Перейти до змісту

Козяче молоко

pooh

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

дитині 10 міс. алергічний шо ппц.

шукаю де взяти козяче молочко для нього.зубки може почнуть лізти.

Опубліковано

Моя дитина постійно пє козяче молоко. Дуже корисно! Жодної алергії. Це молоко не має сметани - жир що є вньому не може зліплюватися і створювати вершки (сметанку). Зате воно скисає і можна робити сир. Козяче молоко має специфічний запах, але тільки якщо воно тепле. Якщо ж ви його вийняли з холодильника, молоко за смаком і запахом ідентичне до коровячого. Той хто не переносить запаху може пити холодне козяче молоко. Ще одне.. від козячого молока не утворюється в організмі холестерину (я не медик). На базі цього продукту роблять багато косметичних засобів - кремів для шкіри. :ok2:

Опубліковано

колись одного разу пробувала пити козяче молочко і проблем з алергією у малюка не було,але та господиня вже не продає.

Я біля Північного ринку живу.

Опубліковано

чyв, щo мaлuм дiтям нeмoжнa дaвaтu koзячe мoлoko, ockiльku тaм э kaзeiн з яkuм нecпpaвляэтьcя пiдшлyнkoвa зaлoзa.

Опубліковано

а яка ціна зараз на козяче молоко?

я по 15 грн купувала

чyв, щo мaлuм дiтям нeмoжнa дaвaтu koзячe мoлoko, ockiльku тaм э kaзeiн з яkuм нecпpaвляэтьcя пiдшлyнkoвa зaлoзa.

казеїн і в коровячому є.

Опубліковано

я беру у соседки 1литру через сутки, за месяц 14-15литров- плачу 110гр.

на козячем молоке у меня выросло двое детей, так как у жены через месяц своего уже не было.

мои номера в подписке- если интересует я с прошу у соседей или смогут еще вам продавать.

забирать молоко будете с дубенской, или у меня с работы на чехова с 9 00 утра.

Опубліковано

на козячем молоке у меня выросло двое детей, так как у жены через месяц своего уже не было.

мои номера в подписке- если интересует я с прошу у соседей или смогут еще вам продавать.

попитайте сусідку за молочко, розраховуватимемося на місці.

чоловіку зручно забирати ввечері на дубенській. по пів літра через день (щоб попробувати як воно нам піде), а там побачим.

Опубліковано

попитайте сусідку за молочко, розраховуватимемося на місці.

чоловіку зручно забирати ввечері на дубенській. по пів літра через день (щоб попробувати як воно нам піде), а там побачим.

не грайтеся беріть зразу літру кипятите і в холодильник, що не випє дитятко - собі в каву...)))

Опубліковано

нe в тaкiй кiлькocтi.

білок козиного молока за своїм розміром менший,тому легше перетравлюється ніж білок коровячого молока, отже ризик алергічної реації менший.

Опубліковано

Моя дитина мала дуже сильну алергію (діатез). Не допомагали ні дієти, ні лікарські препарати, і лише козячим молоком ми змогли вилікуватись. Це дурниці, що від козячого молока може бути алергія, ним навпаки її можна вилікувати.

Опубліковано

Моїй дитині 5 місяців, алергія з 3ох місяців - теж не сходить, ліки ніякі не допомагають, вже не знаємо що робити...(((У лікарні сказали підбирати гіпоалергенну суміш, у нас їх вдома уже на 1000грн стоїть, і все тільки відкрите....поки зупинилися на ХІП гіпоалергенний, але вибачте він і коштує 150 грн., а пачки вистачає на 3 дні...(((Хочемо теж попробувати козяче молоко!Може хтось знає якусь бабцю з козами, ми б теж брали!Живемо в центрі на Волі, впринципі можемо забирати в будь-якому куточку Луцька бо маємо авто!

Питання:Чи можна козяче молоко кип"ятити?Так як мені казали його треба пити тільки тепленьким відразу як подоїли козу!Кажуть що після кип'ятіння все корисне зникає!От я і вагаюсь...

Опубліковано

Моїй дитині 5 місяців, алергія з 3ох місяців - теж не сходить, ліки ніякі не допомагають, вже не знаємо що робити...(((У лікарні сказали підбирати гіпоалергенну суміш, у нас їх вдома уже на 1000грн стоїть, і все тільки відкрите....поки зупинилися на ХІП гіпоалергенний, але вибачте він і коштує 150 грн., а пачки вистачає на 3 дні...(((Хочемо теж попробувати козяче молоко!Може хтось знає якусь бабцю з козами, ми б теж брали!Живемо в центрі на Волі, впринципі можемо забирати в будь-якому куточку Луцька бо маємо авто!

Питання:Чи можна козяче молоко кип"ятити?Так як мені казали його треба пити тільки тепленьким відразу як подоїли козу!Кажуть що після кип'ятіння все корисне зникає!От я і вагаюсь...

при кипятінні мабуть зникають шкідливі бактерії, а коровяче ж теж треба кипятити... козу ж на балконі не будете тримати.

ми постійно кипятимо і тримаємо в холодильнику 2 дні, а перед вживанням підігріваємо. Все нормально.

Опубліковано

А хто конкретно на Чернишевського продає (номер телефону може маєте) чи там базар є якийсь?

Опубліковано

Такий маленькій кнопі обов'язково треба кип'ятити і розводити.

Я вже знайома з кишковою інфекцією у малюка,ворогові не хочеться такого побажати.

Будьте дуже обережні.

У вашому випадку допоможе прикорм з 6 міс. (десь у 8 міс. 70% харчування це овочі,каші,фрукти). Ше трошкі залишилось. Тримайтесь!

Опубліковано

На жаль не знаю контактів, але достатньо доїхати до міліцейської лікарні і перейти вулицю. Там є хата, видно, що тримають хазяйство))) Можна просто зайти і спитати

Опубліковано

його якраз в козячому і нема.

А хто конкретно на Чернишевського продає (номер телефону може маєте) чи там базар є якийсь?

ми рік тому брали молоко, дуже охайне сімейство. живуть в районі Потебні. якщо є бажання, можемо якось зустрітися і разом зайти. може б і ми почали знову пити.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

в результаті молочко я дістала. розводила 1:3 і варила молочну кашу вранці та давала 1 столову ложку кефіру ввечері. і так. МАЛОГО ВИСИПАЄ!!!!!!

ХОЧЕТЬСЯ МАТЮКАТИСЯ.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...