Serg20279 Posted August 19, 2011 at 07:23 PM Share #1 Posted August 19, 2011 at 07:23 PM Экран 15.6" (1366x768) WXGA HD LED.Процессор Двухъядерный Intel Celeron Dual Core T3300 (2.0 ГГц)Объем оперативной памяти 2 ГБТип оперативной памяти DDR3Жесткий диск 250 ГБГрафический адаптер Интегрированный, Intel GMA X4500Сетевые адаптеры Wi-Fi 802.11 b/gFast EthernetОптический привод DVD+/-RWДополнительные возможности Веб-камера 0.3 МпРазъемы и порты ввода-вывода 3 порта USB 2.0 / VGA / RJ-45 (LAN) / микрофонный вход / выход на наушникиОперационная система DOSБатарея Литий-ионная, 6-ти ячеечнаяГабариты (Ш х Г х В) 358x256x37 ммВес 2.7 кгКомплект ---- Ноутбук Lenovo IdeaPad G550 батарея, адаптер питания, документация, драйвера под винду 7ку.(під хр є на оф сайті).Стан ідеальний.Ноутбук використовували в домашніх умовах , по вулиці не таскався.Гарантія до 28 Жовтня 2011року.ціна 3 400 грн. ----(095 911 2 нуль нуль 3)--Сергій. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pronew12 Posted August 19, 2011 at 07:57 PM Share #2 Posted August 19, 2011 at 07:57 PM ти коли останній раз в магазини (інтернет) ходив і на цінники дивився? ти бачеш, що зараз кругом ідуть ціни на нові ноутбуки 2499грн і характеристики геть такі ж як і у твому, і навідь у деяких випадках кращі, тільки ноути то нові, а у тебе вже добрий Б/У, та щей наклейки з якогось дива на клавіатуру наліпив, так що реальна ціна твому ноуту 2000-2100грн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest กันดาฮาร์ Posted August 19, 2011 at 08:11 PM Share #3 Posted August 19, 2011 at 08:11 PM дісно ціна нереальна купляв я недавно асуса в фокстроті теж двоядерний селерон, 2 гб оперативна, 320 гб памяті за 2520грн Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serg20279 Posted August 19, 2011 at 08:12 PM Author Share #4 Posted August 19, 2011 at 08:12 PM прочитав не підходить топай далі, шо за мода ту на Борді розказувати шо дорого шо не дорого. тут шо даром роздавати все треба ????? Я продаю робочю, перевірену коняку, а не безпантові характеристики які простоюють без діла в понтових ноутах. А наклейки шоб букви були червоні і чорні і при настольному нічнику класно відбивають світло, і чіктко видно клаву . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pronew12 Posted August 19, 2011 at 08:29 PM Share #5 Posted August 19, 2011 at 08:29 PM Слиш ти умнік по характеристикам і ценам і по бу,!!!!! чо ти тут строциш шо ти самий умний МЛЯ, я безтебе знаю шо де і по чому!!!! прочитав не підходить топай далі. Я продаю робочю, перевірену коняку а не безпантові характеристики які простоюють без діла в понтових ноутах. А наклейки шоб букви були червоні і чорні і при настольному нічнику класно відбивають світло, і чіктко видно клаву . прочитав не підходить топай далі, шо за мода ту на Борді розказувати шо дорого шо не дорого. тут шо даром роздавати все треба ????? Я продаю робочю, перевірену коняку, а не безпантові характеристики які простоюють без діла в понтових ноутах. А наклейки шоб букви були червоні і чорні і при настольному нічнику класно відбивають світло, і чіктко видно клаву . Я бачу повідомлення своє ти швидко змінив! Слухай чоловіче хамити будеш своїй мамі з татом! І з такею неадекватною поведінкою, характером і ставлення до людей які наводять тобі конкретні агрументи щодо ціни не маючи нічого проти тебе і не ображаючи тебе, лише чисті аргументи, а ти одразу накидуєшся на людей і ображаєш, то ти тут точно мало ймовірно, що щось продасиж, і запевняю тебе це не флуд а лише чисті і правильні аргументи щодо твоє ціни, а твоя відповідь показала що ти неадекватна людина, яка думає що продасть ноута за тею ціною що купив майже рік назад, а якщо хтось буде писати реальну ціну то ти їм будеш затикати рота, але тут тобі таке не вдасться, і оцінюй свого ноута в теперішньому часі і порівнюй з теперішніми цінами а не те що було рік назад, і тоді все буде гуд, і ніхто тобі не буде висувати ніяких агрументів! Який сенс людям купляти у тебе б/у ноута за 3400грн якщо вона може купити нового набагато дешевше, поясни будь ласка??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serg20279 Posted August 19, 2011 at 08:43 PM Author Share #6 Posted August 19, 2011 at 08:43 PM Слиш ти умнік по характеристикам і ценам і по бу,!!!!! чо ти тут строциш шо ти самий умний МЛЯ, я безтебе знаю шо де і по чому!!!! прочитав не підходить топай далі. Я продаю робочю, перевірену коняку а не безпантові характеристики які простоюють без діла в понтових ноутах. А наклейки шоб букви були червоні і чорні і при настольному нічнику класно відбивають світло, і чіктко видно клаву . прочитав не підходить топай далі, шо за мода ту на Борді розказувати шо дорого шо не дорого. тут шо даром роздавати все треба ????? Я продаю робочю, перевірену коняку, а не безпантові характеристики які простоюють без діла в понтових ноутах. А наклейки шоб букви були червоні і чорні і при настольному нічнику класно відбивають світло, і чіктко видно клаву . Я бачу повідомлення своє ти швидко змінив! Слухай чоловіче хамити будеш своїй мамі з татом! І з такею неадекватною поведінкою, характером і ставлення до людей які наводять тобі конкретні агрументи щодо ціни не маючи нічого проти тебе і не ображаючи тебе, лише чисті аргументи, а ти одразу накидуєшся на людей і ображаєш, то ти тут точно мало ймовірно, що щось продасиж, і запевняю тебе це не флуд а лише чисті і правильні аргументи щодо твоє ціни, а твоя відповідь показала що ти неадекватна людина, яка думає що продасть ноута за тею ціною що купив майже рік назад, а якщо хтось буде писати реальну ціну то ти їм будеш затикати рота, але тут тобі таке не вдасться, і оцінюй свого ноута в теперішньому часі і порівнюй з теперішніми цінами а не те що було рік назад, і тоді все буде гуд, і ніхто тобі не буде висувати ніяких агрументів! Який сенс людям купляти у тебе б/у ноута за 3400грн якщо вона може купити нового набагато дешевше, поясни будь ласка??? Я шось не зрозумів ти тот шо кіровнік по темам????? ти зайшов в могазин битовухі чи будь який глянув ціни і шо теж продавцям розказеєш шо панове оте дрого оте не ?????? і хто тут ще чемно кому почав хамити з ціною!?????? дорого топаєм далі. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serg20279 Posted August 19, 2011 at 08:47 PM Author Share #7 Posted August 19, 2011 at 08:47 PM Таке відчуття ніби я когось заставляю купувати ноут .чи когось жаба давить що продав щось похоже але дешевше? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pronew12 Posted August 19, 2011 at 08:52 PM Share #8 Posted August 19, 2011 at 08:52 PM Слиш ти умнік по характеристикам і ценам і по бу,!!!!! чо ти тут строциш шо ти самий умний МЛЯ, я безтебе знаю шо де і по чому!!!! прочитав не підходить топай далі. Я продаю робочю, перевірену коняку а не безпантові характеристики які простоюють без діла в понтових ноутах. А наклейки шоб букви були червоні і чорні і при настольному нічнику класно відбивають світло, і чіктко видно клаву . прочитав не підходить топай далі, шо за мода ту на Борді розказувати шо дорого шо не дорого. тут шо даром роздавати все треба ????? Я продаю робочю, перевірену коняку, а не безпантові характеристики які простоюють без діла в понтових ноутах. А наклейки шоб букви були червоні і чорні і при настольному нічнику класно відбивають світло, і чіктко видно клаву . Я бачу повідомлення своє ти швидко змінив! Слухай чоловіче хамити будеш своїй мамі з татом! І з такею неадекватною поведінкою, характером і ставлення до людей які наводять тобі конкретні агрументи щодо ціни не маючи нічого проти тебе і не ображаючи тебе, лише чисті аргументи, а ти одразу накидуєшся на людей і ображаєш, то ти тут точно мало ймовірно, що щось продасиж, і запевняю тебе це не флуд а лише чисті і правильні аргументи щодо твоє ціни, а твоя відповідь показала що ти неадекватна людина, яка думає що продасть ноута за тею ціною що купив майже рік назад, а якщо хтось буде писати реальну ціну то ти їм будеш затикати рота, але тут тобі таке не вдасться, і оцінюй свого ноута в теперішньому часі і порівнюй з теперішніми цінами а не те що було рік назад, і тоді все буде гуд, і ніхто тобі не буде висувати ніяких агрументів! Який сенс людям купляти у тебе б/у ноута за 3400грн якщо вона може купити нового набагато дешевше, поясни будь ласка??? Я шось не зрозумів, ти тот шо кіровнік по темам????? ти зайшов в могазин битовухі чи будь який глянув ціни і шо теж продавцям розказеєш шо панове оте дрого оте не ?????? і хто тут ще чемно кому почав хамити з ціною!?????? дорого топаєм далі. Всьо ясно! так би й зразу написав, що являєшся баригою, і ніхто б претензій немав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cstlua Posted August 19, 2011 at 08:54 PM Share #9 Posted August 19, 2011 at 08:54 PM Таке відчуття ніби я когось заставляю купувати ноут .чи когось жаба давить що продав щось похоже але дешевше?так воно і є....я про "жабу".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pronew12 Posted August 19, 2011 at 08:57 PM Share #10 Posted August 19, 2011 at 08:57 PM Таке відчуття ніби я когось заставляю купувати ноут .чи когось жаба давить що продав щось похоже але дешевше?так воно і є....я про "жабу"....а я не про жабу, а про таких жадних людей як наш ТС, який нічого неподумавши хоче втулити ноут, думаючи що люди дурні, за ціною річної давності! Link to comment Share on other sites More sharing options...
artur4ik Posted August 19, 2011 at 09:02 PM Share #11 Posted August 19, 2011 at 09:02 PM pronew12 хай Serg20279 продає за стільки , за скільки він хоче , його товар , його ціна.Кому треба , той і купить. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cstlua Posted August 19, 2011 at 09:06 PM Share #12 Posted August 19, 2011 at 09:06 PM а я не про жабу, а про таких жадних людей як наш ТС, який нічого неподумавши хоче втулити ноут, думаючи що люди дурні, за ціною річної давності!Так нехай продає...може хтось купить,на кожний товар - свій покупець....якщо,я не правий - виправте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyrurg Posted August 19, 2011 at 09:29 PM Share #13 Posted August 19, 2011 at 09:29 PM Модери, закрийте цей балаган нарешті. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NashLutsk Posted August 20, 2011 at 06:34 AM Share #14 Posted August 20, 2011 at 06:34 AM для чого такий шрифт?хочеш бан? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serg20279 Posted August 26, 2011 at 07:53 PM Author Share #15 Posted August 26, 2011 at 07:53 PM Дякую всім за увагу, ноут продано. Модератори закрийте цю тему. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.