Перейти до змісту

Датагруп налаштування роутера

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Допоможіть правильно налаштувати роутер d-link dir 300 під датагруп... Який тип підключення налаштовувати???

Опубліковано

в датагруп тре подзвонити після підключення роутера, щоб вони вписали його мак адресу. або подивись мак адресу своєї мережевої карти, на який раніше приходив інет, і впиши таку ж в роутер

Опубліковано

на машині на якій тяне інет зараз:

пуск/виполніть

вводиш cmd ентер

потім ipconfig/all ентер. дивишся своє есернет з.єднання фізичну адресу

виглядає приблизно так: 00-18-F3-81-25-F6

переписуєш і в настройках роутера вписуєш те ж саме (можливо без дефісів).

але можна підключити лан кабель до роутера включити і подзвонити до них, тоді вони її (адресу) в себе змінять

Опубліковано

Настройки если у вас прямое подключение НЕ через ADSL модем.

Подключить кабель к роутеру.

Авторизируемся на роутере.

Переходим на вкладку Установка -> Установка Интернет.

Нажимаем на кнопку ниже Настройка Интернет-соединения вручную.

post-6505-0-07224900-1311411195_thumb.pn

В настройках заполнить поля как показано на картинке ниже.

post-6505-0-27432900-1311410238_thumb.pn

В поле IP-адрес: указать свой адрес, который выдал провайдер (можно посмотреть в свойствах сетевой карты к которой подключен кабель от Датагруп или через командную строку в windows как писал выше Smile или в консоле набрать ifconfig если у вас Linux)

Позвонить провайдеру и сообщить о смене сетевой карты(мас-адреса).

Нажать кнопку Клонирование МАС-адреса и продиктовать(при необходимости) провайдеру.

Закончить настройки нажатием кнопки Сохранить настройки.

P.S. Если картинки не открываются по клику на них, то нажать на картинке правой кнопкой мыши и выбрать Копировать ссылку на изображение, а потом откройте его в отдельной вкладке или окне браузера.

• 1 рік потому...
Опубліковано

Панове, підкажіть, плз, чи при потрібно при адсл-підключені зараз щоб Датагруп десь там в себе вносив мак-адресу?

Бо я вже другий день паруся з підключенням і нічого путнього не виходить.

Підтримка, то тема окрема, каже, що в мене поганий модем (Asus am200g).

Сьогодні дістав свій Calisto від ОГО - всеодно інет завести не вдалося...

Опубліковано

Панове, підкажіть, плз, чи при потрібно при адсл-підключені зараз щоб Датагруп десь там в себе вносив мак-адресу?

Бо я вже другий день паруся з підключенням і нічого путнього не виходить.

Підтримка, то тема окрема, каже, що в мене поганий модем (Asus am200g).

Сьогодні дістав свій Calisto від ОГО - всеодно інет завести не вдалося...

На АДСЛ МАС не прописується.

Допоможіть правильно налаштувати роутер d-link dir 300 під датагруп... Який тип підключення налаштовувати???

Подзвони на підтримку і тобі все розкажуть (залиш заявку з тобою зв'яжуться проконсультують по типу підключення, але по короково ніхто розказувати не буде, яку кнопку нажати)

Для інформації

Якщо ДМ - тип підключення статік ІР (в пам'ятці абонента є ІР, маска, шлюз, ДСН,треба клокувати МАС або дзвонити щоб прописали)

Якщо АДСЛ в пам'ятці абонента є всі параметри щоб налаштувати роутером або бріджом (ІР, маска, шлюз, ДСН, ВПІ, ВСІ, тип інкапсуляції)

Якщо Миттєвий інтернет ....... підключення на київський білінг то там все по ДХСП + акторизація через Лічний кабінет, якщо мінявся МАС

і взагалі потрібно вказувати який у вас тип підключення езернет чи АДСЛ так буде протіше

Опубліковано
і взагалі потрібно вказувати який у вас тип підключення езернет чи АДСЛ так буде протіше

Так я ж писав про тип підключення:

Буду сьогодні пробувати, думаю, що проблема в цьому:

Потрібно використовувати тип підключення MER (Mac Encapsulation Routing) замість PPPoE.

я, за звичкою, використовував PPPoE, звідки ж я міг знати, що в Датагруп використовується MER...

Опубліковано

Так я ж писав про тип підключення:

Буду сьогодні пробувати, думаю, що проблема в цьому:

Потрібно використовувати тип підключення MER (Mac Encapsulation Routing) замість PPPoE.

я, за звичкою, використовував PPPoE, звідки ж я міг знати, що в Датагруп використовується MER...

Я бачив просто моя відоповідь була направлена скоріше до ТС.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...