МЛЯ, я безтебе знаю шо де і по чому!!!! прочитав не підходить топай далі. Я продаю робочю, перевірену коняку а не безпантові характеристики які простоюють без діла в понтових ноутах. А наклейки шоб букви були червоні і чорні і при настольному нічнику класно відбивають світло, і чіктко видно клаву . прочитав не підходить топай далі, шо за мода ту на Борді розказувати шо дорого шо не дорого. тут шо даром роздавати все треба ????? Я продаю робочю, перевірену коняку, а не безпантові характеристики які простоюють без діла в понтових ноутах. А наклейки шоб букви були червоні і чорні і при настольному нічнику класно відбивають світло, і чіктко видно клаву . Я бачу повідомлення своє ти швидко змінив! Слухай чоловіче хамити будеш своїй мамі з татом! І з такею неадекватною поведінкою, характером і ставлення до людей які наводять тобі конкретні агрументи щодо ціни не маючи нічого проти тебе і не ображаючи тебе, лише чисті аргументи, а ти одразу накидуєшся на людей і ображаєш, то ти тут точно мало ймовірно, що щось продасиж, і запевняю тебе це не флуд а лише чисті і правильні аргументи щодо твоє ціни, а твоя відповідь показала що ти неадекватна людина, яка думає що продасть ноута за тею ціною що купив майже рік назад, а якщо хтось буде писати реальну ціну то ти їм будеш затикати рота, але тут тобі таке не вдасться, і оцінюй свого ноута в теперішньому часі і порівнюй з теперішніми цінами а не те що було рік назад, і тоді все буде гуд, і ніхто тобі не буде висувати ніяких агрументів! Який сенс людям купляти у тебе б/у ноута за 3400грн якщо вона може купити нового набагато дешевше, поясни будь ласка???
Serg20279 Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 20:43 Автор #6 Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 20:43 Слиш ти умнік по характеристикам і ценам і по бу,!!!!! чо ти тут строциш шо ти самий умний МЛЯ, я безтебе знаю шо де і по чому!!!! прочитав не підходить топай далі. Я продаю робочю, перевірену коняку а не безпантові характеристики які простоюють без діла в понтових ноутах. А наклейки шоб букви були червоні і чорні і при настольному нічнику класно відбивають світло, і чіктко видно клаву . прочитав не підходить топай далі, шо за мода ту на Борді розказувати шо дорого шо не дорого. тут шо даром роздавати все треба ????? Я продаю робочю, перевірену коняку, а не безпантові характеристики які простоюють без діла в понтових ноутах. А наклейки шоб букви були червоні і чорні і при настольному нічнику класно відбивають світло, і чіктко видно клаву . Я бачу повідомлення своє ти швидко змінив! Слухай чоловіче хамити будеш своїй мамі з татом! І з такею неадекватною поведінкою, характером і ставлення до людей які наводять тобі конкретні агрументи щодо ціни не маючи нічого проти тебе і не ображаючи тебе, лише чисті аргументи, а ти одразу накидуєшся на людей і ображаєш, то ти тут точно мало ймовірно, що щось продасиж, і запевняю тебе це не флуд а лише чисті і правильні аргументи щодо твоє ціни, а твоя відповідь показала що ти неадекватна людина, яка думає що продасть ноута за тею ціною що купив майже рік назад, а якщо хтось буде писати реальну ціну то ти їм будеш затикати рота, але тут тобі таке не вдасться, і оцінюй свого ноута в теперішньому часі і порівнюй з теперішніми цінами а не те що було рік назад, і тоді все буде гуд, і ніхто тобі не буде висувати ніяких агрументів! Який сенс людям купляти у тебе б/у ноута за 3400грн якщо вона може купити нового набагато дешевше, поясни будь ласка??? Я шось не зрозумів ти тот шо кіровнік по темам????? ти зайшов в могазин битовухі чи будь який глянув ціни і шо теж продавцям розказеєш шо панове оте дрого оте не ?????? і хто тут ще чемно кому почав хамити з ціною!?????? дорого топаєм далі.
Serg20279 Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 20:47 Автор #7 Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 20:47 Таке відчуття ніби я когось заставляю купувати ноут .чи когось жаба давить що продав щось похоже але дешевше?
pronew12 Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 20:52 #8 Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 20:52 Слиш ти умнік по характеристикам і ценам і по бу,!!!!! чо ти тут строциш шо ти самий умний МЛЯ, я безтебе знаю шо де і по чому!!!! прочитав не підходить топай далі. Я продаю робочю, перевірену коняку а не безпантові характеристики які простоюють без діла в понтових ноутах. А наклейки шоб букви були червоні і чорні і при настольному нічнику класно відбивають світло, і чіктко видно клаву . прочитав не підходить топай далі, шо за мода ту на Борді розказувати шо дорого шо не дорого. тут шо даром роздавати все треба ????? Я продаю робочю, перевірену коняку, а не безпантові характеристики які простоюють без діла в понтових ноутах. А наклейки шоб букви були червоні і чорні і при настольному нічнику класно відбивають світло, і чіктко видно клаву . Я бачу повідомлення своє ти швидко змінив! Слухай чоловіче хамити будеш своїй мамі з татом! І з такею неадекватною поведінкою, характером і ставлення до людей які наводять тобі конкретні агрументи щодо ціни не маючи нічого проти тебе і не ображаючи тебе, лише чисті аргументи, а ти одразу накидуєшся на людей і ображаєш, то ти тут точно мало ймовірно, що щось продасиж, і запевняю тебе це не флуд а лише чисті і правильні аргументи щодо твоє ціни, а твоя відповідь показала що ти неадекватна людина, яка думає що продасть ноута за тею ціною що купив майже рік назад, а якщо хтось буде писати реальну ціну то ти їм будеш затикати рота, але тут тобі таке не вдасться, і оцінюй свого ноута в теперішньому часі і порівнюй з теперішніми цінами а не те що було рік назад, і тоді все буде гуд, і ніхто тобі не буде висувати ніяких агрументів! Який сенс людям купляти у тебе б/у ноута за 3400грн якщо вона може купити нового набагато дешевше, поясни будь ласка??? Я шось не зрозумів, ти тот шо кіровнік по темам????? ти зайшов в могазин битовухі чи будь який глянув ціни і шо теж продавцям розказеєш шо панове оте дрого оте не ?????? і хто тут ще чемно кому почав хамити з ціною!?????? дорого топаєм далі. Всьо ясно! так би й зразу написав, що являєшся баригою, і ніхто б претензій немав!
cstlua Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 20:54 #9 Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 20:54 Таке відчуття ніби я когось заставляю купувати ноут .чи когось жаба давить що продав щось похоже але дешевше?так воно і є....я про "жабу"....
pronew12 Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 20:57 #10 Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 20:57 Таке відчуття ніби я когось заставляю купувати ноут .чи когось жаба давить що продав щось похоже але дешевше?так воно і є....я про "жабу"....а я не про жабу, а про таких жадних людей як наш ТС, який нічого неподумавши хоче втулити ноут, думаючи що люди дурні, за ціною річної давності!
artur4ik Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 21:02 #11 Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 21:02 pronew12 хай Serg20279 продає за стільки , за скільки він хоче , його товар , його ціна.Кому треба , той і купить.
cstlua Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 21:06 #12 Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 21:06 а я не про жабу, а про таких жадних людей як наш ТС, який нічого неподумавши хоче втулити ноут, думаючи що люди дурні, за ціною річної давності!Так нехай продає...може хтось купить,на кожний товар - свій покупець....якщо,я не правий - виправте.
hyrurg Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 21:29 #13 Опубліковано 19 Серпня, 2011 в 21:29 Модери, закрийте цей балаган нарешті.
NashLutsk Опубліковано 20 Серпня, 2011 в 06:34 #14 Опубліковано 20 Серпня, 2011 в 06:34 для чого такий шрифт?хочеш бан? )
Serg20279 Опубліковано 26 Серпня, 2011 в 19:53 Автор #15 Опубліковано 26 Серпня, 2011 в 19:53 Дякую всім за увагу, ноут продано. Модератори закрийте цю тему.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.