Перейти до змісту

inf файл txtsetup.sif испорчен

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

виникла в мене тут проблемка і не знаю шо робить

спробував поставити нещодавно куплений б/в IDE винт (знаю, що це вже день вчорашній, але треба), та при загрузці вибиває повідомлення: inf-файл txtsetup.sif испорчен или отсутствует, состояние 2

може хто знає, що це значить і що з цим робити, підкажіть, будь ласка, люди добрі)

Опубліковано

Він один в системі чи вінт був доставлений до ще одного?

Якщо вінта в системі 2 - виберив BIOS з якого потрібно завантажуватись.

Можливо система пробує завантажитись з підключеного вінта, вінда на якому вбита.

Якщо встановлюєш ОС по новій - можливо проблема в дистрибутиві.

Тут більше.

Опубліковано

винт один

можливо він форматнутий, тобто винди там нема. комп його бачить, але коли починаю ставити саму винду він видає цю помилку.

а що там з дистрибутивом?

Опубліковано

как один из вариантов - ето бажная память - пробуй убрать планку памяти если их две и инсталь винды на одной .. либо поменяй на другую ..

недавно сталкивался с такими граблями .. симптом практически идентичен .. тока файлы оказывались битыми другие ..

setup.sif етот скорее всего копируется в память при начальной загрузке инсталяции .. и попадает на нерабочий сектор в ОЗУ .. после чего система обнаруживает что ключевой файл поврежден ..

пробуй поменять мозги

Опубліковано

а що там з дистрибутивом?

Якщо з нього вже успішно ставив систему - то проблема все таки в залізі.

Якщо ж встановлюєш з цього дистрибутива вперше - скоріш за все допущена помилка при збірці образу.

Опубліковано

Память майже 100% - таке ж було в мене пару раз, іноді ще й файли при установці не хоче копіювати, і після кожного рестарта - інший файл не читає.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

всім дякую за саппорт!!

винт пішов на одній планці, знач проблема була справді в ній

тему можна закривати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...