Перейти до змісту

Ключі до АВП Касперів

IncvizitoR

Рекомендовані повідомлення

Переглянувши 10 сторінок цього розділу я так і не натрапив на подібну тему.

Короче пропоную в одній темі обговорювати все що пов’язано з оновленнями на ключами Касперів.

Оскільки я так бачу люди які віддають перевагу саме Касперському тут є, то думаю обмін інформацією буде корисним.

Отже тут пропонуєтьсявести полеміку про все що звязано з привидами на ім’я "Каспер"

Не буду вдаватись в підробиці, але чомусь Касперський для мене лишається оптимальним антивірусом.

Поставив собі недавно вже 6.ххх версію, і зіштовхнувся з тою проблемою що вже і в Касперського при онлайн обновленнях баз - вбиваються ключі.

В неті говориться що це відбувається тоді коли одночасно обновляються різні компи з одним і тим самим ключем. Ключик попадає в грьобаний чорнявий списочок!

Чого не було в попередніх версіях...

Після вбитих кількох годин в неті нариваю собі нові ключі, але вже зараз боюся знову обновляти через онлайн.

Скачую собі бази з сайту а та зараза не хоче обновляти з папки каже що не хватає якогось файлу.

В кого криві лижі в сайта Касперського чи вмене.

Чи я може намутив з типом обновлення, бо ті гади на сайті намутили тіпа "Дейлі" бази "Уіклі" бази.

Тай до того ж бази почали сігнатурами обзивати... тьху!... повбивав би!

Короче АЛЯРМ!

Хто має 6-ту версію Касперського поділіться досвідом безболісного оновленнябаз. пліз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене КІС 6.х.х (якійсь там)

оновлюю з інтернета, все йде льодом. Крім того він дає ще кращий захист ніж просто касперський.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оскільки я так бачу люди які віддають перевагу саме Касперському тут є

покажи хоть двоих, кроме тебя :blink:

Попробуй удалить каспера, и поставить последнию версию с обновлением, а потом уже обновлять из папки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж юзаю Каспера 6... Використовую поки що пробний місячний ключ. Знаю про проблему з ключами, але не знаю рішення цієї проблеми.

Уже думав про перехід на фрі-варе. Але тести безкоштовних версій антивірів не дуже радують. Хоча...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут можно получить ключ для кис 6 на 3 месяца и потом продлевать его...

http://62.134.200.252/cobi/index.htm

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перевіримо. Я щойно зареєструвався. Обіцяли скинути ключ на е-мейл.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оскільки я так бачу люди які віддають перевагу саме Касперському тут є

покажи хоть двоих, кроме тебя :)

Поки добрався до форуму появились пости і думаю ти отримав відповідь....

Попробуй удалить каспера, и поставить последнию версию с обновлением, а потом уже обновлять из папки.

Ти не вірно зрозумів мій "меседж" - я проблему з своїм каспером рішив, знайшов непопаляний ключ і активував. Зараз вже вирішив обсудити як хто діє щоб не попалити те що вже є, а то уж больно хлопотне заняття рити інтернет в пошуках тих ключів.

І при скачуванні нових баз в папку - Касперчег сволота не хоче обновлятись. Матюгається.От і вишукую чи хтось з цим стикався.

Чи може архів всього навсього треба тупо кидати в ту саму папку де лежать старі бази і не використовувати ніяке обновлення кнопками... хз

Якщо комусь припече то в цій ссилці час-від-часу можуть з’являтись більш-менш свіжі ключі:

http://mskd.ru/forum/viewtopic.php?t=2045&...er=asc&start=65

особисто я саме там знайшов

думаю це не розцінять як рекламу того форуму...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут можно получить ключ для кис 6 на 3 месяца и потом продлевать его...

http://62.134.200.252/cobi/index.htm

Як я уже писав, зареєструвався я на вказаному сайті. Дійсно прислали архів з робочим ключем терміном дії 3 місяці. Раджу всім, хто має проблеми з ключами до КІС, скористатись цією можливістю і отримати ключ.

Георгу великий респект і повага. :D

IncvizitoR, щойно обновив бази з локальної папки. Все пройшло спокійно і коректно. До цього обновляв напряму з он-лайна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є така річ як халявні ключі на місяць, ідуть на дісках з багатьма журналами.

Якщо буде цікавити можу скидувать кожен місяць або ключик або номерок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

www.activevirusshield.com

халява от касперского ^_^)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

СУПЕР АНТИВИРУС !!!!!! не пожалеете ... сразу тока апдейтег качайте ...

нашол у меня 2 вируса...

троян давнлоадер ..

и Мкар.Д.

правда на 2003 винду хрен поставиш ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На 3dnews.ru був огляд безкоштовних антивірусів. Оглянули вони і Active Virus Shield від Касперського.

Основні, на мою думку моменти, виділив жирним шрифтом.

Домашняя страница - www.activevirusshield.com

Размер дистрибутива - 13,9 Мб

Русский интерфейс – нет

Главное рабочее окно Active Virus Shield - один к одному старый добрый Касперский

Антивирус Active Virus Shield обязан своим появлением партнерскому соглашению лидера отечественного рынка антивирусных продуктов - "Лаборатории Касперского" с американской компанией AOL Premium Services (подразделением крупнейшего мирового провайдера интернет-услуг - американской компании AOL). В Active Virus Shield используются базовые антивирусные технологии "Лаборатории Касперского", обеспечивающие, помимо традиционного сканирования жестких дисков и памяти, защиту файлов и электронной почты от вирусов и шпионов (spyware) в режиме реального времени (мониторинг), а также обновление антивирусных баз и программных модулей, вручную или автоматически. Обнаруженные вирусоподобные объекты могут быть вылечены, удалены или перемещены на карантин (вплоть до окончательного выяснения личности подозреваемого).

В то же время в AVS отсутствует ряд опций оригинального Антивируса Касперского версии 6.0. В частности, недоступны возможности сканирования HTTP-трафика, отсутствует встроенная проактивная защита, что, с одной стороны, существенно затрудняет обнаружение неизвестных вирусов, но с другой - не менее существенно снижает уровень ложных срабатываний программы. Кроме того, AVS лишен средств защиты от "руткитов" (программ блокировки антивирусных программ), также он не умеет создавать аварийные диски для восстановления системы после вирусной атаки. Таким образом, AVS фактически является тем же самым Антивирусом Касперского 6-й версии, в котором функционируют лишь два основных компонента - файловый и почтовый антивирусы. Программа существует только в английской версии и имеет технические ограничения на территориальное распространение, исключающие возможность несанкционированной локализации продукта на другие языки.

Чтобы скачать AVS вам потребуется зарегистрироваться на сайте.

Регистрация, естественно, бесплатная, но адрес своей электронной почты придется здесь оставить – на него придет письмо с регистрационным ключом, чтобы ввести при активации программы (во время инсталляции или после). В противном случае она изведет вас бесконечными напоминаниями о необходимости этого чрезвычайно важного действа. Кроме того, AVS ни за что не захочет инсталлироваться на вашем компьютере, если там обнаружатся какие-либо другие антивирусы. Ситуация, как в плохой мелодраме, - или я, или они!

Якщо кому цікава повна версія статті, то іти треба сюди - частина 2 і сюди - частина 1.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не пойму, накой ставить цей кастрірований антивір якщо є халявні ключики до 6го повноціного каспєрича ? )

ЗІ Завтра (а можливо вже сьогодні) в базі буде 300к записів врєдоносних програм. Коли я ставив вперше антивір то там було лише біля 50-70к записів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таким образом, AVS фактически является тем же самым Антивирусом Касперского 6-й версии, в котором функционируют лишь два основных компонента - файловый и почтовый антивирусы

что мне собственно и нада ...

а все остальное это ПАНТЫ ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не розумію, в чому проблема?

После установки но до обновления !!!обязательно !!!

Изменить атрибут на "только для чтения", System, Hidden у файла расположенного

system disk:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Bases\black.lst

чтоб ключ не забанили....

Cвіжі ключики: http://rapidshare.com/files/26936586/keys.rar.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не пойму, накой ставить цей кастрірований антивір якщо є халявні ключики до 6го повноціного каспєрича ? )

а можна подумать ты кроме файловой проверки еще что то делаеш :jeer:

бугага

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Постійний трафік сканер.

А файлову провірку я аби юзав 1раз в місяць ібо понту мало якщо постійно сканує траф.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если я включу скан трафика .. то ФПС будет в ВоВе не выше 20ти ...

я @#%$% таке счастье :glare:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене до Касперського десь були БЕСКАНЕЧНІ КЛЮЧІ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене до Касперського десь були БЕСКАНЕЧНІ КЛЮЧІ!

Не переймайся - вони уже всі в чорному списку. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...