Перейти до змісту

Lenovo IdeaPad G550

Рекомендовані повідомлення

Экран 15.6" (1366x768) WXGA HD LED.

Процессор Двухъядерный Intel Celeron Dual Core T3300 (2.0 ГГц)

Объем оперативной памяти 2 ГБ

Тип оперативной памяти DDR3

Жесткий диск 250 ГБ

Графический адаптер Интегрированный, Intel GMA X4500

Сетевые адаптеры Wi-Fi 802.11 b/g

Fast Ethernet

Оптический привод DVD+/-RW

Дополнительные возможности Веб-камера 0.3 Мп

Разъемы и порты ввода-вывода 3 порта USB 2.0 / VGA / RJ-45 (LAN) / микрофонный вход / выход на наушники

Операционная система DOS

Батарея Литий-ионная, 6-ти ячеечная

Габариты (Ш х Г х В) 358x256x37 мм

Вес 2.7 кг

Комплект ---- Ноутбук Lenovo IdeaPad G550 батарея, адаптер питания, документация, драйвера под винду 7ку.(під хр є на оф сайті).

Стан ідеальний.

Ноутбук використовували в домашніх умовах , по вулиці не таскався.

Гарантія до 28 Жовтня 2011року.

ціна 3 400 грн. ----(095 911 2 нуль нуль 3)--Сергій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти коли останній раз в магазини (інтернет) ходив і на цінники дивився? ти бачеш, що зараз кругом ідуть ціни на нові ноутбуки 2499грн і характеристики геть такі ж як і у твому, і навідь у деяких випадках кращі, тільки ноути то нові, а у тебе вже добрий Б/У, та щей наклейки з якогось дива на клавіатуру наліпив, так що реальна ціна твому ноуту 2000-2100грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гість กันดาฮาร์

дісно ціна нереальна купляв я недавно асуса в фокстроті теж двоядерний селерон, 2 гб оперативна, 320 гб памяті за 2520грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прочитав не підходить топай далі,

шо за мода ту на Борді розказувати шо дорого шо не дорого.

тут шо даром роздавати все треба ?????

Я продаю робочю, перевірену коняку, а не безпантові характеристики які простоюють без діла в понтових ноутах.

А наклейки шоб букви були червоні і чорні і при настольному нічнику класно відбивають світло, і чіктко видно клаву .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слиш ти умнік по характеристикам і ценам і по бу,!!!!!

чо ти тут строциш шо ти самий умний МЛЯ, я безтебе знаю шо де і по чому!!!! прочитав не підходить топай далі.

Я продаю робочю, перевірену коняку а не безпантові характеристики які простоюють без діла в понтових ноутах.

А наклейки шоб букви були червоні і чорні і при настольному нічнику класно відбивають світло, і чіктко видно клаву .

Я продаю робочю, перевірену коняку, а не безпантові характеристики які простоюють без діла в понтових ноутах.

Я бачу повідомлення своє ти швидко змінив!

Слухай чоловіче хамити будеш своїй мамі з татом! :naezd:

І з такею неадекватною поведінкою, характером і ставлення до людей які наводять тобі конкретні агрументи щодо ціни не маючи нічого проти тебе і не ображаючи тебе, лише чисті аргументи, а ти одразу накидуєшся на людей і ображаєш, то ти тут точно мало ймовірно, що щось продасиж, і запевняю тебе це не флуд а лише чисті і правильні аргументи щодо твоє ціни, а твоя відповідь показала що ти неадекватна людина, яка думає що продасть ноута за тею ціною що купив майже рік назад, а якщо хтось буде писати реальну ціну то ти їм будеш затикати рота, але тут тобі таке не вдасться, і оцінюй свого ноута в теперішньому часі і порівнюй з теперішніми цінами а не те що було рік назад, і тоді все буде гуд, і ніхто тобі не буде висувати ніяких агрументів! Який сенс людям купляти у тебе б/у ноута за 3400грн якщо вона може купити нового набагато дешевше, поясни будь ласка???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чо ти тут строциш шо ти самий умний МЛЯ, я безтебе знаю шо де і по чому!!!! прочитав не підходить топай далі.

Я продаю робочю, перевірену коняку а не безпантові характеристики які простоюють без діла в понтових ноутах.

І з такею неадекватною поведінкою, характером і ставлення до людей які наводять тобі конкретні агрументи щодо ціни не маючи нічого проти тебе і не ображаючи тебе, лише чисті аргументи, а ти одразу накидуєшся на людей і ображаєш, то ти тут точно мало ймовірно, що щось продасиж, і запевняю тебе це не флуд а лише чисті і правильні аргументи щодо твоє ціни, а твоя відповідь показала що ти неадекватна людина, яка думає що продасть ноута за тею ціною що купив майже рік назад, а якщо хтось буде писати реальну ціну то ти їм будеш затикати рота, але тут тобі таке не вдасться, і оцінюй свого ноута в теперішньому часі і порівнюй з теперішніми цінами а не те що було рік назад, і тоді все буде гуд, і ніхто тобі не буде висувати ніяких агрументів! Який сенс людям купляти у тебе б/у ноута за 3400грн якщо вона може купити нового набагато дешевше, поясни будь ласка???

Я шось не зрозумів ти тот шо кіровнік по темам?????

ти зайшов в могазин битовухі чи будь який глянув ціни і шо теж продавцям розказеєш шо панове оте дрого оте не ??????

і хто тут ще чемно кому почав хамити з ціною!??????

дорого топаєм далі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таке відчуття ніби я когось заставляю купувати ноут .

чи когось жаба давить що продав щось похоже але дешевше?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я шось не зрозумів, ти тот шо кіровнік по темам?????

ти зайшов в могазин битовухі чи будь який глянув ціни і шо теж продавцям розказеєш шо панове оте дрого оте не ??????

і хто тут ще чемно кому почав хамити з ціною!??????

дорого топаєм далі.

Всьо ясно! :lol: так би й зразу написав, що являєшся баригою, :lol: і ніхто б претензій немав!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так воно і є....я про "жабу"....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так воно і є....я про "жабу"....

а я не про жабу, а про таких жадних людей як наш ТС, який нічого неподумавши хоче втулити ноут, думаючи що люди дурні, за ціною річної давності!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

pronew12 хай Serg20279 продає за стільки , за скільки він хоче , його товар , його ціна.

Кому треба , той і купить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я не про жабу, а про таких жадних людей як наш ТС, який нічого неподумавши хоче втулити ноут, думаючи що люди дурні, за ціною річної давності!

Так нехай продає...може хтось купить,на кожний товар - свій покупець....якщо,я не правий - виправте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Модери, закрийте цей балаган нарешті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для чого такий шрифт?

хочеш бан? )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую всім за увагу,

ноут продано. :0003:

Модератори закрийте цю тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...