Перейти до змісту

Ремонт авто

CTyDeHT

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня автомобілісти=)

Вирішив створити тему щоб знайти клієнтів.Якщо кого цікавить ремонт- робим в гаражі майже все.Ремонт любих авто: електрика, заміна скла, компьютерна діагностика ЕБУД, промивка форсунок і т.д і т.п.

Робим дешево та на совість, ніхто ще не скаржився, а хто приїжджає до нас- стає постійним клієнтом=)

Може подумаєте що зробим так-сяк та здеремо 3 шкури, то ні.Ціни в нас символічні, як то кажуть: "Скільки не жалко" а якість роботи дуже гарна.

Кого зацікавить дзвоніть 0508011164 Коля

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І, бажано якщо ви вже були в нас відписуйтесь в темі: як вам якість роботи, ціна, приємно буде прочитати коментарі задоволених клієнтів)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де територіально знаходитеся?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Район "Красного"

Або ж біля кільця на львівській-ковельській)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

CTyDeHT, виникло таке питання ви особисто ремонтуєте чи просто тему створили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І як ви форсунки ,припустимо миєте? У Вас стенд є? І так само мені потрібно зробити комп.діагностику на Шевроле "Такума".Є у Вас така можливість? Відповідна апаратура і т.д.?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ремонтую не я.Я швидше допомагаю)

Давайте в приват з проблемами і описуйте що саме сталось а не "щось стукає ззаді, зроби :D "

Форсунки миємо саморобною установкою.Повір, вона промиває краще ніж стенд т.к. принцип її роботи- пропускати бензин з сумішшю спеціальною за допомогою ультразвуку і тиску

Діагностика шевроле такума можлива при наявності так званих "мозгів" тобто електронної системи управління двигуном(ЕСУД)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Або ще краще давайте з проблемами на мобільний, щоб не писати поеми цілі.Інколи навіть по телефону можна "відремонтувати" авто)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сигналізації встановлюєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знову сигналізації...

НІ, з сигналізаціями ми не працюємо т.к. вони часто ламаються не з того не з сього і потім люди починають жалітися типу "ви поставили погано, переробляйте".Тому вибач)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня автомобілісти=)

Вирішив створити тему щоб знайти клієнтів.Якщо кого цікавить ремонт- робим в гаражі майже все.Ремонт любих авто: електрика, заміна скла, компьютерна діагностика ЕБУД, промивка форсунок і т.д і т.п.

Робим дешево та на совість, ніхто ще не скаржився, а хто приїжджає до нас- стає постійним клієнтом=)

Може подумаєте що зробим так-сяк та здеремо 3 шкури, то ні.Ціни в нас символічні, як то кажуть: "Скільки не жалко" а якість роботи дуже гарна.

Кого зацікавить дзвоніть 0508011164 Коля

Цікавить наступне. Як і чим знімаєте скло? Скільки коштуватиме, щоб забрати вашого спеціаліста по склу, він знімає мені лобове, заднє, 2 трикутних кузовних (Ауді А6 С4), і я відвожу його назад?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заміна скла відміняєтся т.к. майстер наш не хоче братись через дорожчання матеріалу і падіння ціни за роботу. А ти хоч замінити? Там де ти купляв тобі мали запропонувати заміну, туди і звернись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Класна автомайстерня", робить практично все:

1. Знову сигналізації...

НІ, з сигналізаціями ми не працюємо т.к. вони часто ламаються не з того не з сього і потім люди починають жалітися типу "ви поставили погано, переробляйте".Тому вибач)

2. Заміна скла відміняєтся т.к. майстер наш не хоче братись через дорожчання матеріалу і падіння ціни за роботу. А ти хоч замінити? Там де ти купляв тобі мали запропонувати заміну, туди і звернись

А, що ще Ви не робите, чи не хочете робити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО. Я б таким майстрам машину не довіри в би: які з початку говорять одне, а потім шукають собі виправдання.

З.І. Краще робити щось одне але якісно, як все і толком нічого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:naezd: ну ок, якщо я напишу робим підвіску.багато клієнтів буде?думаю ні.Довіряти своє авто нам ніхто не заставляє.треба зробити щось- питай робим чи ні і скільки коштуватиме і не засоряй тему будьласка <_<
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Назвався грибом -- лізь у кошик" ©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цiкавлять наступнi роботи та цiна: Авто Toyota Carina E Sportswagon (_T19_). 1. Промивка форсунок. Промивав у "народного умельца" на стендi проте вони залишились закаканими брудними. Та ще й 1 форсунка потiм вийшла з ладу. 2.Необхiдно замiнити лямбда-зонд 0-258-006-537(неоригiнальний з методом перепайки проводiв) 3."датчик температуры воздуха на впуске". Буду дуже вдячний за будь яку надану iнформацiю. Головне питання це зменшення витрат палива, наразi мiсто 13-14л./100 км...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Форсунки бензинові?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Промиємо.

К-сть форсунок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 форсунки. проте мене цiкавлять всi роботи, про якi я написав. а також цiна

1. Промивка форсунок

2.Необхiдно замiнити лямбда-зонд 0-258-006-537(неоригiнальний з методом перепайки проводiв)

3."датчик температуры воздуха на впуске", замiна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПРомивка форсунок буде коштувати 200грн (за всі)

Лямбда зонд якщо в тебе є куплений- замінити не проблема 60 грн

Про датчик температури запитаєш в майстра коли приїдеш промивати форсунки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Робим дешево та на совість" "Ціни в нас символічні, як то кажуть: "Скільки не жалко" а якість роботи дуже гарна."

на Mitsubishi до кiнця липня була акцiя-200 грн за промивку форсунок, у бiльшостi народних умiльцiв така ж цiна 200 грн. I в вас 200 грн, хiба це дешева символiчна цiна???

Про датчик температури запитаєш в майстра коли приїдеш промивати форсунки

Стоп, я ж про цiну питав, я зробив самодiагностику, обрива нема, треба просто замiнити. Чи Ви хочете, щоб майстер менi насiв на вуха i розказав що тут треба пiвмашини перебрати? Знаю я таких ремонтникiв :angry2:

Про лямбда-зонд, щось я сильно сумнiваюсь, що ви будете знiмати прикiпiвшу лямбду,перепаювати провода за 60 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ти не хоч машину робити, то нашо ти тут пишеш? Треба робити- кажи а не розказуй мені хто прав а хто не прав.

Ціна тобі не подобається- шукай дешевше.

Ти не писав про пригорівшу лямбду, ти писав скільки буде коштувати заміна.

Звідки я тоді знаю шо в тебе з тим датчиком?Може там треба буде пів мотора розбирати шоб достатись до нього, а може він в тебе зверху, я всі машини і їх мотори не памятаю. Цінами в нас майстер заправляє і в залежності від роботи він тобі може сказати дешевше чи дорожче.

Їздиш тільки по вухах, писав би краще "треба те і те зробити, скільки коштує?" а не "та в всіх так, а вас так" я знаю в кого як, і яка якість роботи. Форсунки тобі за 200грн всі промиють бензином твоїм і котись. Спеціальною рідиною, якою ми промиваєм, миють тільки на сервісах (і то дорогих). Я відкрив тему для того щоб люди приїжджали, робили і оставались довольними і ціною і якістю, а не для того щоб кожен хто зайде розказував що в нас не так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ти не хоч машину робити, то нашо ти тут пишеш?

Якщо ти не можеш відповісти на моє питання, то що ти тут пишеш :angry2:

Звідки я тоді знаю шо в тебе з тим датчиком?Може там треба буде пів мотора розбирати шоб достатись до нього, а може він в тебе зверху, я всі машини і їх мотори не памятаю.

no comments...

Їздиш тільки по вухах, писав би краще "треба те і те зробити, скільки коштує?" а не "та в всіх так, а вас так" я знаю в кого як, і яка якість роботи

я задав цілком адекватні питання, на які так і не отримав відповідь

Форсунки тобі за 200грн всі промиють бензином твоїм і котись. Спеціальною рідиною, якою ми промиваєм, миють тільки на сервісах (і то дорогих)

я промивав за 200 грн з їх рідиною, в першого майстра який попався під руку, в гаражі на стенді. ти мені моїм бензином будеш промивати, тоді дійсно, халява

Я відкрив тему для того щоб люди приїжджали, робили і оставались довольними і ціною і якістю, а не для того щоб кожен хто зайде розказував що в нас не так.

Сумніваюсь, що хтось з борди знайде дорогу до тебе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...