Перейти до змісту

Замовлення живого моху сфагнум із Карпат

Amaranth

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Набираємо замовлення на живий мох сфагнум. Карпатський. Хороша штука для рослин. У ньому добре вкоріннюються пасинки, черенки. Ним покривають субстрати зверху та використовують у їх приготуванні для підтримання вологості.

Ціна - 10 грн літр. Оплата та віддача товару при зустрічі.

131090476117006141.jpg

Опубліковано

А він багаторічний чи як? Бо у мене був колись, але на наступний рік пропав, можливо зимою померз... :(

Опубліковано
А він багаторічний чи як? Бо у мене був колись, але на наступний рік пропав, можливо зимою померз... sad.gif

А що, він у Вас десь ріс на участку? Взагалі-то мох багаторічний. В домашніх умовах можна зберігати в холодильнику і з ним нічого не станеться. Після охолдження він своїх якостей не втрачає і продовжує рости. Свій я зберігаю на нижній полиці в зіп-пакетах або вакуумних контейнерах для їжі. Можна і просто покласти у глиняний горщик, поставити у прохолодне місце і потроху кропити м'якою водою.

А якщо мох росте у відкритому грунті - його слід на зиму чимось накривати. Підійде полієтилен, паралон та сухе листя, зверху шар снігу.

Опубліковано

>Оплата та віддача товару при зустрічі.

Я помилилась. Передоплата, бо треба розраховуватись з постачальником, а тоді отримуємо товар.

>паралон

Пардон, синтепон. Плутаю завжди назви :blush:

Опубліковано

А що, він у Вас десь ріс на участку? Взагалі-то мох багаторічний.

А якщо мох росте у відкритому грунті - його слід на зиму чимось накривати. Підійде полієтилен, паралон та сухе листя, зверху шар снігу.

Так я і сама не розумію, чому так сталось, що він пропав, бо його на зиму накрили сухим листям, але це нічого не допомогло...

Опубліковано

Самого листя не достатньо виявилось... Холод саме пропускає. Я якраз укриваю і мох, і не морозостійкі квіти спершу полієтиленом, тодфі синтепон чи щось інше тепле, тоді вже сніг і того снігу товстий шар.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...