ANGVAR Опубліковано 16 Серпня, 2011 в 12:38 Автор #26 Опубліковано 16 Серпня, 2011 в 12:38 Чудова країна... Навіть маючи бажання і кошти не завжди вдається отримати те, що хочеш. В усьому треба ставати фахівцем...) За порадами хороших і чуйних велобайкерів, і пересвідчившись особисто, пошук змінено в сторону 26. Якби вибирав просто залізо, мабуть зробив би давно покупку, однак пропозиції до душі і по якості досі не було...)) Чи це проблема сезону, чи місця...((
ANGVAR Опубліковано 28 Серпня, 2011 в 17:41 Автор #27 Опубліковано 28 Серпня, 2011 в 17:41 Незважаючи на древнє українське родове коріння, іноді по-доброму заздриш єврейським колегам, особливо їх вмінню допомагати своїм у вирішенні їх нагальних потреб. Дуже шкода, що велике волинське велотовариство, ще далеке від цих принципів...
Igrek Опубліковано 28 Серпня, 2011 в 18:59 #28 Опубліковано 28 Серпня, 2011 в 18:59 І до чого це все...Тобі порадили в Велозону зайти. Я думаю, там ще й знижки скоро будуть до кінця сезону. Підбери собі щось в проміжку 2-3 тис. - буде новий велосипед на гарантії.Я сам пройшов цей шлях і однозначно думаю, що перший велосипед краще взяти новий, на гарантії, і в Луцьку - і порадять, і поладять... Поїздиш рік-два і почнеш розбиратися, зрозумієш, що хочеш - тоді можна вже й самому збирати, і на б/в дивитися.Київ вже почав розпродажі - ось наприклад GT за 2400: http://drive-sport.com.ua/goods.php?id=514400&sid=51516
carlzeiss Опубліковано 29 Серпня, 2011 в 06:10 #29 Опубліковано 29 Серпня, 2011 в 06:10 нагальних потребЯ так розумію, нагальна потреба - це коли готовий викласти будь-які гроші, бо ж горить!А якщо серед 13 пропозицій (яких я бачив в себе в особистих повідомленнях!) та 6 в темі ( не рахуючи велозону) автор ще й носом крутить - то ціна не підходить, тоще щось... ходіть пішки. Попросту, автор певно хоче шикарний ляс за 500 гривень. И сахар сьесть, и ... сесть?
ANGVAR Опубліковано 29 Серпня, 2011 в 12:12 Автор #30 Опубліковано 29 Серпня, 2011 в 12:12 Дякую carlzeiss за вчорашнє бажання підтримки і сьогоднішнє "добре слово"... Для справедливості, хочу лише нагадати, що всі пропозиції, які були самотужки "накопані" в неті,і виставлені вам в "лічку", було розкритиковано саме вами і вам, як, цитую вас:"досвідченому велосипедисту", була висловлена довіра в їх експертній оцінці. Єдиний запропонований вами варіан був куплений раніше більш проворним покупцем... Нажаль, ваш особистий, як я розумію, велосипед мені, нажаль, не припав до смаку... Можливо саме це і викликало викид публічної реакції з "лічки" в форум... Якщо це так, то прошу вибачення... Відносно "Велозони", не в обіду її власників, було констатовано (купуючи деталі до інших власних велосипедів, розмовляючи з велосипедистами, та аналізуючи нет і надані пропозиції) тенденцію трішки завищених цін, на що вони мають повне право, так як і я, як покупець, маю право шукати інше цінове ставленя до себе...))) Зауваження відносно "ляс за 500 гривень" вважаю некоректним, так як ніхто не відкидав жодних варіантів за ціною, а навіть розглядався варіант гібрида за 500$... Для просто їздити, маю декілька велосипедів, а тому шукаю техніку по душі і для специфічної експлуатації (туризм), як мабуть кожний справжній любитель велобайку, які присутні на цьому форумі...))) Тож пропозицію "ходіть пішки" вважатиму за проміжну і пошук велосипеда по-душі, з вашого дозволу, продовжу...
m2xxx Опубліковано 29 Серпня, 2011 в 14:05 #31 Опубліковано 29 Серпня, 2011 в 14:05 Відносно "Велозони", не в обіду її власників, було констатовано тенденцію трішки завищених цін, на що вони мають повне право... Не правда ... З особистого досвіду (Купував там мастило, задню переклюку, шолом... всього не згадаю) ціна була мало не найнижчою в Україні (не враховуючи форуми та барахолки, а саме магазини) +- 5 грн. Ще плюс, як постійний клієнт (напевно ) останні рази навіть отримував знижку. Відносно персоналу: профанів за прилавком, особисто я, там не бачив.
Scabiosa Опубліковано 29 Серпня, 2011 в 14:16 #32 Опубліковано 29 Серпня, 2011 в 14:16 Треба було починати з того, що не перший ровер, а для душі, точно висловити вимоги.І не в образу, якби хотілось так купити велосипеда, то вже давно би купилось.
bodiaMan Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 10:47 #33 Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 10:47 Чесно кажучи "АNGVAR" складає враження лінивого покупця... Є куча всіляких сайтів, де можна найти велосипед, було б бажання... Створити гілку "Куплю велосипед" і чекати що всі будуть напрягатись щоб найти байк - брєд, саме це і схоже на наших Єврейських колег!!! А взагалі потрібно було б подякувати всім хто виложив тут інформацію і спробував допомогти!!! Про велозону...А що очікувати від магазину??? Він і створений в нашому місті для того щоб ми мали змогу піти в Веломагазин і отримати консультацію, купити ЗПЧ, велоодяг...А те що ціни не влаштовують, то мабуть магазин - не БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД "ARDIS" і по ціні приємний і для душі так нічо...
ANGVAR Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 15:05 Автор #34 Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 15:05 Чесно кажучи "АNGVAR" складає враження лінивого покупця... Є куча всіляких сайтів, де можна найти велосипед, було б бажання... Створити гілку "Куплю велосипед" і чекати що всі будуть напрягатись щоб найти байк - брєд, саме це і схоже на наших Єврейських колег!!! А взагалі потрібно було б подякувати всім хто виложив тут інформацію і спробував допомогти!!! Пане, bodiaMan, ваше судження про людину, лише за гілкою форуму є некоректним і абсолютно хибним. Якби ви знали яку кількість сайтів було "перелопачено", розмов в "лічку" переговорено, і кількість "точок" в місті і поза ним було відвідано, то ви б не говорили про лінь, і не пробували наводити образливі паралелі, до яких поважаючій себе людині не варто опускатися, і жодний шмат заліза цього не вартий... Більшість з запропонованих апаратів є просто хламом, попутно привезеним з-за кордону і нашвидкоруч "підшаманеним" на продаж... В сезон, не багато велобайкерів спішать позбутись власних хороших велосипедів... Тут питання не в моїй перебірливості, а в відсутності нормального вибору з того, що пропонувалось. Відкриття теми тут, це лише додатковий, а дааалеко не основний момент пошуку... А тим небагатьом (пройдіться по гілці), хто дійсно допомагав і допомагає пропозиціями і консультаціями, я дійсно щиро вдячний... Тут ви праві на всі 100% Тож давайте не змагатись в претензіях і образах, а допомагати один одному. Адже земля кругла, як колесо велосипеда...
Terrable Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 16:15 #35 Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 16:15 Могу посоветовать топикстартеру так, как сделал сам 39 дней назад ) Вел уже прошел 500км, или даже 520 с момента покупки. Крайний раз ездил на велике в 1999 году, на "Украине" и на "Салюте". Перерыв до 2011 года, короче зажирел на маршрутках за это время итд. И вот, 19 июля мне клюнуло в одно место купить себе транспорт - посмотрел на автомобили - и вроде то что хочу - но не то что хочу. Посмотрел в сторону великов - О, то что хочу. Создал тему на форуме а покупке, бюджет тоже был небольшой, планировал купить до 2000 грн. Посоветовали подъехать на "Велозону", так как был велик под мой размерчик за 2300 или за 2400. Ну я и поехал, только на "Велозону" на ул. Московскую, а не на старый базар, где собственно и был вышеназванный велик, так как уточнение, что ехать надо именно на базар написали позже )) Ну эт ничего. Приехал на Велозону.... да, цены меня огорчили, ну а что делать? Велик то хочется. Мне сказали, что велик за 2300 или за 2400 находится на базаре, ну и надо ехать. А так лееееньки было ехать. Начал подбирать на месте, вернее начали на меня подбирать на месте, учитывая мои размеры ) (для справки: весил на момент покупки около 106 кг. Сейчас 99 кг.) Все подсказали и рассказали, но я нифига не понял, ну эт неважно, доверился работникам магазина, и не прогадал. Купил Magellan Hydra за 2880 вроде, и не пожалел. За те 39 дней докупил багажник, болотники, грипсы, вынос, контактные педали и велоботинки, ну и по мелочи там всякого. Все было куплено на Велозоне, пока не жалею о покупках. Многи говорят что цена там завышены, ну.. Х.З. насколько завышены, меня устраивают цены. Если посмотреть цены на Ebay.com или еще на парочке сайтов, то разница небольшая. К примеру, я купил велокроссы Shimano, которые стоят на chainreactioncycles 56 евро+доставка около 10 евро, за 560 грн по акции вроде. Даже дешевле получилось. Лучше покупать велосипед в специализированном магазине и с гарантией, а потом уже дорабатывать под себя базовую модель, чем купить б/у х.з. какого года и откуда выпуска и, как написали выше, бегать искать под мостом "вот такую вот фигню и сносу ему не будет". Да, я купил велик в магазине, да я проехал 500-520 км за месяц, да я у меня тарахтит каретка нафиг, да, мне ее поменяют по гарантии, как и обещали, тока время найду заехать, так как даже на покатушку нет времени с этими работами съездить... З.Ы. не сочтите за рекламу магазина, но сервис там получше чем на всяких базарах.
bodiaMan Опубліковано 31 Серпня, 2011 в 07:42 #36 Опубліковано 31 Серпня, 2011 в 07:42 Зрозумійте одне, що скільки людей стільки думок!!!Один радить одне, другий інше... Всі знають хороші марки, перевірені часом і ділом, накшталт - Кенони, Джаянти, Трекі, Гарікі, Бергі, Фокуси і тд...і тп...купіть раму, а потім комплектуйте допами які по душі!!!от і вийде вєл по душі
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.