Перейти до змісту

а давайте проведемо орієнтування на веліках

krava

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

от сижу я в Афісе і згадую, як я в школі по лісу бігаф і Ка Пе шукав. Але куда счас мені бігати - мах. на веліку вкручу.

А давайте Альпінюга з Таньою і Ді (магу і сам чем-то падсабіть) оріентування в лісі забацаєм... Старт раздельний. на КаПе карандашики...

І все як книжка пише: учасники ці карандашики відривають і в лісі розкидають... Кароче говоря: рамантіка!

Опубліковано

Готовий допомогти не тільки олівцями, але й і компостерами. Можу поставити дистанцію і провести змагання згідно правил зі спортивного орієнтування на велосипедах, але звісно без допомоги не обійтись!

Опубліковано

Уря! Давно мечтала провести время в таком формате. НО тут у нас с гонками все плотненько...

Опубліковано

Готовий допомогти не тільки олівцями, але й і компостерами. Можу поставити дистанцію і провести змагання згідно правил зі спортивного орієнтування на велосипедах, але звісно без допомоги не обійтись!

Давай обсудим все це. можна тут, можна в лісі.

Накидати приблизний формат. Як місце проведення пропоную Гаразджанський ліс. Можна добавити кар"єр.

Можна - "Лінію". Можна - орієтування.

Народ давайте активніше до обговорення.

А по часу скажу так: буде бажання - буде й час.

:ok:

Уря! Давно мечтала провести время в таком формате. НО тут у нас с гонками все плотненько...

думаю нужно начать с малого: бета версия на 10-15 каме трасы.

а далі: кожній групі свої КаПе.

Опубліковано

та що там його проводити...

Знімаєш розмітку в ПЛ і вйо..))))))))

З.І. А якщо серйозно.. то чому б не освоїти наприклад Забороль. Теж би поганяв в команді... бо сам не люблю орієнтуватися ні разу. :g05:

Опубліковано

Надо у ориентировщиков узнать, каких лесов у них есть карты. Мы бегали и в Дачном, и в Жабке, в Забороле тоже. Воротнивская карта прикольная))

• 1 рік потому...
  • 4 місяця потому...
Опубліковано

Поморозился сегодня малость на старте "ночного" ориентирования в шёлкопарке и понаблюдал пешее ориентирование в нём самом... Понравилось :)

Однозначно хочу такую штуку на байке. Кто??? :)

Опубліковано

Дык, а кто ж откажется от такого удовольствия - вело да плюс ориентирование!

Мы на адреналиновых рейсах уже кайфанули пару раз. :)

Опубліковано

:_41:

Я конечно же очень хочу гонять, но уж если совсем не кому будет помочь, то, чем смогу, как говориться

Опубліковано

також цікавить цей формат! молодці що підняли тему! зацікавлений прийняти участь. :0165: постараюсь наших притягнути!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...