xpatrikx Posted August 19, 2011 at 10:17 AM #1 Posted August 19, 2011 at 10:17 AM де влуцьку можна знайти оптову базу цього пива? знаю що продаеться на пасажі, але цікавить де оптовий склад у Луцьку???Пиво просто бомба!!!
ocean Posted August 27, 2011 at 07:23 PM #2 Posted August 27, 2011 at 07:23 PM "Найкраща точка пляшкового "Бердичівського" - при вході на "Пасаж" зі сторони вокзалу (прямо в арці). Я отоварююсь завжди там. Беру не менше спайки, маю знижку. Сьогодні було "Хмільне", "Кармеліт" і "Лагер"."-Запитай за Уманське пиво там,власник точки торгує цим пивом гуртом...
Michaylo Posted August 27, 2011 at 07:39 PM #3 Posted August 27, 2011 at 07:39 PM "Найкраща точка пляшкового "Бердичівського" - при вході на "Пасаж" зі сторони вокзалу (прямо в арці). Я отоварююсь завжди там. Беру не менше спайки, маю знижку. Сьогодні було "Хмільне", "Кармеліт" і "Лагер"."-Запитай за Уманське пиво там,власник точки торгує цим пивом гуртом...Вроді мої слова, а тут виходить - не я писав?..
ipua Posted August 28, 2011 at 07:16 AM #4 Posted August 28, 2011 at 07:16 AM Знаю оптову базу пива в с. Прилуцькому. Як їхати по об'їздній на Ківерці з правої сторони з дороги її трохи видно. На тій же території є шрот для Фур. Не знаю за асортимент, але розміри і гори ящиків з пивом і пустими пляшками вражають.
ocean Posted August 28, 2011 at 10:05 AM #5 Posted August 28, 2011 at 10:05 AM "Найкраща точка пляшкового "Бердичівського" - при вході на "Пасаж" зі сторони вокзалу (прямо в арці). Я отоварююсь завжди там. Беру не менше спайки, маю знижку. Сьогодні було "Хмільне", "Кармеліт" і "Лагер"."-Запитай за Уманське пиво там,власник точки торгує цим пивом гуртом...Вроді мої слова, а тут виходить - не я писав?..А я і не кажу,що це не ваші слова.Там же ж текс взятий в лапки,тобто використалися ваші слова як цитата.Тепер буду користуватися опцією цитата
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.