Перейти до змісту

49 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Я взагалі був прихильником огризка. Це так для довідки.

І якшо епл не виправдав сподівань, то я не бачу причин цього не написати :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь

я все більше склоняюсь що люди які так відверто гонять на айпонт його в руках навіть не тримали, я дуже чекаю вихід пятого, й як тут хтось сказав що хз що буде с джайло ос5, скажу як я думаю, програми по 1 бакс не такі вже й дорогі) вивод нафіг тот джайл тепер, мені проще купити гріф карту й скачати 10 програм які я хочу, тим більш що буже багато є халяви)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если ты про меня, то поверь, что я афонов и айпадов покрутил в руках не меньше сотни ;) Телефон отличный, как и планшет. И дизайн супер. С качеством четверки были некоторые проблемы(микрофон, точнее его контроллер), но вроде в новых партиях уже проблему пофиксили. По поводу джейла - кто как юзает смарт. он ведь дает возможность не только ставить ломаный софт, а и "копаться" в системе и ставить разнообразного рода "открывалки" для блутуза, файловой системы и т.д. Опять-же зачем покупать то, что возможно потом юзать не будешь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и кстати, у самсунгов сейчас творческий кризис - нечего больше копировать.. ssadeoe.gif

ви хочете сказати що яблучко не копіює?

Samsung подала позов проти Apple у Франції

Apple заплатить Nokia за використання технологій

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чого саме очікували? Кілька пунктів для прикладу, будь ласка. Цікаво.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чогось принципово нового і революційного. Якби не патетично це звучало.

Тим чим славиться епл. Тачфонів з новим проциком і кращим екраном два вагони і маленька тачанка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чого саме очікували? Кілька пунктів для прикладу, будь ласка. Цікаво.

Для примера:

Удобно вытащить телефон из коробки, вставить карту, выбрать точку доступа, забить логин\пароль и через минуту иметь в телефоне свои контакты\календари ВООБЩЕ БЕЗ КОМПА ;)

Удобно подключить телефон как флешку у друга, его-же микро усб кабелем и скинуть ави файл в телефон

Удобно на рабочем столе телефона видеть погоду(календарь, музыку, СМС-ки и т.д.)

Удобно любую мелодию поставить на звонок\контакт

Удобно иметь в телефоне проводник файлов

Удобно вставить карту памяти на столько, на сколько нужно\хочеться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

TreNeR, більшість з цих пунктів ніколи не буде реалізована, це ж очевидно. Тут просто треба звернути увагу на інші платформи. Навіщо очікувати того, чого вони не зроблять, а потім обурюватись?

Ви ж не очікуєте, що під брендом Бугатті фольксваген ВНЄЗАПНО почне робити дешеві народні автомобілі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yuraul так у меня и не айфон а андроид. Я этого от Эпла и не ждал, я просто говорю об удобстве. Но, ИМХО, и не стоит сравнивать Айфон с Бугатти а Самсунг с Фольксвагеном Поло ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я нічого не порівнював, це лише ні до чого не прив’язаний приклад.

Ну, зачить, я не так зрозумів пост, оскільки там була наведена цитата якраз про очікування.

Значить, все чудєснєнько, всі щасливі.)

А зручність — річ індивідуальна. Що русському добре, то німцю — смерть.

До речі, Поло — дуже симпатична машинка, мені завше подобалась.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в своем посте просто хотел сказать, что фанаты Эпла немножко не того аппарата ждали на презентации. А в целом, конечно Эпл своим айфоном показал, каким должен быть тачфон по эргономике и удобству юзания. Вспомните комуникаторы на винде которые были перед выпуском первого айфона;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Очень хочу себе купить его. Хотя мало что понимаю в яблоках, и наверно, не стоит таким ламерам как я брать сие творение мега мозгов. Но уж очень он мне понравился

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я зрозумів, чому така реакція!!! Цитата з твітера по посиланню Шкодера:

Если iPhone 4S похож на iPhone 4, то как понтоваться в толпе, есть идеи?

ну как-как, болтать постоянно с телефоном :smile3:

что касается самсунга и андроида. например, i9100 действительно хороший аппарат (а такой комплимент из уст заядлого огрызочника дорогого стоит), но габариты.. и качество исполнения - за такие-то деньги все пластмассовое, скрипит и шатается. как только самсунг подтянет качество хотя бы до уровня iphone2, сразу его куплю :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можно смотреть в сторону НТС ;) Сборка и качество материалов получше :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кожному своє :blush: , я залишаюсь прихильником blackberry OS :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стів Джоб був Геніальним директором,а Тім Кук лише Генеральний.

Вау ефект проходить і як тільки в моду у блондинок увійдуть інші бренди, акції Епла впадуть ,як дещо після дечого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в своем посте просто хотел сказать, что фанаты Эпла немножко не того аппарата ждали на презентации. А в целом, конечно Эпл своим айфоном показал, каким должен быть тачфон по эргономике и удобству юзания. Вспомните комуникаторы на винде которые были перед выпуском первого айфона;)

Очікували Iphone5. А не оновлену четвірку. Мені здається, що Apple взяла на озброєння інтелівську стратегію випуску процесорів "Тік-так" Так і з телефончиками: 3G-3GS-4-4S-5 у 2012

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені здається, що це просто очевидно, тому я ніяк не можу зрозуміти, чому ви там чогось такого очікували.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще там папочки не можна створювати :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давно все до цього йшло... Але все рівно неочікувано :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна по різному ставитися до продукції Apple. Проте Джобс був талантом, який набагато випередив свій час. RIP.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Барани люблять айФон за зовнішність, остальні за начинку :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...