fantazy Опубліковано 16 Квітня, 2007 в 13:14 #1 Опубліковано 16 Квітня, 2007 в 13:14 Їздив я в Київ з 9 по 14 квітня на Всеукраїнський конкурс захист наукових робіт. І заняв ІІІ місце... Конкурс проходив в 3 етапи: - оцінка наукової роботи (макс. 22 бали) - я набрав 20 балів. - контрольна робота (макс. 39 балів) - я набрав 21 бал. - сам захист наукової роботи, тобто виступ. (макс. 39 балів) - я набрав 34 бали. Тепер вже студент ВДУ... Ось фото...
georg Опубліковано 16 Квітня, 2007 в 14:53 #2 Опубліковано 16 Квітня, 2007 в 14:53 Значит поздравляем! Всегда приятно общаться с образованными людьми!
@Andrew@ Опубліковано 16 Квітня, 2007 в 15:03 #3 Опубліковано 16 Квітня, 2007 в 15:03 ех, а чого тільки ВДУ ?
fantazy Опубліковано 16 Квітня, 2007 в 15:06 Автор #4 Опубліковано 16 Квітня, 2007 в 15:06 ех, а чого тільки ВДУ ? можу і в Київ... тоже без екзаменів... але ніхто з родичів не живе в Києві, тому не хочу... ВДУ вибрав...
@Andrew@ Опубліковано 16 Квітня, 2007 в 15:11 #5 Опубліковано 16 Квітня, 2007 в 15:11 Та в мене в Києві теж немає родичів, але всетаки постапаю)))
Facktor Опубліковано 16 Квітня, 2007 в 15:51 #6 Опубліковано 16 Квітня, 2007 в 15:51 Їздив я в Київ з 9 по 14 квітня на Всеукраїнський конкурс захист наукових робіт. І заняв ІІІ місце... Конкурс проходив в 3 етапи: - оцінка наукової роботи (макс. 22 бали) - я набрав 20 балів. - контрольна робота (макс. 39 балів) - я набрав 21 бал. - сам захист наукової роботи, тобто виступ. (макс. 39 балів) - я набрав 34 бали. Тепер вже студент ВДУ... Вітаю А яка секція? З.І. Я минулого року друге місце заняв в секції мультимедійних програм
lu4nik Опубліковано 16 Квітня, 2007 в 16:24 #7 Опубліковано 16 Квітня, 2007 в 16:24 можу і в Київ... тоже без екзаменів...але ніхто з родичів не живе в Києві, тому не хочу... ВДУ вибрав... Ти ГОНИШ!!! не втрачай шансу. ВДУ - сакс. Я в Львів поступав взагалі бомбово - приїхав, нікого не знаю, нічого не знаю, навіть раніше не чув про свій ВУЗ, але знайомий уже рік там заочно провчився, вирішив перевеститись, от каже - поїхали. Ну поїхали... Зайшов значить в головний корпус, побачив напрямок - Компютерна Інженнерія, а там спеціальність - Системне Програмування ( Створення операційних систем, утиліт і драйверів, розробка середовищ програмування...) ну і поступив... а навіть і не сподівався, думав що буду в ВДУ. Потім боявся, що гуртожитку погано буде... АЛЕ ЯК ЖЕ ПРИКОЛЬНО ТУТ!!!! Дуже радий, що так і не поступив в ВДУ.
@Andrew@ Опубліковано 16 Квітня, 2007 в 17:05 #8 Опубліковано 16 Квітня, 2007 в 17:05 можу і в Київ... тоже без екзаменів... але ніхто з родичів не живе в Києві, тому не хочу... ВДУ вибрав... Ти ГОНИШ!!! не втрачай шансу. ВДУ - сакс. Я в Львів поступав взагалі бомбово - приїхав, нікого не знаю, нічого не знаю, навіть раніше не чув про свій ВУЗ, але знайомий уже рік там заочно провчився, вирішив перевеститись, от каже - поїхали. Ну поїхали... Зайшов значить в головний корпус, побачив напрямок - Компютерна Інженнерія, а там спеціальність - Системне Програмування ( Створення операційних систем, утиліт і драйверів, розробка середовищ програмування...) ну і поступив... а навіть і не сподівався, думав що буду в ВДУ. Потім боявся, що гуртожитку погано буде... АЛЕ ЯК ЖЕ ПРИКОЛЬНО ТУТ!!!! Дуже радий, що так і не поступив в ВДУ. Підтримую)))
Dmitroid Опубліковано 16 Квітня, 2007 в 18:32 #9 Опубліковано 16 Квітня, 2007 в 18:32 Якщо хочеш і далі по свому напрямку йти (я так поняв що з інформатикою пов'язаним), а не на економічний там поступать, то навіть мови нема - треба поступати кудись чи в Київ чи в Львів. Бо у нашому ВДУ нема такого рівня спеціалістів, як там. Відповідно і рівень підготовки буде менший. Хоча ти і сам можеш все вивчити... +десь там, у сильному унівєрі, збереться велика кількість таких же конкурсантів, призерів, студентів того ж рівня що і ти... буде більше спільних інтересів ніж тут, можливий взаємний ріст.Це моя думка.
fantazy Опубліковано 16 Квітня, 2007 в 18:56 Автор #10 Опубліковано 16 Квітня, 2007 в 18:56 секція Математики...
Facktor Опубліковано 16 Квітня, 2007 в 20:17 #11 Опубліковано 16 Квітня, 2007 в 20:17 Якщо хочеш і далі по свому напрямку йти (я так поняв що з інформатикою пов'язаним), а не на економічний там поступать, то навіть мови нема - треба поступати кудись чи в Київ чи в Львів. Бо у нашому ВДУ нема такого рівня спеціалістів, як там. Відповідно і рівень підготовки буде менший. Хоча ти і сам можеш все вивчити... +десь там, у сильному унівєрі, збереться велика кількість таких же конкурсантів, призерів, студентів того ж рівня що і ти... буде більше спільних інтересів ніж тут, можливий взаємний ріст.Це моя думка. Не гнать в ВДУ готують серйозних програмістів ІМХО Сам знаю таких людей... Інша справа якшо туда приходять лапухі які не знають чим паскаль від сі відрізняється і хочуть щоб з них зробили "крутих" програмістів, а самі для цього кроку в перед зробити не хочуть, то тут їм вже ніхто не поможе. 99% інформації студенти-програмісти повинні черпати з книжок, займатись самонавчанням і самовдосконаленням. секція Математики... Прикладна чи звичайна? Я мав з прикладної їхати на республіку, але вибрав інформатику Правда зараз вчусь на економічному Ти на кого хочеш поступати?
qazlom Опубліковано 16 Квітня, 2007 в 20:37 #12 Опубліковано 16 Квітня, 2007 в 20:37 Дімон, я можу сказати тількі одне - ти МОЛОТОК), так тримати. Ну і канешно з тебе пиво
Dmitroid Опубліковано 16 Квітня, 2007 в 22:38 #13 Опубліковано 16 Квітня, 2007 в 22:38 2Facktor ну от ти сам вчишся на економічному... а я там... на математичному і мені видніше, напевно... сам знаю багатьох тамтешніх інформатиків. Звичайна справа, що серед них є суперкласні програмісти, але... багато хто з них сам себе таким зробив, без допомоги унівєра, дехто прийшли саме "нулями", і комп по тєліку бачили тільки. А уяви який би в них ще був би рівень, якби унівєр був би "покрупнєє", де займались вужчими проблемами, з хорошою технічною базою(за 5 років ні один комп'ютерний клас не оновився!!!, на відміну від економічного факультету , парадокс? ).
fantazy Опубліковано 17 Квітня, 2007 в 15:53 Автор #14 Опубліковано 17 Квітня, 2007 в 15:53 Прикладна чи звичайна? Я мав з прикладної їхати на республіку, але вибрав інформатику Правда зараз вчусь на економічному Ти на кого хочеш поступати? Звичайна математика. Думаю документи нести на Міжнародні економічні відносини. Дімон, я можу сказати тількі одне - ти МОЛОТОК), так тримати. Ну і канешно з тебе пиво нема питань
adebt Опубліковано 17 Квітня, 2007 в 19:58 #15 Опубліковано 17 Квітня, 2007 в 19:58 Dimon, молодець. Якшо в тебе такий рівень знань і є можливість поступити в Київ без екзаменів, то навіть не думай. Я за своє студентство повчився в двох вузах (в столиці і в нас), і скажу тобі, шо навіть немає чого порівнювати. Правда на безкоштовний в Київ поступити не зміг (прикольно так сказали, шо в них і своїх медалістів немає куди дівати, а тут ще й з села їдуть ) Не допоміг ні атестат з середнім балом 11.5, ні диплом 2 ступеня з програмування баз даних. Але це настільки прикольно жити в гуртожитку де 90% людей схиблені на компах і математиці, шо це просто атас. На 99,9% тільки тим людям я завдячую вибором своєї майбутньої професії і спеціальності. Звичайно, жити в гуртожитку - не мед, тим більше перший рік (чимсь нагадує армію), але все залежить від того як себе будеш вести. У мене перші півтора місяці синяки не сходили ні з рук ні з морди, зате після того нашу кімнату обходили стороною, бо казали шо ті малолєткі не бояться ні бога ні чорта Викладацький склад в НАУ навіть нема шо порівнювати з нашим політехом (хоча і в нас є достойні викладачі). Вчився на ось цьому факультеті. Декан був сука ще та на пари хєр ходив, а на екзаменах драв так, шо мама не горюй, а Іванова вела в нас лабораторні по програмуванню. Дуже толкова жінка, а лекції читав Хоменко (на фотці крайній спарва 2х метровий), то це мабуть був єдиний викладач в якого я на парах не спав, і в якого чути було як муха літає в аудиторії, де одночасно могло сидіти до 500 чоловік. Саме він глибше познайомив таких балбєсів як я з Паскалем і С, матеріал подавав просто офігєнно. Так шо, якшо є можливість чухнути на пару років з під маминого крила, то навіть не думай. Крім того, шо зможеш отримати більш глибокі знання, так і трохи життєвого (а може й професійного) досвіду наберешся.
Chill Опубліковано 18 Квітня, 2007 в 12:08 #16 Опубліковано 18 Квітня, 2007 в 12:08 Согласен с вышеуказанными мнениями! Если ЕСТЬ ВОЗМОЖНОСТЬ, однозначно выбирай что-нибудь покруче нашего ВДУ! Я согласен, в нем готовят неплохих специалистов, но только по некоторым отдельным направлениям. Если дело касается программинга - в ВДУ поступать однозначно не стоит! Хотя Международные отношения - можно и в ВДУ, в принципе... Но знаю я не одного человека, который закончил этот факультет и где они сейчас работают... Хи-хи Продолжать не буду )))) Короче говоря! Тебе такой шанс выпал, а ты - ВДУ...
4got10 Опубліковано 15 Травня, 2007 в 20:46 #17 Опубліковано 15 Травня, 2007 в 20:46 Вот кабан, навіть тут хвалиця!! )) ГГ Мда, а в мене:- 2-ге командне, як капітана, і 2-ге в індивідуальному рейтингу на обласному турнірі з математики, міг їхати на Всеукр., але там не назбиралась норм. команда ((- 1-ше командне, як капітана, і 1-ше в особистому на обласному рейтингу, 2-ге командне на Всеукр. турнірі фізиків-раціоналізаторів.- 1-ше командне, як капітана, 1-ше в особистому рейтингу, учасник Всеукр., як капітан, турніру юних фізиків. - 2-ге в особистому рейтингу в обласному турнірі інформатиків, від поїздки на Всеукр. довелось відмовитись через брак часу.А вот тепер саме ХАХА!!! Перечитайте все вище написане і уявіть скільки я напрягавсяю. Але основне те, що це зовсім мені не допомагає поступити туди, куди я хочу. В ВДУ звичайно вже поступив, але і то на факультети, де великий конкурс і багато бажаючих, доведеця проходити жорстку співбесіду. І тепер як баран сижу за книжками - готуюсь до екзаменів в КПІ!! ))) Повний ППЦ!!!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.