Перейти до змісту

mda

Гетто

Рекомендовані повідомлення

смейтесь,смейтесь

Гетто, ну тобі ж написали: все можливо.

Люди написали хто ще що бачив.

Що ти ще хочеш почути?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь

Погляд з ще іншої сторони.

Пішов якось перед дощем до солдатського озера. Вирішив спробувати приготувати вужів за китайським рецептом, ну тіпа довголіття, корисно і все таке. А саме біля озера їх найбільше зустрічали, а перед дощем, бо на дощ вони активніше вилазять на поверхню. Сиджу чатую коло нори, аж як упаріщить дощ, ну як з відра. З кожною хвилиною мої гастрономічні фантазії все більше змивалися дощем. Аж раптом прибігає якесь цуценя. :blink: Чого його в таку негоду принесло не знаю. В мене вже почались закрадатись думки що смажені песики це теж китайська кухня, як то кажуть на без-вужжі і песик делікатес. Та виявився замалим, хоча пригледівся - дорога порода. Думаю, краще я його продам а за отримані гроші замовлю собі вже приготовану якусь зміюку.

Коли чую якісь голоса, вдивляюсь в темряві з одного боку дві постаті, з іншого ще одна. Одразу промайнула думка: оточують. А потім взагалі ще підмога автомобілем примчалась, "візжа" покришками. Ну думаю невдасться оборутка, як ногами не закопають то колесами задавлять. Відпустив песика, а сам затаївся в кущах, голоси стихли, машина поїхала.

І вужами не об’ївся, і додому мокрий повернувся, от така містика...

активнішими та агресивними змії стають в спеку!!!, яка(спека) стала для нас "нормально ненормальною"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В порядке оффтопа.

Oksana04, пожалуйста, хватит издеваться над глазами :0001:

Є можливість виділяти окремі думки - я її використовую, а по сєму:
Каким хачю шрифтом - таким и пишу

Не подобається - не читаємо.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

активнішими та агресивними змії стають в спеку!!!, яка(спека) стала для нас "нормально ненормальною"

Та це ж просто байка під пиво..... Зазвичай в таких спогади про щук завдовжки 6 метрів, про секс зразу з 4-ма дівулями, про знайомого генерала в СБУ, про "240 їхав, не меньше!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є можливість

... бухать

... хамить во всех топиках

... баловаться ширевом

...

аналогии, надеюсь, доступны для понимания?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я и в сильную жару,когда шел на солдатское озеро поплавать,брал длинный шест,и в особо значимых местах тропинки постукивал перед собой,только и шуршала трава во все стороны,но ни один из ужей не нападал,может,если б я их преследовал,то они б защищались,а так,просто уползали с тропинки,где грелись на солнце

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вуж не ядовитий, не бійтесь :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2004 Новий рік. Близько 8-00 ранку, кілометрів 5 десь за Воротнів, ліс, сніг, дорога. Дві людини після відмічання НР стоять, мовчки і розгублено дивляться навкруги. Через деякий час одна людина усвідомлює що вона - це я.

Питання: як я, нормальна людина, там оказався?

Це щодо

в такое время и в таком месте там нечего делать людям.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Новый год - то троха не то.

Мне тоже довелось 01.01.2001, непонятно какой телепортацией оказаться в Шепетовке,хотя 31.12.2000 еще был в Ровно,и ни какие поездки не планировал.

В Новогоднюю ночь и не такие чудеса бывают:))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

смейтесь,смейтесь,хай но кто то из вас попадёт

в подобную ситуацию,когда ну никаких логичных обяснений нет.

getto, нехай сміються... ти ж-бо знаєш, що сміється той, хто сміється останнім...

просто ті люди не були в подібних ситуаціях, коли від побаченого волосся дибом стає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, як розшифровується "mda"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда... ніяк не розшифрувати... Щось типу як WTF...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, як розшифровується "mda"?

МетиленДиоксиАмфетамин, видимо

вишь как народ-то плющит :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аби не THC (Tetrahydrocannabinol)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Новый год - то троха не то.

Мне тоже довелось 01.01.2001, непонятно какой телепортацией оказаться в Шепетовке,хотя 31.12.2000 еще был в Ровно,и ни какие поездки не планировал.

В Новогоднюю ночь и не такие чудеса бывают:))

і знову з іншої сторони .

Розповідав ще один кум .

людям свято ,а чорт дає роботу. дуже срочно підвалила робота ,на Новий 2001 рік ,треба по заріз мотанутися до столиці .

настрій нікудишній ,но робота є робота ,да и гроши платять добре. З таким настроем доїхав кум до Рівного ,снігу море ,дивиться в кочугурі щось лежить ,зупинився а там мужик сопе ,живий тільки в дупель п'яний, кум подумав ,а раз вже чоловяга відпразднував ,пошуткую з ним ,закінув в буса і поїхав на Київ , в Шепетівці вспомнив про мужика ,заїхав на автостанцію вигрузив на лавочку ,в кишеню положив десятку і пляшку пива ,на опохмел. :friday:

кум просили вибаченя за таку шутку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в гетто, да? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цю байку тільки з варіантами "п"яний мужик, п"яний велосипедист, з києва в луцьк, з тернополя до дубно" і подібними незначущими відмінностями я чув від дуу-у-у-уже багатьох людей, і всі стверджували що то саме їх кум брат сват прикальнулися...

Прям масова міграція алкашів мала б бути :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Шепетівці вспомнив про мужика

Він десь не до Кийова їхав :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Шепетівці вспомнив про мужика

Він десь не до Кийова їхав :D

ну так Новий Рік ,біс попутав. :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по центре стоят две (или двое),непонятно.через метров 20 дорогу переходит женщина,

А що далі? Куди вони пішли? Чи ти п'ятами накивав? :)

Знову ж таки - водій, мав помітити, кермом крутнути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в гетто, да? :)

ну якщо враховувати що кум з Ківерець ,а гето писав ,,..я ж вырос в тех районах..,, то можливо він і впізнав його ,тільки в Шепетівці :rolleyes:,тай десятку оставив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так как ситуация не понятная,название топстарта, соответственно,тоже.

И еще:данный случай произошел без воздействия каких либо алкогольных,наркотических,лечебных препаратов.усталость водителя и пассажиров отпадает (пол часа в дороге).

пока что обьяснений нет

я стёб понимаю :))).

в Шепетовке оказался потому что захотелось новых впечатлений,вот за компанию и ломанулся.

2КОТuК:в том то и суть,если б шофер не успел крутануть руль,я б сейчас не на борде сидел,а в горотделе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пока что обьяснений нет

Дивись Битву екстрасенсів і т.п. і там знайдеш для себе пояснення :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Були ми в друзів на весіллі. Січень 2009. Є ось таке фото:

post-8000-0-43633600-1312215031_thumb.jp

(права нога, низ дверей)

Видивились це наступного дня вдома на компі.

Всі попередні та наступні кадри чисті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

крапля на об"єктиві - кошмар ше той

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...