Перейти до змісту

Куплю велосипед

ANGVAR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чудова країна... :g15: Навіть маючи бажання і кошти не завжди вдається отримати те, що хочеш. В усьому треба ставати фахівцем...:)) За порадами хороших і чуйних велобайкерів, і пересвідчившись особисто, пошук змінено в сторону 26. Якби вибирав просто залізо, мабуть зробив би давно покупку, однак пропозиції до душі і по якості досі не було...)) Чи це проблема сезону, чи місця...((

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Незважаючи на древнє українське родове коріння, іноді по-доброму заздриш єврейським колегам, особливо їх вмінню допомагати своїм у вирішенні їх нагальних потреб. Дуже шкода, що велике волинське велотовариство, ще далеке від цих принципів... :(

Опубліковано

І до чого це все...

Тобі порадили в Велозону зайти. Я думаю, там ще й знижки скоро будуть до кінця сезону. Підбери собі щось в проміжку 2-3 тис. - буде новий велосипед на гарантії.

Я сам пройшов цей шлях і однозначно думаю, що перший велосипед краще взяти новий, на гарантії, і в Луцьку - і порадять, і поладять... Поїздиш рік-два і почнеш розбиратися, зрозумієш, що хочеш - тоді можна вже й самому збирати, і на б/в дивитися.

Київ вже почав розпродажі - ось наприклад GT за 2400: http://drive-sport.com.ua/goods.php?id=514400&sid=51516

Опубліковано

нагальних потреб

Я так розумію, нагальна потреба - це коли готовий викласти будь-які гроші, бо ж горить!

А якщо серед 13 пропозицій (яких я бачив в себе в особистих повідомленнях!) та 6 в темі ( не рахуючи велозону) автор ще й носом крутить - то ціна не підходить, то

ще щось... ходіть пішки. Попросту, автор певно хоче шикарний ляс за 500 гривень. И сахар сьесть, и ... сесть?

Опубліковано

Дякую carlzeiss за вчорашнє бажання підтримки і сьогоднішнє "добре слово"... :0011: Для справедливості, хочу лише нагадати, що всі пропозиції, які були самотужки "накопані" в неті,і виставлені вам в "лічку", було розкритиковано саме вами і вам, як, цитую вас:"досвідченому велосипедисту", була висловлена довіра в їх експертній оцінці. Єдиний запропонований вами варіан був куплений раніше більш проворним покупцем... Нажаль, ваш особистий, як я розумію, велосипед мені, нажаль, не припав до смаку... Можливо саме це і викликало викид публічної реакції з "лічки" в форум... Якщо це так, то прошу вибачення... :0011: Відносно "Велозони", не в обіду її власників, було констатовано (купуючи деталі до інших власних велосипедів, розмовляючи з велосипедистами, та аналізуючи нет і надані пропозиції) тенденцію трішки завищених цін, на що вони мають повне право, так як і я, як покупець, маю право шукати інше цінове ставленя до себе...))) Зауваження відносно "ляс за 500 гривень" вважаю некоректним, так як ніхто не відкидав жодних варіантів за ціною, а навіть розглядався варіант гібрида за 500$... Для просто їздити, маю декілька велосипедів, а тому шукаю техніку по душі і для специфічної експлуатації (туризм), як мабуть кожний справжній любитель велобайку, які присутні на цьому форумі...))) Тож пропозицію "ходіть пішки" вважатиму за проміжну і пошук велосипеда по-душі, з вашого дозволу, продовжу... :)

Опубліковано

Відносно "Велозони", не в обіду її власників, було констатовано тенденцію трішки завищених цін, на що вони мають повне право...

Не правда ... З особистого досвіду (Купував там мастило, задню переклюку, шолом... всього не згадаю) ціна була мало не найнижчою в Україні (не враховуючи форуми та барахолки, а саме магазини) +- 5 грн. Ще плюс, як постійний клієнт (напевно :rolleyes: ) останні рази навіть отримував знижку. Відносно персоналу: профанів за прилавком, особисто я, там не бачив.

Опубліковано

Треба було починати з того, що не перший ровер, а для душі, точно висловити вимоги.

І не в образу, якби хотілось так купити велосипеда, то вже давно би купилось.

Опубліковано

Чесно кажучи "АNGVAR" складає враження лінивого покупця...

Є куча всіляких сайтів, де можна найти велосипед, було б бажання...

Створити гілку "Куплю велосипед" і чекати що всі будуть напрягатись щоб найти байк - брєд, саме це і схоже на наших Єврейських колег!!!

А взагалі потрібно було б подякувати всім хто виложив тут інформацію і спробував допомогти!!!

Про велозону...А що очікувати від магазину??? Він і створений в нашому місті для того щоб ми мали змогу піти в Веломагазин і отримати консультацію, купити ЗПЧ, велоодяг...А те що ціни не влаштовують, то мабуть магазин - не БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД :0011:

"ARDIS" і по ціні приємний і для душі так нічо... :0011:

Опубліковано

Чесно кажучи "АNGVAR" складає враження лінивого покупця...

Є куча всіляких сайтів, де можна найти велосипед, було б бажання...

Створити гілку "Куплю велосипед" і чекати що всі будуть напрягатись щоб найти байк - брєд, саме це і схоже на наших Єврейських колег!!!

А взагалі потрібно було б подякувати всім хто виложив тут інформацію і спробував допомогти!!!

Пане, bodiaMan, ваше судження про людину, лише за гілкою форуму є некоректним і абсолютно хибним. :rolleyes: Якби ви знали яку кількість сайтів було "перелопачено", розмов в "лічку" переговорено, і кількість "точок" в місті і поза ним було відвідано, то ви б не говорили про лінь, і не пробували наводити образливі паралелі, до яких поважаючій себе людині не варто опускатися, і жодний шмат заліза цього не вартий... :0011: Більшість з запропонованих апаратів є просто хламом, попутно привезеним з-за кордону і нашвидкоруч "підшаманеним" на продаж... В сезон, не багато велобайкерів спішать позбутись власних хороших велосипедів... Тут питання не в моїй перебірливості, а в відсутності нормального вибору з того, що пропонувалось. Відкриття теми тут, це лише додатковий, а дааалеко не основний момент пошуку... А тим небагатьом (пройдіться по гілці), хто дійсно допомагав і допомагає пропозиціями і консультаціями, я дійсно щиро вдячний... :0011: Тут ви праві на всі 100% :smile-zachot: Тож давайте не змагатись в претензіях і образах, а допомагати один одному. Адже земля кругла, як колесо велосипеда... :)

Опубліковано

Могу посоветовать топикстартеру так, как сделал сам 39 :blink: дней назад ) Вел уже прошел 500км, или даже 520 с момента покупки.

Крайний раз ездил на велике в 1999 году, на "Украине" и на "Салюте". Перерыв до 2011 года, короче зажирел на маршрутках за это время итд. И вот, 19 июля мне клюнуло в одно место купить себе транспорт - посмотрел на автомобили - и вроде то что хочу - но не то что хочу. Посмотрел в сторону великов - О, то что хочу. Создал тему на форуме а покупке, бюджет тоже был небольшой, планировал купить до 2000 грн. Посоветовали подъехать на "Велозону", так как был велик под мой размерчик за 2300 или за 2400. Ну я и поехал, только на "Велозону" на ул. Московскую, а не на старый базар, где собственно и был вышеназванный велик, так как уточнение, что ехать надо именно на базар написали позже )) Ну эт ничего. Приехал на Велозону.... да, цены меня огорчили, ну а что делать? Велик то хочется. Мне сказали, что велик за 2300 или за 2400 находится на базаре, ну и надо ехать. А так лееееньки было ехать. Начал подбирать на месте, вернее начали на меня подбирать на месте, учитывая мои размеры ) (для справки: весил на момент покупки около 106 кг. Сейчас 99 кг.) Все подсказали и рассказали, но я нифига не понял, ну эт неважно, доверился работникам магазина, и не прогадал. Купил Magellan Hydra за 2880 вроде, и не пожалел. За те 39 дней докупил багажник, болотники, грипсы, вынос, контактные педали и велоботинки, ну и по мелочи там всякого. Все было куплено на Велозоне, пока не жалею о покупках. Многи говорят что цена там завышены, ну.. Х.З. насколько завышены, меня устраивают цены. Если посмотреть цены на Ebay.com или еще на парочке сайтов, то разница небольшая. К примеру, я купил велокроссы Shimano, которые стоят на chainreactioncycles 56 евро+доставка около 10 евро, за 560 грн по акции вроде. Даже дешевле получилось.

Лучше покупать велосипед в специализированном магазине и с гарантией, а потом уже дорабатывать под себя базовую модель, чем купить б/у х.з. какого года и откуда выпуска и, как написали выше, бегать искать под мостом "вот такую вот фигню и сносу ему не будет".

Да, я купил велик в магазине, да я проехал 500-520 км за месяц, да я у меня тарахтит каретка нафиг, да, мне ее поменяют по гарантии, как и обещали, тока время найду заехать, так как даже на покатушку нет времени с этими работами съездить...

З.Ы. не сочтите за рекламу магазина, но сервис там получше чем на всяких базарах.

Опубліковано

Зрозумійте одне, що скільки людей стільки думок!!!Один радить одне, другий інше... Всі знають хороші марки, перевірені часом і ділом, накшталт - Кенони, Джаянти, Трекі, Гарікі, Бергі, Фокуси і тд...і тп...купіть раму, а потім комплектуйте допами які по душі!!!от і вийде вєл по душі :0011:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...