Перейти до змісту

чu вapтo в poзeтцi кyпyвaтu кoмплeктyючi дo пк?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

мeнe цiкaвuть чu нe вuйдe cкyпoй плaтuт двaжды. мaю нa yвaзi якщo кyпyвaтu кoмплeктyючi xoч i дeшeвшi нiж y нac, a пoтiм нeдaй Бoг вoнu гaвкнyть, тo якocь нexoчeтьcя їxaтu в кuїв для їx oбмiнy чи peмoнтy. тo щo кpaщe кyпyвaтu дopoжчe, aлe в лyцькy?

Опубліковано

Наскільки знаю, на розетці досить лояльно ставляться до своїх клієнтів з питань поломки купленого в них товару. В друга мого друга ( :D ) був поламався ДВД до телевізора ( куплений на розтці) так він звязався по телефону з ними, відніс десь на набережну ( точно непомятаю), в них там вроді якийсь центр куди доставляється товар із розетки. Поламаний ДВД забрали, а через пару днів привезли новий такий же. Так що думаю боятись неварто ( ИМХО).

Опубліковано

ОФТОП:

яке ж трольство переключатись на англійську розкладку кожен раз, аби замість української И написати англ U?

Опубліковано

ОФТОП:

яке ж трольство переключатись на англійську розкладку кожен раз, аби замість української И написати англ U?

ааааа чорт!! а я то думаю шо не так з його текстом!!!!)

Опубліковано

ОФТОП:

може в нього на клаві кніпка "И" заліпла/поламалась/стерлась...

тут тре поспівчувати, а не зразу накинутись на автора :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...