Перейти до змісту

Інтернет-магазини

Skorpio76

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Поділіться інформацією стосовно діючих представництв у Луцьку інтернет-магазинів та принципів їх роботи.

Якщо маєте досвід замовлення через них техніки - коротенько опишіть.

Планується покупка побутової техніки.

Дякую за інформацію.

P.S. Про "розетку" у Світязі (здається) читав.

Опубліковано

Вже тиждень стоїть холодильник замовлений в "Розетці".Замовив по тел. через день передзвонили, поїхав, забрав.Доставка 330 грн.В "Ельдорадо" такий коштує на 1200 грн. більше.Ще ходив в "etehnika" все так як в "Розетці", тільки на 200 грн. дорожче виходило.

Опубліковано

Вже тиждень стоїть холодильник замовлений в "Розетці".Замовив по тел. через день передзвонили, поїхав, забрав.Доставка 330 грн.В "Ельдорадо" такий коштує на 1200 грн. більше.Ще ходив в "etehnika" все так як в "Розетці", тільки на 200 грн. дорожче виходило.

Де знаходиться представництво е-техніки? Навпроти Там-Тама?

Опубліковано
http://www.etehnika.com.ua/information.php?pages_id=11

Телефон:(0332)29-29-00

Дякую, але на пр. Перемоги їх вже немає. Вони на Соборності. Щойно говорив з Києвом. Дали новий номер.

Опубліковано

5ok на Рівненській, 48

Купували дрібну побутову техніку. Обійшлись з нами по хамськи

- "У мене тут холодильник за три штуки хочуть купити, а ви зі своїм дріб"язком набридаєте! Йдіть уже!"

Опубліковано

5ok на Рівненській, 48

Купували дрібну побутову техніку. Обійшлись з нами по хамськи

- "У мене тут холодильник за три штуки хочуть купити, а ви зі своїм дріб"язком набридаєте! Йдіть уже!"

Дякую за інфу. Дивився я їх ціни. Вони не дуже цікаві. Та річ, яку я хочу придбати у них коштує на 150 грн (на 7,7%) дорожче. А якщо ще й хами там працюють - не маю бажання давати їм заробіток.

Опубліковано

Ну в мене з 5ok навпаки все добре вийшло, купляв роутер з wifi, то в них получилось на 30 грн дешевше ніж в розетки за рахунок того, що в них тут свій склад і доставка безкоштовна, спочатку в них не було на складі того що я замовляв, вони спитали чи я можу почекати пару днів, мають їм з тернополя привезти, я почекав, мені подзвонили, я прийшов забрав і дуже був задоволений, і чувак який зі мною спілкувався досить приємний був... єдине що в них погано - то це місце того складу, з першого разу хрєн знайдеш, але якщо вже раз там побував - то не вже і не заблукаєш, мені навіть ближче з роботи ніж на розетку пертися в той клятий світязь, і на розетці ще той мега невихований директор "курьєра" (далбазвон).

Опубліковано

аналогічно з 5ok було все гуд. купував дрібницю. там працює не одна людина, тому й хтось стикається з нормальним відношенням, а хтось не дуже.

Skorpio76, а чому хочеш купляти через нет? можливо, в Луцьку на місті можна придбати. по-моєму в тому ж "Техно-Люксі" можуть привезти під замовлення. брав у них пралку. вийшла на ~200 грн. дешевше, ніж в інтернет-магазинах.

Опубліковано

аналогічно з 5ok було все гуд. купував дрібницю. там працює не одна людина, тому й хтось стикається з нормальним відношенням, а хтось не дуже.

Skorpio76, а чому хочеш купляти через нет? можливо, в Луцьку на місті можна придбати. по-моєму в тому ж "Техно-Люксі" можуть привезти під замовлення. брав у них пралку. вийшла на ~200 грн. дешевше, ніж в інтернет-магазинах.

Який Технолюкс? Той, що на Кравчука чи біля Північного ринку?

Взагалі протягом найближчого часу є потреба замінити / поповнити деяку побутову техніку (холодильник, пилосос, вбудовувана поверхня з духовкою) тому шукаю варіанти надійно,зручно/недорого.

• 1 місяць потому...
  • 4 місяця потому...
Опубліковано

а як купляти на хотлайні?і взагалі які є ще інтернет-магазини с комплектуючими до Пк ,які мають свої пункти доставки В Луцьку?

Опубліковано

на рахунок 5ок: купував декілька раз товари, нарікань немає ніяких і ціни дешевші ніж на розетці( принаймі на той товар, що купував) та і за доставку не треба платити. З приводу хамів-менеджерів, не знаю як кому а мені попадались досить вічливі працівники. до речі є тема про 5ок

крім 5 ок купував ще на http://www.mobilluck.com.ua склад є в луцьку на вул. стрілецькій. теж за доставку не треба платити.

Опубліковано

post-10441-0-49202300-1329124508_thumb.j

мобілак.шось не поняв,яку суму треба буде заплатити?більшу чи меншу? :_09: хто купляв підкажіть

Опубліковано

мобілак.шось не поняв,яку суму треба буде заплатити?більшу чи меншу? :_09: хто купляв підкажіть

если платишь наличкой или курьеру - то меньшую, если бабло переводишь на банковский счёт - то бОльшую.

Опубліковано

хотлайн - це не інтернет магазин, а сайт який збирає дані по прайсах, тому ціну треба уточняти безпосередньо на сайті магазину і уважно читати розділи "оплата" і "доставка". безготівковий розрахунок завжди дорожчий, адже доллар рахується по більшому курсу.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

хто куплів в мобілаці доставка там реально 30грн?навіть якщо купляти декілька товарів?

Опубліковано

нещодавно купував у них мобільний телефон. Доставка була безкоштовна. Але це була ніби акція по доставці. Там ніби суттєву знижку на вартість доставки дає картка.

Опубліковано

Я там купляв телефон,незадоволений тільки тим що десь неділю йшов...а так все нормально.

Опубліковано

Я там купляв телефон,незадоволений тільки тим що десь неділю йшов...а так все нормально.

А як з доставкою? (яким перевізником?)

Чи є можливість перевірити товар, а потім заплатити грн.?(як з розеткою)

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...