Перейти до змісту

Реэстрацыя скутера

Andrey250

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підскажіть бідь-ласка про процедуру реєстрації скутера, можливо хто з форумчан цим вже займався...

Цікавить скільки ця процедура коштує?...

скутер 49.9 куб, був куплений 3 роки тому...

Що для реєстрації потрібно, можли во маєте знайомих хто конкретно цим займається, щоб звернутися...????

Дякую.

Опубліковано

Реестрував до 1 липня, коли, без відповідних документів про купівлю, можна було зареєструавти за спарощеною системою. Послуги експерта 175грн., здається, потім МРЕВ. Сама реєстрація 125грн. Номерів в наявності не було, прийшлось чекати тиждень. Зараз оформив страховку, ще 100грн. Тепер думаю над правами. Ніхто не надає такі послули? :rolleyes:

Опубліковано

Реестрував до 1 липня, коли, без відповідних документів про купівлю, можна було зареєструавти за спарощеною системою. Послуги експерта 175грн., здається, потім МРЕВ. Сама реєстрація 125грн. Номерів в наявності не було, прийшлось чекати тиждень. Зараз оформив страховку, ще 100грн. Тепер думаю над правами. Ніхто не надає такі послули? :rolleyes:

Волинський державний навчально курсовий комбінат (той що на київському майдані навпроти Вопака) здається набирає слухачів на курси скутеристів.... точно взнаю то відпишу..

Опубліковано

значит когда регистрируеш то не спрашивают есть ли права? я правильно понял?

Опубліковано

канєчно, реєстрація - це перш за все право легальної власності транспортного засобу.

можна і на бабулю 88 років зарєгати), як це нерідко буває з всілякими VIP тачками

Опубліковано

значит когда регистрируеш то не спрашивают есть ли права? я правильно понял?

Да все верно, права не спрашивают.

Сегодня брал сертификаты в нарко и психбольнице, в псих обязательно иметь при себе военный, без него даже и не слушают, ну и паспорт само собой разумеется. В псих заплатил 14грн за сертификат. В нарко 26 за сертификат и 60 грн за медицинскую справку. Забыл, в нарко для справки надо два фото 3*4 или что то похожее.

Ну а дальше как я и писал выше - иду "искать" права.

Опубліковано

тойсть на них потрібні права?) на ці газонокосілкі?)

потрібні, мені за керування без категорії а1 впаяли 430( + 170 за незареєстрований двома протоколами, постанову намалювали пі......си на 430тз... (платив тільки 430), такшо хлопаки реєструйте.. і не катайтесь... бо ті уроди несплять....:mdr:

Опубліковано

да))) да ну їх)))) купив за 2 тис. а платити 4 частину за права?) ну його) фіг хто зловить;):rolleyes:

як варіант кататись без прав і не зареєстрованим тільки без шолома(тоді вони не мають права доганяти) але якшо впадеш то можуть бути травми так шо тут треба задуматись поки є чим(чолова)

Опубліковано
як варіант кататись без прав і не зареєстрованим тільки без шолома(тоді вони не мають права доганяти)

Абсолютно бредова і по своїй суті і стереотипна порада.

Шолом на голові - це не прикраса, чи елемент одягу, щоб в очі не дуло, і ні разу не аргумент дайцям на доганялки.

Це перш за все власна безпека, і бажання прожити з цілою головою трохи часу.

А про те чи мають право доганяти, доганяли, прострілювали ноги байкерам, а особливі дебіли-імбецили в погонах ще й збивали переднім бампером двоколісників.

Опубліковано

ну так згоден... но написано що якщо ти без шолома немають права доганяти. но 70% нашим пофігу будуть доганяти..якщо щось не так ти нічого недокажеш. "сам впав"ми тут нідочого... і ти хоть лопни пагони завжди праві..

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...