Перейти до змісту

Порада по вибору диктофона


Рекомендовані повідомлення

Треба купити якісний диктофон. Основна задача - якісний (відкритий, не прихований) запис голосу в закритих приміщеннях. Але люди, чиї голоси треба записувати, можуть знаходитися на відстані 5-8 метрів від диктофона, і при цьому "бубніти" досить тихо. Тому треба щось з дуже якісними мікрофонами, і можливістю підключення зовнішнього.

Буду вдячний за поради, і за дєльож власним досвідом користування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З записом купа нюансів, чутливість мікрофонів то там нормальна, але якщо хтось бубнітиме за 8 метрів, а ближче буде ще якесь джерело звуку чи шуму, то воно заглушить те бубніння як нефіг дєлать. З мікрофонами купа нюансів. Є дорогі безпровідні професійні, є з шнуром, але з ним незручно путатись, найзручніше покласти на столі "бубнящого" диктофон, якщо запис неприхований, і все буде гуд.

Подивись щось з OLYMPUS. http://www.olympus.u...r/2578_2609.htm

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подивись щось з OLYMPUS. http://www.olympus.ua/consumer/2578_2609.htm

Я дивлюся на Olympus LS-11:

2186963.jpg

Але всі огляди, які я прочитав - взахльоб розказують, як з нього класно писати аудіоконцерти... І жоден не розкаже, як веде себе диктофон в конференц-обстановці.

А про направлені мікрофони хтось щось може розказати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гарна штука, але той стереозвук для запису розмови в приміщенні нафіг не потрібен, імхо. Направлені мікрофони то спецтехніка, вони дорогі і в супермаркетах електроніки не продаються. http://www.spyline.ru/item/view/3064

Є направлені мікрофони, які використовують відеооператори та журналісти для запису звуку в складних умовах. Вони дають можливість максимально чітко прийняти звук з джерела на яке мікрофон спрямований, і відсіяти сторонні звуки навколишнього середовища.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...