Перейти до змісту

Пиво Уманьський завод

xpatrikx

Рекомендовані повідомлення

де влуцьку можна знайти оптову базу цього пива? знаю що продаеться на пасажі, але цікавить де оптовий склад у Луцьку???Пиво просто бомба!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

"Найкраща точка пляшкового "Бердичівського" - при вході на "Пасаж" зі сторони вокзалу (прямо в арці). Я отоварююсь завжди там. Беру не менше спайки, маю знижку. Сьогодні було "Хмільне", "Кармеліт" і "Лагер"."-Запитай за Уманське пиво там,власник точки торгує цим пивом гуртом...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Найкраща точка пляшкового "Бердичівського" - при вході на "Пасаж" зі сторони вокзалу (прямо в арці). Я отоварююсь завжди там. Беру не менше спайки, маю знижку. Сьогодні було "Хмільне", "Кармеліт" і "Лагер"."-Запитай за Уманське пиво там,власник точки торгує цим пивом гуртом...

Вроді мої слова, а тут виходить - не я писав?..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаю оптову базу пива в с. Прилуцькому. Як їхати по об'їздній на Ківерці з правої сторони з дороги її трохи видно. На тій же території є шрот для Фур. Не знаю за асортимент, але розміри і гори ящиків з пивом і пустими пляшками вражають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вроді мої слова, а тут виходить - не я писав?..

А я і не кажу,що це не ваші слова.Там же ж текс взятий в лапки,тобто використалися ваші слова як цитата.Тепер буду користуватися опцією цитата

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...