Перейти до змісту

Вегетаріанство

laska

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Щойно, Zevs_Isver сказано:

при нагоді в поліклініці чи лікарні провести опитування "хто тут вегетаріанці" і побачити співвідношення

Ну ти ж прекрасно зрозумів про що я - і все одно починаєш "відмазувати" тих, хто такий як і ти!

да м'ясоїди, да ожиріння, да помирають.

Ну але повна відмова від їжі - це вже патологія і клініка.

• Відповідей 1,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
6 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Ну ти ж прекрасно зрозумів про що я - і все одно починаєш "відмазувати" тих, хто такий як і ти!

да м'ясоїди, да ожиріння, да помирають.

Ну але повна відмова від їжі - це вже патологія і клініка.

він просто ще не  був до цього готовий...... хехе

і якщо в одного "паталогія і клініка" то всіх веганів закатати в асфальт?

Опубліковано
19 минут назад, Zevs_Isver сказал:

то всіх веганів закатати в асфальт?

який асфальт ? всіх на ковбасу, а що залишится, на мьясокісткове борошно, тварин підгодовувати

Опубліковано
Щойно, MANJAK11 сказано:

який асфальт ? всіх на ковбасу, а що залишится, на мьясокісткове борошно, тварин підгодовувати

та я хотів Ванусу підмогти....

і раз  таке вже пішло то полякаю вас вега-порн

подумайте чи заходити  
я попереджав  

415398.gif

Hide  
Hide  
Опубліковано
52 minutes ago, Zevs_Isver said:

не факт,

при нагоді в поліклініці чи лікарні провести опитування "хто тут вегетаріанці" і побачити співвідношення

При нагоді в комп'ютерному клубі провести опитування "хто тут знає, як користуватись ПК" і побачити співвідношення. 

Логіка та ж :D

А тепер розжую: невеликий відсоток травоїдних буде в будь-яких місцях масовго скупчення людей. Тролейбуси, стадіони, бари, парки - скрізь їх буде небагато.

Просто про лікарню звучить краще, еге?

14 minutes ago, Zevs_Isver said:

і раз  таке вже пішло то полякаю вас вега-порн

подумайте чи заходити
я попереджав

415398.gif

Hide
Hide
як ти міг?  

mk1hnm.jpg

Hide  
Опубліковано
1 хвилина тому, Ko3bMa сказано:

А тепер розжую: невеликий відсоток травоїдних буде в будь-яких місцях масовго скупчення людей. Тролейбуси, стадіони, бари, парки - скрізь їх буде небагато.

Просто про лікарню звучить краще, еге?

ну якщо тровоядні живуть мало і постійно хворіють то в лікарнях\поліклініках вони мають скупчуватися?

так?

Опубліковано
1 хвилина тому, Zevs_Isver сказано:

ну якщо тровоядні живуть мало і постійно хворіють то в лікарнях\поліклініках вони мають скупчуватися?

так?

Слава Тору их не так много чтобы стоять в очередь в больничные палаты.

Опубліковано
29 minutes ago, Zevs_Isver said:

так?

Ні, не так. Я не казав що живуть мало і постійно хворіють. Яким боком тут це? 0_о

Я казав про те, що є величезна кількість місць, де, якщо запитати, травоядних буде мало. І не тільки в лікарні.

Чому тільки там? Давайте запитаємо десь на курорті - відсоток буде такий самий. Травоїдних СКРІЗЬ мало.

Тепер дійшло?

Опубліковано
18 годин тому, Ko3bMa сказано:

Чому тільки там? Давайте запитаємо десь на курорті - відсоток буде такий самий. Травоїдних СКРІЗЬ мало.

Тепер дійшло?

"нєа" (с) москалі

якщо всім травоядним так погано, і згідно загальноприйнятної доктрини їм НЕ вистачає амінокислот\вітамінів\білків\вуглеводів (потрібне підкреслити) то вони мали б кучкуватися біля лікарень і помирати, тако, десь біля 40ка?

Опубліковано
5 minutes ago, Zevs_Isver said:

"нєа" (с) москалі

якщо всім травоядним так погано, і згідно загальноприйнятної доктрини їм НЕ вистачає амінокислот\вітамінів\білків\вуглеводів (потрібне підкреслити) то вони мали б кучкуватися біля лікарень і помирати, тако, десь біля 40ка?

А де я сказав, що травоядним настільки погано, що вони повинні кучкуватись біля лікарень і помирати? 0_о

Опубліковано
50 хвилин тому, Ko3bMa сказано:

А де я сказав, що травоядним настільки погано, що вони повинні кучкуватись біля лікарень і помирати? 0_о

так каже загальноприйнята доктрина о "вскусной і здоровой пісчє"

Опубліковано
56 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

ми про неї мовчимо.

Про корисну їжу я писав вище. Я не проти.

Мова йшла про харчування розсіяним сонячним промінням не виходячи з кімнати.

От їх чомусь не видно ніде. Може тому, що не можуть самостійно дійти до поліклініки.

Або рано чи пізно відмовляються від прани на користь хоча б якоїсь їжі?

Бо виходить, що лише травоїдні розумні, а лікарі дурні, і хочуть їм зла!

Опубліковано
1 hour ago, Zevs_Isver said:

Ми з вами говоримо не про занальноприйняту доктрину, а про те, що приклад поліклініки вибраний тільки заради гарного слова і нічим не підкріплений.

Їжте що хочете, на здоров'я, лиш інших не примушуйте ^_^ 

Опубліковано
48 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Бо виходить, що лише травоїдні розумні, а лікарі дурні, і хочуть їм зла!

не плутай травоядних з праноядними - то інший рівень світосприйняття

Опубліковано
10 хвилин тому, Ko3bMa сказано:

Ми з вами говоримо не про занальноприйняту доктрину, а про те, що приклад поліклініки вибраний тільки заради гарного слова і нічим не підкріплений.

Їжте що хочете, на здоров'я, лиш інших не примушуйте ^_^ 

поліклініка якраз гарно показує що шкідливо, а що ні....

хто ж примушує?

Опубліковано
23 minutes ago, Zevs_Isver said:

поліклініка якраз гарно показує що шкідливо, а що ні....

хто ж примушує?

Омг, бачу установки глибоко в'їлись в мозок.

Давайте в поліклініці проведемо опитування "хто з вас водій тролейбуса" - відсоток буде приблизно такий самий.

Але це ж не означає, що водії тролейбусів хворіють менше, тому що вони керують електротранспортом і не палять при цьому, на відміну від інших водіїв?

Опубліковано
35 хвилин тому, alexvvv сказано:

В таких случаях обычно дают ссылку на оригинальную новость или исследование.

Опубліковано
Цитувати

Red meat or dark meat is red when raw and dark in color when cooked, in contrast to white meat,[1] which is pale in color before and after cooking.

А разве большая тайна что все жаренное увеличивает шансы поймать рак?

А з полусырым мясом можно поймать еще и соседа по телу. 

Запекайте, отваривайте, коптите, засаливайте, вяльте.

Опубліковано
18 годин тому, Ko3bMa сказано:

Омг, бачу установки глибоко в'їлись в мозок.

Давайте в поліклініці проведемо опитування "хто з вас водій тролейбуса" - відсоток буде приблизно такий самий.

Але це ж не означає, що водії тролейбусів хворіють менше, тому що вони керують електротранспортом і не палять при цьому, на відміну від інших водіїв?

установки про глибокі установки працюють :)

я ж те саме кажу, але установки про глибокі установки заважають це побачити\зрозуміти

• 2 тижня потому...
Опубліковано

і навіщо ці підараси пташку прив'язали на шнурок? ... а інші знімали?.... а ще інші розповсюджують?... :( напевно так задовільняю свій сексуальний потяг

Опубліковано
On 16.12.2016 at 23:39, Zevs_Isver сказано:

і навіщо ці підараси пташку прив'язали на шнурок? ... а інші знімали?.... а ще інші розповсюджують?... :( напевно так задовільняю свій сексуальний потяг

це не підараси, а індуси. Прив"язали пташку тому, що робили вони експермент, після того, як їхніх священних корів звинуватили в поїданні курей на фермах. Вчені кажуть, що причиною такої поведінки корів могла стати відсутність в їхньому організмі необхідних мікроелементів. Власне в інших істот і в людей, які не мають кликів, кігтів і інших ознак хижаків виникає потреба в м"ясі при незбалансованому харчуванні.

Про священних корів, які пожирали курей на фермах в Індії тут:

http://uk.reuters.com/article/oukoe-uk-india-cow-idUKSP25712220070307

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...