Перейти до змісту

Домашній інтернет Київстар

Рекомендовані повідомлення

День добрий! Виникла проблема з послогою "Домашній інтернет від Київстар"! Не можу знайти причину що може різати швидкість інтернету... (пак. 5 мб) наприклад закачую фільм вдома на середній швидкості 600кб. а ось на роботі через 2 годині той же самий фільм і той же провайдер а швидкість не більше 60 кб. добавляю більше закачок (через торрент.) і 60 кб. ділиться на всі закачки. Що може різати інтернет! Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що може різати інтернет

сисадмін

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що може різати інтернет

сисадмін

:D да! От не привітав ти його вчора з проффесійним святом - от і ріже/крамсає він його :) (може бути, якщо є, як такий - "сисадмін")

Може в торенті самому в налаштуваннях стоїть обмеження швидкості?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що може різати інтернет

сисадмін

:D да! От не привітав ти його вчора з проффесійним святом - от і ріже/крамсає він його :) (може бути, якщо є, як такий - "сисадмін")

Може в торенті самому в налаштуваннях стоїть обмеження швидкості?

як такого сисадміна немає )) а в торренті стоїть без обмежень! Я вже і "MediaGet" пробував.. таж сама ситуація (60кб) і все!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значит, проблема в железе, скорее всего в роутере..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значит, проблема в железе, скорее всего в роутере..

що може бути в жилізі, переставив вінду і поставив всі необхідні програми... щось не можу згадати чи щось качав на нормальній швидкості після переустановки. Роутера немає.. кабель прямо в комп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Может кабель куево обжат? А воообще, свяжись с тех поддержкой, они дадут пропинговпть на тест пару ип адресов, какой то тест трассировки- скрины им на мейл и они должны решить проблему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Может кабель куево обжат? А воообще, свяжись с тех поддержкой, они дадут пропинговпть на тест пару ип адресов, какой то тест трассировки- скрины им на мейл и они должны решить проблему.

кабель.. может.. он и шатается.. но я думал если не будет контакта.. то вообще инета не будет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кабель.. может.. он и шатается.. но я думал если не будет контакта.. то вообще инета не будет

Найбільш імовірно, що проблема все-таки в кабелі. Або погано обжатий, або взагалі невірно - переплутаний провід на різних кінцях. Ще як варіант - зовнішнє механічне ушкодження самого кабелю.

Кращий варіант самому "пройтись" по кабелю і пережати - якщо є доступ до другого кінця. А інакше - довго і нудно розбиратись зі службою техпідтримки. Хоча може я і не правий на рахунок "довго і нудно", не знаю наскільки швидко вони зреагують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

День добрий! Виникла проблема з послогою "Домашній інтернет від Київстар"! Не можу знайти причину що може різати швидкість інтернету... (пак. 5 мб) наприклад закачую фільм вдома на середній швидкості 600кб. а ось на роботі через 2 годині той же самий фільм і той же провайдер а швидкість не більше 60 кб. добавляю більше закачок (через торрент.) і 60 кб. ділиться на всі закачки. Що може різати інтернет! Дякую!

Если страницы тоже долго открываются, поменяй сетевушку или позвони на 460 и скажи что проверял на 3-х компах везде один и тот же результат(быстрей наряд в Луцк придёт), а ремонтники тебе уже точно скажут в чём проблема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найбільш імовірно, що проблема все-таки в кабелі. Або погано обжатий, або взагалі невірно - переплутаний провід на різних кінцях. Ще як варіант - зовнішнє механічне ушкодження самого кабелю.

Кращий варіант самому "пройтись" по кабелю і пережати - якщо є доступ до другого кінця. А інакше - довго і нудно розбиратись зі службою техпідтримки. Хоча може я і не правий на рахунок "довго і нудно", не знаю наскільки швидко вони зреагують.

якби був невірно обжатий... то напевно взагалі не було б інтернету.. а так раніше все літало ) Обжати то я зможу, але до другого кінця в мене точно доступу немає (

Если страницы тоже долго открываются, поменяй сетевушку или позвони на 460 и скажи что проверял на 3-х компах везде один и тот же результат(быстрей наряд в Луцк придёт), а ремонтники тебе уже точно скажут в чём проблема.

спасибо... так и сделаю! )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...