Перейти до змісту

Кращий клон?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт

Я планую купити китайський клон з системою Android. Але я часто чув, що ці клони мають багато проблем, таких, як життя батареї занадто коротке, і так далі.

Моє питання, хто знає, що це найкращий клон? І де я можу його купити?

Спасибо заранее.

Опубліковано

Привіт

Я планую купити китайський клон з системою Android. Але я часто чув, що ці клони мають багато проблем, таких, як життя батареї занадто коротке, і так далі.

Спасибо заранее.

Кожен продавець китайського клона твердо знає і упевнено розкаже, що його клон найкращий.

Опубліковано

не лінуйтеся юзати пошук

надіюсь мій пост ще не дуже морально застарів :)

Дякую, але я маю на увазі мобільний телефон, а не нетбук. :blush:

Опубліковано

Привіт

Спасибо заранее.

Кожен продавець китайського клона твердо знає і упевнено розкаже, що його клон найкращий.

Ні, вони повинні сказати кожному з них. :P

Опубліковано

Я купив цей один 6 місяців тому, він чудово працює і без всяких проблем. :D

http://www.tinydeal.com/325-google-android-system-v22-att-tmobile-vodafone-unlocked-bar-mobile-cell-phone-wifi-bluetooth-emaps-gmail-pxg2cm-p05h6-p-13500.html

Опубліковано

http://www.tinydeal.com/325-google-android-system-v22-att-tmobile-vodafone-unlocked-bar-mobile-cell-phone-wifi-bluetooth-emaps-gmail-pxg2cm-p05h6-p-13500.html

А як щодо акумулятора?

Опубліковано

А як щодо акумулятора?

Как правило, если аккумулятор полностью заряжен, он может длиться около 4-5 дней.

Опубліковано

Майже любого клона можна впізнати по писклявій мелодії дзвінка, який до того ж і недовговічний.Подивись в розділі ,,Барахолка,, як людина шукає 10 динаміків до клона Е71.

А він вважається одним з найвдаліших.

Опубліковано

Майже любого клона можна впізнати по писклявій мелодії дзвінка, який до того ж і недовговічний.Подивись в розділі ,,Барахолка,, як людина шукає 10 динаміків до клона Е71.

А він вважається одним з найвдаліших.

Дякуємо за допомогу. :)

Але клон Nokia E71 матиме системи Android?

Опубліковано

Судя по голосовалке с наиболее продвинутого форума посвященного ковырянию клонов, в категории

"Лучший китайский смартфон или коммуникатор" уверенно лидирует А2000

життя батареї занадто коротке

Абсолютно все т.н. клоны продаются с 2-мя батареями в комплекте.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...