greeck24 Опубліковано 22 Липня, 2011 в 19:11 #1 Опубліковано 22 Липня, 2011 в 19:11 Допоможіть правильно налаштувати роутер d-link dir 300 під датагруп... Який тип підключення налаштовувати???
Smile Опубліковано 22 Липня, 2011 в 19:17 #2 Опубліковано 22 Липня, 2011 в 19:17 в датагруп тре подзвонити після підключення роутера, щоб вони вписали його мак адресу. або подивись мак адресу своєї мережевої карти, на який раніше приходив інет, і впиши таку ж в роутер
greeck24 Опубліковано 22 Липня, 2011 в 19:22 Автор #3 Опубліковано 22 Липня, 2011 в 19:22 Хто може по крокам розписати???Який тип підключення сервера датагруп???
Smile Опубліковано 22 Липня, 2011 в 19:43 #4 Опубліковано 22 Липня, 2011 в 19:43 на машині на якій тяне інет зараз:пуск/виполнітьвводиш cmd ентерпотім ipconfig/all ентер. дивишся своє есернет з.єднання фізичну адресувиглядає приблизно так: 00-18-F3-81-25-F6переписуєш і в настройках роутера вписуєш те ж саме (можливо без дефісів).але можна підключити лан кабель до роутера включити і подзвонити до них, тоді вони її (адресу) в себе змінять
Hexus Опубліковано 23 Липня, 2011 в 08:55 #5 Опубліковано 23 Липня, 2011 в 08:55 Настройки если у вас прямое подключение НЕ через ADSL модем. Подключить кабель к роутеру. Авторизируемся на роутере. Переходим на вкладку Установка -> Установка Интернет. Нажимаем на кнопку ниже Настройка Интернет-соединения вручную. В настройках заполнить поля как показано на картинке ниже. В поле IP-адрес: указать свой адрес, который выдал провайдер (можно посмотреть в свойствах сетевой карты к которой подключен кабель от Датагруп или через командную строку в windows как писал выше Smile или в консоле набрать ifconfig если у вас Linux) Позвонить провайдеру и сообщить о смене сетевой карты(мас-адреса). Нажать кнопку Клонирование МАС-адреса и продиктовать(при необходимости) провайдеру. Закончить настройки нажатием кнопки Сохранить настройки. P.S. Если картинки не открываются по клику на них, то нажать на картинке правой кнопкой мыши и выбрать Копировать ссылку на изображение, а потом откройте его в отдельной вкладке или окне браузера.
BACbOK Опубліковано 17 Липня, 2013 в 21:32 #6 Опубліковано 17 Липня, 2013 в 21:32 Панове, підкажіть, плз, чи при потрібно при адсл-підключені зараз щоб Датагруп десь там в себе вносив мак-адресу?Бо я вже другий день паруся з підключенням і нічого путнього не виходить.Підтримка, то тема окрема, каже, що в мене поганий модем (Asus am200g).Сьогодні дістав свій Calisto від ОГО - всеодно інет завести не вдалося...
fog Опубліковано 17 Липня, 2013 в 21:41 #7 Опубліковано 17 Липня, 2013 в 21:41 Потрібно використовувати тип підключення MER (Mac Encapsulation Routing) замість PPPoE.
sanbOK Опубліковано 18 Липня, 2013 в 04:49 #8 Опубліковано 18 Липня, 2013 в 04:49 Панове, підкажіть, плз, чи при потрібно при адсл-підключені зараз щоб Датагруп десь там в себе вносив мак-адресу?Бо я вже другий день паруся з підключенням і нічого путнього не виходить.Підтримка, то тема окрема, каже, що в мене поганий модем (Asus am200g).Сьогодні дістав свій Calisto від ОГО - всеодно інет завести не вдалося...На АДСЛ МАС не прописується.Допоможіть правильно налаштувати роутер d-link dir 300 під датагруп... Який тип підключення налаштовувати???Подзвони на підтримку і тобі все розкажуть (залиш заявку з тобою зв'яжуться проконсультують по типу підключення, але по короково ніхто розказувати не буде, яку кнопку нажати)Для інформаціїЯкщо ДМ - тип підключення статік ІР (в пам'ятці абонента є ІР, маска, шлюз, ДСН,треба клокувати МАС або дзвонити щоб прописали)Якщо АДСЛ в пам'ятці абонента є всі параметри щоб налаштувати роутером або бріджом (ІР, маска, шлюз, ДСН, ВПІ, ВСІ, тип інкапсуляції)Якщо Миттєвий інтернет ....... підключення на київський білінг то там все по ДХСП + акторизація через Лічний кабінет, якщо мінявся МАСі взагалі потрібно вказувати який у вас тип підключення езернет чи АДСЛ так буде протіше
BACbOK Опубліковано 18 Липня, 2013 в 06:01 #9 Опубліковано 18 Липня, 2013 в 06:01 і взагалі потрібно вказувати який у вас тип підключення езернет чи АДСЛ так буде протішеТак я ж писав про тип підключення:Панове, підкажіть, плз, чи при потрібно при адсл-підключені зараз щоб Датагруп десь там в себе вносив мак-адресу?Буду сьогодні пробувати, думаю, що проблема в цьому:Потрібно використовувати тип підключення MER (Mac Encapsulation Routing) замість PPPoE.я, за звичкою, використовував PPPoE, звідки ж я міг знати, що в Датагруп використовується MER...
sanbOK Опубліковано 18 Липня, 2013 в 12:55 #10 Опубліковано 18 Липня, 2013 в 12:55 і взагалі потрібно вказувати який у вас тип підключення езернет чи АДСЛ так буде протішеТак я ж писав про тип підключення:Панове, підкажіть, плз, чи при потрібно при адсл-підключені зараз щоб Датагруп десь там в себе вносив мак-адресу?Буду сьогодні пробувати, думаю, що проблема в цьому:Потрібно використовувати тип підключення MER (Mac Encapsulation Routing) замість PPPoE.я, за звичкою, використовував PPPoE, звідки ж я міг знати, що в Датагруп використовується MER...Я бачив просто моя відоповідь була направлена скоріше до ТС.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.