Penja78 Опубліковано 28 Липня, 2011 в 17:41 #1 Опубліковано 28 Липня, 2011 в 17:41 Вибачайте но не знав де можна написати в якому підрозділі.Короче ми сьогодні т.сть.,я Пєня78 і Женя96 катались по лісі в Гаразджі де проводилась остання гонка,нас перестрів місцевий лісник який завідує цим лісом,це він падло зривав і казав що буде зривати іще.Його умови щоб після змагань всю розмітку знімали не залишали все розкідане,одним словом не смітили.Я так розумію він просто хоче свою долю .Короче саме краще треба согласовувати такі заходи з ним щоб не було конфузів,чи виходити на місцеву владу,нас велосипедистів багато може і всі зібратись і кому хоч на гоцати
yurik_velo Опубліковано 29 Липня, 2011 в 19:38 #2 Опубліковано 29 Липня, 2011 в 19:38 В принципі логічно. Думаю на майбутнє просто достатньо попередити що повішаємо розмітку і пообіцяти що знімемо - то зривати не буде.
ursa Опубліковано 29 Липня, 2011 в 19:47 #3 Опубліковано 29 Липня, 2011 в 19:47 нас велосипедистів багато може і всі зібратись і кому хоч на гоцати Велогопнеги??
Zevs_Isver Опубліковано 30 Липня, 2011 в 08:23 #4 Опубліковано 30 Липня, 2011 в 08:23 Його умови щоб після змагань всю розмітку знімали не залишали все розкідане,одним словом не смітили.и что этого тебе кажется неприемлимым?
difoto Опубліковано 30 Липня, 2011 в 08:28 #5 Опубліковано 30 Липня, 2011 в 08:28 Я каждый раз , проводя марафоны сталкивался с лесником, он был не против ленты, когда я говорил ему дату гонки и после обещал убрать.
ihorkalm Опубліковано 30 Липня, 2011 в 08:46 #6 Опубліковано 30 Липня, 2011 в 08:46 топікстартер, питання: лісник не правий? питання риторичне, бо він правийствори, топікстартер, команду "велогопи", носіть всі одного типу і кольору велоформу з нашивками (кості, череп в кэпкэ), тоді лісники знатимуть, с ким мають справу, і сторонитимуться
Penja78 Опубліковано 30 Липня, 2011 в 20:06 Автор #7 Опубліковано 30 Липня, 2011 в 20:06 Друзі я передаю те що мені сказав місцевий лісник.Я перегонів не влащтовував.Просто на гонках всі дивувались хто позривав стрічку,я дізнався і таким чином передаю організаторам.Про організацію гонок я свою думку залишу про себе. Я каждый раз , проводя марафоны сталкивался с лесником, он был не против ленты, когда я говорил ему дату гонки и после обещал убрать. А потім знімав її??????Просто лісник щось сильно був сердитий В принципі логічно. Думаю на майбутнє просто достатньо попередити що повішаємо розмітку і пообіцяти що знімемо - то зривати не буде. Я так думаю що на такі умови він буде згідний,головне дотриматись свого слова і все. топікстартер, питання: лісник не правий? питання риторичне, бо він правий створи, топікстартер, команду "велогопи", носіть всі одного типу і кольору велоформу з нашивками (кості, череп в кэпкэ), тоді лісники знатимуть, с ким мають справу, і сторонитимуться :rolleyes: :smile-zachot: Лісник правий на всі 100
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.