Перейти до змісту

наукова робота

fantazy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Їздив я в Київ з 9 по 14 квітня на Всеукраїнський конкурс захист наукових робіт. ;)

І заняв ІІІ місце...

Конкурс проходив в 3 етапи:

- оцінка наукової роботи (макс. 22 бали) - я набрав 20 балів.

- контрольна робота (макс. 39 балів) - я набрав 21 бал.

- сам захист наукової роботи, тобто виступ. (макс. 39 балів) - я набрав 34 бали.

Тепер вже студент ВДУ... :)

Ось фото...

post-541-1176729106.jpg

post-541-1176729127.jpg

post-541-1176729142.jpg

:ok2:

Опубліковано
ех, а чого тільки ВДУ ?

можу і в Київ... тоже без екзаменів...

але ніхто з родичів не живе в Києві, тому не хочу... ;)

ВДУ вибрав... :ok2:

Опубліковано
Їздив я в Київ з 9 по 14 квітня на Всеукраїнський конкурс захист наукових робіт. :)

І заняв ІІІ місце...

Конкурс проходив в 3 етапи:

- оцінка наукової роботи (макс. 22 бали) - я набрав 20 балів.

- контрольна робота (макс. 39 балів) - я набрав 21 бал.

- сам захист наукової роботи, тобто виступ. (макс. 39 балів) - я набрав 34 бали.

Тепер вже студент ВДУ... :)

:ok2:

Вітаю :) А яка секція?

З.І. Я минулого року друге місце заняв в секції мультимедійних програм ;)

Опубліковано

Ти ГОНИШ!!! не втрачай шансу. ВДУ - сакс. Я в Львів поступав взагалі бомбово - приїхав, нікого не знаю, нічого не знаю, навіть раніше не чув про свій ВУЗ, але знайомий уже рік там заочно провчився, вирішив перевеститись, от каже - поїхали. Ну поїхали...

Зайшов значить в головний корпус, побачив напрямок - Компютерна Інженнерія, а там спеціальність - Системне Програмування ( Створення операційних систем, утиліт і драйверів, розробка середовищ програмування...) ну і поступив... а навіть і не сподівався, думав що буду в ВДУ. Потім боявся, що гуртожитку погано буде...

АЛЕ ЯК ЖЕ ПРИКОЛЬНО ТУТ!!!!

Дуже радий, що так і не поступив в ВДУ.

Опубліковано

Ти ГОНИШ!!! не втрачай шансу. ВДУ - сакс. Я в Львів поступав взагалі бомбово - приїхав, нікого не знаю, нічого не знаю, навіть раніше не чув про свій ВУЗ, але знайомий уже рік там заочно провчився, вирішив перевеститись, от каже - поїхали. Ну поїхали...

Зайшов значить в головний корпус, побачив напрямок - Компютерна Інженнерія, а там спеціальність - Системне Програмування ( Створення операційних систем, утиліт і драйверів, розробка середовищ програмування...) ну і поступив... а навіть і не сподівався, думав що буду в ВДУ. Потім боявся, що гуртожитку погано буде...

АЛЕ ЯК ЖЕ ПРИКОЛЬНО ТУТ!!!!

Дуже радий, що так і не поступив в ВДУ.

Підтримую)))

Опубліковано

Якщо хочеш і далі по свому напрямку йти (я так поняв що з інформатикою пов'язаним), а не на економічний там поступать, то навіть мови нема - треба поступати кудись чи в Київ чи в Львів. Бо у нашому ВДУ нема такого рівня спеціалістів, як там. Відповідно і рівень підготовки буде менший. Хоча ти і сам можеш все вивчити... +десь там, у сильному унівєрі, збереться велика кількість таких же конкурсантів, призерів, студентів того ж рівня що і ти... буде більше спільних інтересів ніж тут, можливий взаємний ріст.

Це моя думка.

Опубліковано
Якщо хочеш і далі по свому напрямку йти (я так поняв що з інформатикою пов'язаним), а не на економічний там поступать, то навіть мови нема - треба поступати кудись чи в Київ чи в Львів. Бо у нашому ВДУ нема такого рівня спеціалістів, як там. Відповідно і рівень підготовки буде менший. Хоча ти і сам можеш все вивчити... +десь там, у сильному унівєрі, збереться велика кількість таких же конкурсантів, призерів, студентів того ж рівня що і ти... буде більше спільних інтересів ніж тут, можливий взаємний ріст.

Це моя думка.

Не гнать :( в ВДУ готують серйозних програмістів ІМХО Сам знаю таких людей... Інша справа якшо туда приходять лапухі які не знають чим паскаль від сі відрізняється і хочуть щоб з них зробили "крутих" програмістів, а самі для цього кроку в перед зробити не хочуть, то тут їм вже ніхто не поможе. 99% інформації студенти-програмісти повинні черпати з книжок, займатись самонавчанням і самовдосконаленням.

секція Математики... :D

Прикладна чи звичайна? Я мав з прикладної їхати на республіку, але вибрав інформатику :( Правда зараз вчусь на економічному :D

Ти на кого хочеш поступати?

Опубліковано

Дімон, я можу сказати тількі одне - ти МОЛОТОК), так тримати. Ну і канешно з тебе пиво :(

Опубліковано

2Facktor ну от ти сам вчишся на економічному... а я там... на математичному і мені видніше, напевно... сам знаю багатьох тамтешніх інформатиків. Звичайна справа, що серед них є суперкласні програмісти, але... багато хто з них сам себе таким зробив, без допомоги унівєра, дехто прийшли саме "нулями", і комп по тєліку бачили тільки. А уяви який би в них ще був би рівень, якби унівєр був би "покрупнєє", де займались вужчими проблемами, з хорошою технічною базою(за 5 років ні один комп'ютерний клас не оновився!!!, на відміну від економічного факультету :) , парадокс? :) ).

Опубліковано
Прикладна чи звичайна? Я мав з прикладної їхати на республіку, але вибрав інформатику ;) Правда зараз вчусь на економічному :P

Ти на кого хочеш поступати?

Звичайна математика.

Думаю документи нести на Міжнародні економічні відносини. ;)

Дімон, я можу сказати тількі одне - ти МОЛОТОК), так тримати. Ну і канешно з тебе пиво ;)

нема питань :)

Опубліковано

Dimon, молодець. Якшо в тебе такий рівень знань і є можливість поступити в Київ без екзаменів, то навіть не думай. Я за своє студентство повчився в двох вузах (в столиці і в нас), і скажу тобі, шо навіть немає чого порівнювати. Правда на безкоштовний в Київ поступити не зміг (прикольно так сказали, шо в них і своїх медалістів немає куди дівати, а тут ще й з села їдуть ;) ) Не допоміг ні атестат з середнім балом 11.5, ні диплом 2 ступеня з програмування баз даних. Але це настільки прикольно жити в гуртожитку де 90% людей схиблені на компах і математиці, шо це просто атас. На 99,9% тільки тим людям я завдячую вибором своєї майбутньої професії і спеціальності. Звичайно, жити в гуртожитку - не мед, тим більше перший рік (чимсь нагадує армію), але все залежить від того як себе будеш вести. У мене перші півтора місяці синяки не сходили ні з рук ні з морди, зате після того нашу кімнату обходили стороною, бо казали шо ті малолєткі не бояться ні бога ні чорта ;) Викладацький склад в НАУ навіть нема шо порівнювати з нашим політехом (хоча і в нас є достойні викладачі). Вчився на ось цьому факультеті. Декан був сука ще та :P на пари хєр ходив, а на екзаменах драв так, шо мама не горюй, а Іванова вела в нас лабораторні по програмуванню. Дуже толкова жінка, а лекції читав Хоменко (на фотці крайній спарва 2х метровий), то це мабуть був єдиний викладач в якого я на парах не спав, і в якого чути було як муха літає в аудиторії, де одночасно могло сидіти до 500 чоловік. Саме він глибше познайомив таких балбєсів як я з Паскалем і С, матеріал подавав просто офігєнно. Так шо, якшо є можливість чухнути на пару років з під маминого крила, то навіть не думай. Крім того, шо зможеш отримати більш глибокі знання, так і трохи життєвого (а може й професійного) досвіду наберешся.

Опубліковано

Согласен с вышеуказанными мнениями!

Если ЕСТЬ ВОЗМОЖНОСТЬ, однозначно выбирай что-нибудь покруче нашего ВДУ!

Я согласен, в нем готовят неплохих специалистов, но только по некоторым отдельным направлениям. Если дело касается программинга - в ВДУ поступать однозначно не стоит! Хотя Международные отношения - можно и в ВДУ, в принципе... Но знаю я не одного человека, который закончил этот факультет и где они сейчас работают... Хи-хи :) Продолжать не буду ))))

Короче говоря! Тебе такой шанс выпал, а ты - ВДУ...

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Вот кабан, навіть тут хвалиця!! )) ГГ Мда, а в мене:

- 2-ге командне, як капітана, і 2-ге в індивідуальному рейтингу на обласному турнірі з математики, міг їхати на Всеукр., але там не назбиралась норм. команда ((

- 1-ше командне, як капітана, і 1-ше в особистому на обласному рейтингу, 2-ге командне на Всеукр. турнірі фізиків-раціоналізаторів.

- 1-ше командне, як капітана, 1-ше в особистому рейтингу, учасник Всеукр., як капітан, турніру юних фізиків.

- 2-ге в особистому рейтингу в обласному турнірі інформатиків, від поїздки на Всеукр. довелось відмовитись через брак часу.

А вот тепер саме ХАХА!!! Перечитайте все вище написане і уявіть скільки я напрягавсяю. Але основне те, що це зовсім мені не допомагає поступити туди, куди я хочу. В ВДУ звичайно вже поступив, але і то на факультети, де великий конкурс і багато бажаючих, доведеця проходити жорстку співбесіду. І тепер як баран сижу за книжками - готуюсь до екзаменів в КПІ!! ))) Повний ППЦ!!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...