Перейти до змісту

Заміна Вайпер чата

-M@X-

Рекомендовані повідомлення

Це не повноцінна заміна, але програма класна

Я нею користуюсь 3 дні і мені подобається.

СоmmFort-в нього приколів (на мою думку) більше ніж в Вайпера, але є один недолік-потрібен сервер......якщо цю проблему ми зможемо вирішити то цей чат повністю замінить Вайпер.

Хто що на цей рахунок думає????Пишіть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- недолік-потрібен сервер

а для мене це навпаки - ПЕРЕВАГА!

клієнт-клієнт вечно глювать, ну їх нах!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tum@n-а ти не зміг би бути сервером?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю було б не погано мати загальний чат по Фотакому із підрозділами по підмережах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не повноцінна заміна, але програма класна

Я нею користуюсь 3 дні і мені подобається.

СоmmFort-в нього приколів (на мою думку) більше ніж в Вайпера, але є один недолік-потрібен сервер......якщо цю проблему ми зможемо вирішити то цей чат повністю замінить Вайпер.

Хто що на цей рахунок думає????Пишіть

Яка саме програма? СоmmFort - шось не бачив. Точніше, please.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Туман не может стать сервером, так как у него Укртелекомовский инет и траф будет считатся как внешний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка програма? Актуальне питання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напишу коротко можливості цього чату:

CommFort - удобный, многофункциональный клиент-серверный чат для локальных и глобальных сетей.

Основные особенности CommFort

Клиент-серверная архитектура

Голосовой чат, оптимизированный для локальной сети

Возможность оставить сообщение на сервере в отсутствии пользователя-получателя

Возможность вставки картинок прямо в окно чата

Удобная система просмотра информации о пользователях (времени простоя и заголовка активного окна)

Система профилей позволяет устанавливать для разных пользователей имя, пиктограмму, набор состояний и т.д.

Возможность передачи как отдельных файлов, так и папок с файлами

Возможность отправки многоадресных сообщений

Анимированные смайлы

Широкие возможности для администрирования

Встроенная доска объявлений

...и многое другое!

Чат класний і має багато переваг, але потрібно знайти кому поставит сервер чату. Наприклад в мережі 10.33 запущений сервер в мене (10.33.0.183, хто хоче заходьте перевірите самі) , але комп в мене робить не постійно і це канешно не дуже добре

На обмінник виложив: клієнта, сервера і крека до нього і ше F1 на російській мові

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я повністю погоджуюсь з XDE та -M@X-, перехід трохи незручний буде, але зате в CommFort'i набагато більше ф-ій, я тільки за!!!!!!!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to XDE from SAS:

- Большое спасибо.

- Поставь на подоконник. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо кмд поставить сервак цього чату на Фотакомі, то можна користуватись цаю прогою!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я от його в сеті в себе підняв. Натішитись неможу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

яка система треба?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вінда :) Хотя серверна версія вродя і під лінуху є

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попробував, мені не сподобався. CommFort – надто багато їсть рами, в ньому нема стану користувача(Відійшов, Не турбувати), і інтерфейс дуже не зручний. Вайпер теж не супер. Але, в порівнянні з CommFort, Vypress набагато зручніший, хоча і глюкавий. Думаю, варто пошукати щось краще…

Ps. Для загального чата на ФК, Можна булоб сервер до аськи поставити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тре зібратись програмерам і написать свій :) Спецом для борди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попробував, мені не сподобався. CommFort – надто багато їсть рами, в ньому нема стану користувача(Відійшов, Не турбувати), і інтерфейс дуже не зручний. Вайпер теж не супер. Але, в порівнянні з CommFort, Vypress набагато зручніший, хоча і глюкавий. Думаю, варто пошукати щось краще…

Неправда, є статуси відійшов і недоступний, навіть свої зробить можна. Оператівка:

Сервер - 8-9 метрів

Клієнт - 5 метрів

так шо не гони!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу притарабанити норм прогу вона стоїть в мами на роботі і вона нею гоцає, але тільки з понеділка бо в неї зараз вихідні)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Неправда, є статуси відійшов і недоступний, навіть свої зробить можна. Оператівка:

Сервер - 8-9 метрів

Клієнт - 5 метрів

так шо не гони!

Я і не гоню. В мене Клієнт - 12 метрів бере. ;)

post-367-1176545282.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 метрів це так багато???

Для чата, так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну незнаю, знайшов на чому економити. Скільки ж в тебе памяті?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пам’яті в мене достатньо. Тут діло не тільки в економії, а функціональності , зручності і надійності. Є багато інших чатів, які не менше мають всяких функцій, проте не з такими потребами до ресурсів. На це потрібно звертати увагу першу чергу. Адже. прога яка висітиме постійно в пам’яті, на сам перед має бути зручною. І звісно, не повинна витрачати багато ресурсів. Особливо, це стосується чатів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прикольний цей чат!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пам’яті в мене достатньо. Тут діло не тільки в економії, а функціональності , зручності і надійності. Є багато інших чатів, які не менше мають всяких функцій, проте не з такими потребами до ресурсів. На це потрібно звертати увагу першу чергу. Адже. прога яка висітиме постійно в пам’яті, на сам перед має бути зручною. І звісно, не повинна витрачати багато ресурсів. Особливо, це стосується чатів.

Наведи мені приклади більш функціональний клієнт-серверних чатів, які можна скачати в двох частинах - як клієнт так і сервр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...