Перейти до змісту

Концертні відео!

Jimi Hendrix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кого цікавлять концерти і відео цих груп і виконавців:

Beatles, Michael Jackson, Rob Zombie, Maralyn MAnson, Eminem, Kiss, G3, Nazareth, Led Zeppelin, Black Sabath, Ozzy Osbourne, Deep Purple, Jimi Hendrix, Queen, Def Leppard, Robert Plan, Steve Vai, Paul McCartney, і просто рок кліпи :) звертайтесь до мене :)

Опубліковано

З Пьорпла вроде до фіга!!!! Назарет 1! Назарет заллю! А пьорпл не(бо багато) краще на діск скопіюю!

Ну там нові і старі рок відео(двд діскі)

Опубліковано

Да в мене Пьорпола хватає теж но є тільки 2 концерта якіх я б хотів побачіти, 1 це ПЬОРПОЛ ЛІВ ІН ТОКІО (Made in Japan) і ше 1 (на цьому концерті я був і круто порвався) це ЛІВ ІН КІЄВ 2006 11 жовтня)))) ще досі білет є ))) ех було круто

Опубліковано

Виложіть ше якийсь прикольний концерт Deep Purple в мене немає взагалі ніяких, а мій батя великий поклонік такої музики він би не протів подивитись

Опубліковано

Заливай ти (Хендрікс) бо мені шось впадло, можу залити але теж впадло пару уривків з києва тільки там звуку немає він дуже паршивий)))) концерт був знятий на цифровик

• 2 місяця потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано
Кого цікавлять концерти і відео цих груп і виконавців:

Beatles, Michael Jackson, Rob Zombie, Maralyn MAnson, Eminem, Kiss, G3, Nazareth, Led Zeppelin, Black Sabath, Ozzy Osbourne, Deep Purple, Jimi Hendrix, Queen, Def Leppard, Robert Plan, Steve Vai, Paul McCartney, і просто рок кліпи :lol: звертайтесь до мене :lol:

http://board.lutsk.ua/forums/index.php?showtopic=10773

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...