Перейти до змісту

поїздка в Львів

APN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

є, сідаєш в суботу в 01:00 десь здається на електричку і їдеш до львова.

десь в 6:30 ранку там. гуляєш цілий день і в 18:40 приблизно сідаєш на електричку до луцька. в 00:20 в луцьку вроді.

або їедеш так само тільки в неділю.

повний білет був 11 грн. зараз точно не скажу

якшо зі львова не встигаєш сісти то в 02 год ночі їде на луцьк чернівецький потяг ;)

Опубліковано

і практично 6 год в дорозі в одну сторону і 2 ночі не спиш <_<

І поїзд чернівецький у 22.30 зі Львова ;)

Автобусом простіше, швидше і комфортніше...проте дорожче :unsure:

Опубліковано

точно! в 2 ночі він в луцьк прибуває. просто не пам'ятаю достеменнно.

з компанією весело в електричці

Опубліковано

і практично 6 год в дорозі в одну сторону і 2 ночі не спиш <_<

І поїзд чернівецький у 22.30 зі Львова ;)

Автобусом простіше, швидше і комфортніше...проте дорожче :unsure:

якраз навпаки... в дизелі можна чудово відіспатися...

зимою їздив, заліз в спальник і дрихнув як суслік...

а от в наших автобусах гепу можна добряче намуляти

Опубліковано

ну то і в поїзді проснутися можна без речей.... рюкзак під голову і нормально

за тверді лави - ну то вже якби до якого комфорту чия дупа привчена :)

особисто я ліпше поїду в Львів дизелем аніж маршруткою. Не через гроші

Опубліковано

точно! в 2 ночі він в луцьк прибуває. просто не пам'ятаю достеменнно.

з компанією весело в електричці

щось в тебе взагалі з памятю поганенько))

зі Львова в 22:33 в Луцьку о 03:00 - 03:03

lilechka

а ти чого так в Львів зачастила ? :rolleyes:

Опубліковано
ага! На твердих лавках... І проснутись можна без речей

львівський дизель з м'якими сидіннями :P

А мене не влаштовує те, що дизель ходить в нічний час. Отож, їзджу автобусом

а мені навпаки добре перміщатись україною вночі. в потязі спиш. відпадає необхідність шукати житло на ніч

А у Львові є що подивитися

кожен раз як там буваю лізу на ратушу. вигляд з неї неймовірний!

Опубліковано

є, сідаєш в суботу в 01:00 десь здається на електричку і їдеш до львова.

десь в 6:30 ранку там. гуляєш цілий день і в 18:40 приблизно сідаєш на електричку до луцька. в 00:20 в луцьку вроді.

або їедеш так само тільки в неділю.

повний білет був 11 грн. зараз точно не скажу

якшо зі львова не встигаєш сісти то в 02 год ночі їде на луцьк чернівецький потяг ;)

Дизель їде в 01:20 і приїжджає до Львова не в 6:30, а в 7:25. Ціна 12 грн.

Єдиний раз мені довелося їхати таким транспортом, щоб до 8-ої бути в Львові. Сама собі пообіцяла, що більше такого не зроблю. Якось для мене неприпустимо лягти з ногами на сидіння, де потім будуть сидіти люди :_37: . Хоча в тому вагоні, де я їхала, всі так і робили. Якби була не в спідниці і дуже хотіла спати, можливо, теж спробувала б, але загалом то марна трата часу - приїжджаєш до Львова геть невиспана і побита :(. Ще й люди трохи підозрілі їздять, чи то мені тоді такі попалися.

Гарно було б якби до Львова ходив нормальний поїзд, а не те, що зараз. Таке враження, що ми в 19 ст. живемо і цивілізованого сполучення між Львовом і Луцьком немає. В с. Стоянів це "чудо" техніки стоїть майже годину - з 4 десь до 4:55 :_31:

Маршрутки і автобуси то окрема тема :(. Автолюкси не ходять, а те, що ходить, то жах.....Взимку економлять на обігріві і маршрутки їдуть всю дорогу із замерзлими вікнами, а зараз в таку спеку єдиними кондиціонерами є відкриті вікна і люки. Одні пасажири бурчать, що їм жарко, інші - що їм дме.

Тому, краще їхати групою і замовити нормальний комфортний автобус, а якщо вже їхати з автовокзалу, то по максимуму рано - 5:20 чи 5:40.

Недавно в Львові зустріла оголошення про екскурсійні тури по 50 грн. з людини, але екскурсовод виявився м"яко кажучи дивним - невдало жартував про москалів і дозволяв собі непристойні жарти, але то таке )))

Опубліковано

Ще пару років тому був один рейс "Автолюкс" Львів-Луцьк-Київ і в зворотньому напрямку.

Пощастило мені 2 рази ним проїхатись ;)

Опубліковано

Ще пару років тому був один рейс "Автолюкс" Львів-Луцьк-Київ і в зворотньому напрямку.

Його зняли тільки в минулому році, коли стан дороги Луцьк-Львів остаточно дістав кревництво "Автолюкса".

А так був шикарний рейс. Особливо зручно зі Львова вертатися ним, тому що вирушав близько 23-00 (точно вже не памятаю) і доволі комфортно та швидко (без непотрібних стоянок) заїжав у Луцьк.

А по вартості всього навсього +10 грн. порівняно з Еталонами.

Опубліковано

довелось мені в кінці травня організовувати поїздку до Львова для своїх колег. Правда, поїздка була розрахована на два дні, тому найбільш проблемним питанням виявилось житло, яке все ж таки знайшлось в самому центрі міста, в будинку, де розташована аптека-музей. Їхали до Львова і назад маршрутками, перші починають ходити десь з 7 години. А екскурсію можна організувати самому, це цілком реально, аби лиш були люди, яким цікаво слухати розповіді про пам’ятки Львова, наприклад отут є варіанти самостійних екскурсій із фотографіями, розповідями і картою міста.

Опубліковано

Їхали до Львова і назад маршрутками, перші починають ходити десь з 7 години.

Тому, краще їхати групою і замовити нормальний комфортний автобус, а якщо вже їхати з автовокзалу, то по максимуму рано - 5:20 чи 5:40.

Опубліковано

Була така ідея їхати маршрутками. Але проблема ще і в тому що Львова не знаю :(

Опубліковано

APN, коли плануєте їхати? Якби час поїздки співпав - показала б Вам трохи Львова :rolleyes:

І я б приєдналася, якщо можна :rolleyes:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...